Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yolun 4 yılı üniversitede birlikteydik canım. Atandı yaşayacağımız yerde belli o orada ben de kendi memleketimdeyim iş güç olduğu için 6 ayda bi görüşüyoruz anca Buda beni o vesveseleri düşünmeye itiyor7 yıllık uzak mesafe ilişkisi mi? E siz birbirinizi tanımıyorsunuzdur? Evlenince nerede yaşanacak, nasıl düzen kurulacak anlaştınız mı bari?
Hemde neee. Evlensek 5 yaşında çocuğumuz olurdu7 yil mi..oooooo cok ya..
4 yılı okulda geçmiş sevgililiğin . Tabi tercih meselesi eminim sevmişlerdir ama ben üniversite okurken bir erkeğe bağlı olarak geçen yıllara üzülüyorum. Halbuki o kadar seçenek oluyor ki hem okulda hem sonrasında.. tüm seçenekleri eleyip yanlış şıkkı işaretlemiş olursan bitti gitti geçmiş olsun en güzel en özgür 4 yılın öyle gidiyor. Hır gür kıskançlık krizleri de varsa.. yanlış şıkkı işaretlediğimi sonradan farketmiş bir insan olarak asla tavsiye etmiyorum..7 yıl biriyle cıkacagıma *elime erkek eli degmedı erkek nedir bilmem * insanı olmayı tercih ederim.
7 yil ya, gençlik gıdıyor
Evlensen cocuk dogursan ilk okula gıdecek.
Ben sıkılırım, elbette tercih meselesi.4 yılı okulda geçmiş sevgililiğin . Tabi tercih meselesi eminim sevmişlerdir ama ben üniversite okurken bir erkeğe bağlı olarak geçen yıllara üzülüyorum. Halbuki o kadar seçenek oluyor ki hem okulda hem sonrasında.. tüm seçenekleri eleyip yanlış şıkkı işaretlemiş olursan bitti gitti geçmiş olsun en güzel en özgür 4 yılın öyle gidiyor. Hır gür kıskançlık krizleri de varsa.. yanlış şıkkı işaretlediğimi sonradan farketmiş bir insan olarak asla tavsiye etmiyorum..
7 yolun 4 yılı üniversitede birlikteydik canım. Atandı yaşayacağımız yerde belli o orada ben de kendi memleketimdeyim iş güç olduğu için 6 ayda bi görüşüyoruz anca Buda beni o vesveseleri düşünmeye itiyor
Güvendiğim insanla birlikte olduğum için tabikide böyle şeyler düşünmüyorum. Demek ki hayatınızdaki insana güvenmiyorsunuzSelam herkeseeee !
7 yıldır sevgili 1 yıldır nişanlı biri olarak bazı sıkıntılar yaşıyorum. Ayrıca düğüne de 1 yıl var. Türkiye’nin iki ucundaki şehirlerde yaşayan nişanlı çiftiz ve bende bi takım korkular vesveseler başladı. İşte beni anlatıyor mu artık sevmiyor mu acaba, hayatında ya başkası varsa, ya başkasından etkilenirse ya günlük bi ilişki yaşamak isterse aklı kayarsa gibi gibi gibiii. Aranızda nişanlılık döneminde veya genel zamanlarda böyle sıkıntı yaşayan ve rahatlatan tavsiyeleri olan var mıdır kiiii![]()