Nişanlılık/Aileler Arasında Denge Kurmak/

Evet, ille aile yardımı olan her evlilikte aileler her şeyin içinde olacak diye bir şey yok ama yapan yapınca da öyle kolay kurtulamıyorsun. El mahkum.
Maddi yardım yapınca potansiyellerini daha belli edebiliyorlar.Gorgusuzlukleri daha ortaya çıkıyor. Şöyle soyleyim aldığı bir kilimi bize kakalamisti. 10 kez oğlunu aradı sordu. Serdiniz mi diye?
Bu kadın oturma odası takımı alsa ne yapardı. Hergun önünden foto isterdi muhtemelen
Yardım almamak en iyisi bence.

Ev belli eşyalar da belli şimdi geriye yerleştirmesi kaldı

Destek almayın esimle evlenirken esimin birikimini babasi borcuna diye istemis esim elinde avucunda ne varsa vermis geri ödemeyeyim dügününü yaparım demis yapti yapmasina ama takılan takiları aldi her halta karısti borcu yine kendimiz ödedik esim kendi paramla babama mahkum oldum diye gururuna yediremedi sorunlar oldu aileye muhtac olmak cok kötü

Aile desteğiyle evlenmek çok kötü,çok kırıcı bana göre. Ömür boyu karışıyorlar çünkü. Bir de ben asla saygı duymazdım eşim benimle aile desteğiyle evlenmiş olsaydı. Kocaman adamla evleniyorum hala anasının babasının eline bakıyor, inanılmaz bir şey.

Ben de aynisini söylüyorum. Her şeyi eski esim ve benim ailem karsiladi ama yine de bi sekilde karistilar ve her seyi berbat ettiler, çünkü oğulları o fırsatı verdi ve sonucunda evliliğinden oldu.
Destek çıkıp hiç karışmayan da var, bi kuruş bile katkısı olmayıp oğlumun/kızımın evi diye çöreklenip huzur bırakmayan da var. Ha, katkıları olsaydı daha da beter şeyler yaparlardı da zaten ayrıldık yani, fazlasına gerek kalmadı
Eşler kendi yapmalı her şeyi bence gücü yettiğince ama karışan, haddini aşan her türlü yapıyor yapacağını. Allah görgülü insanlara denk getirsin.

Son düzenleme:
Ben toplum normaline göre fazla özgür ruhlu, o da çok elalemci olunca az görüşmede dahi patladik. Bir de ev eşyası secsek oooo Karakolluk olurduk. 3. sayfa haberi valla.
Yani demek istediğim benim kvnin potansiyeli çok yüksekti ama hiçbir şeye karıştırmaya karıştırmaya en azından 1 kere büyük rezalet cikarabildi. Diğerlerine fırsat vermedik. Gerçi es de bitiyor. Es illa annem dese ben de ayrılmış olurdum.

Benim kayınvalidem de sanki karşı komşunun oğlu evleniyormuşçasına vurdumduymaz. Bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaz. O da insanı çok üzüyor aslında. Evleniyor muyuz yoksa oyun mu oynuyoruz kadının gözünde belli değil. Biz yokmuşuz gibi davranıyor

Sanki benim kayınvalidemi anlatmışsınız. İstemediğimiz halde zorla yemek yollar 40 gün sorar iltifat ister. Çöp verse günlerce aylarca pohpohlanma bekler. Görgüsüz insanlarla uğraşmak cidden bıktırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…