- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Merhaba kızlar 1 senedir nişanlıyım 2 ay sonra dügünüm olucak ama nişanlımla hep kavga ediyoruz bıktm yoruldm hep kendini haklı çıkartıyor haklı ben olsam bile kendini bir şekilde haklı çıkartıp beni susturuyor. Mesela bügün bir tartışmamız oldu dügün yaklaştıgı için ev bakmaya başladı o ankarada ben adanada oyuzdn birlikte bakamıyoruz o orda bakıp bana fotograflarını atıyor. Bir kaç ev göstermişti içinden oda bende aynı evi begendik ama aylık kirası 1 milyar başka evlerede bakim dedi daha uyguna daha güzel bulabilirmiyim diye tamam canım dedim aradan baya zaman geçti bügün konu açıldı internete görüntülü konuşuyorduk gülerek ya canım vallahi öyle çok güzel bir ev degil bayılacagım ama inan o gösterdigin ev çok içime sindi nedense çok huzurlu bir ev gibi hisetirdi bana dedim. Sonra dönüp bir ev saha bakıcam emlakçıyla konuştm onada. Bakim o olmazsa begenmesek o evi tutarız dedi inşallah o ev tutulmaz dedim o zamana kadar ikisinide degerlendirirz birden bagırmaya başladı of sen böyle yapınca keyfim kaçıyor keyifle ev bakamıyorum bir eve odaklanıyosun die bagırmaya başladı sonra ben altan alıp yok cnm odaklanmadm sadece begendim içimden geçeni söyledm hayırlısı olsun dedm öyle kapatık sonra sohbet ederken bana yigenini anlatıodu kuş almışlar çok sevinmiş gülümsedm arkada annemle babam bişeyden bahsedıyordu merak ettim döndüm sordum nolmuş anne die baktım yine surat yaptı ben senle konuşurken dönüp başka şeyle ilgileniosun bukadar meraklı olma senle konuşuyorum birdk cnm demeden lafımı kesip dönüyosun dedi bende dönüp sende benle konuşurken aynı şeyi annene babana dönüp bişey sorup yapıosun dedm ve benle konuşurken interneten survivorı açıp izlio ben hiçbişey demiorm desem kavga çıkar ama ben kafamı çeviremiyorum bile.desemki cnm sende böyle yapıosun kavga eder surat yapar bep ben zaten hiç kendini görmüyosun Allah belamı versin benim gibi saçma sapan laflar eder. Keşke internete girmeseydim ne die girdiysem uyusaydım die sinirden söylenmeye başladı sonra. Cok zoruma giti yinede sustum bunu bu şekilde ben söyleseydim hadi git uyu ozaman der kamerayı suratıma kapatırdı. Derdimi anlatamıorm senin şu huyundan rahatsızm yada sende bunu yapıosun dicem dedirtmeyip agzıma tıkıyor surat yapıyo isyan ediyo oturup çok büyük derdi var gibi sigara içip içinden bişeyler söylüyor bişey anlatıorm hararetle sesini yükseltme die lafımı kesiyor halbuki bagırmıyorm sadece derdimi anlatmaya çalışıorm napcam bilmiorum ayrılmayı bile düşündügüm oluyor. Hep altan almaktan yoruldum bide çok emin onu bırakmıcagımdan.
Benimki de hep bi üstünlük kurmaya çalışırdı. Haklı da olsa haksız da olsa bağırarak haklı çıkardı. Egoistlikten başka bir şey değil. Ben sustum ezdirdim kendimi samimi söylüyorum sakın ama sakın haklı olduğun konularda susma, o susmasını öğrensin. Bak ben geçen ay boşanma davası açtım ufak tefek gibi görünüyor ama böyle insanlar evin içine girince de bencillik yapıyor tek başına yaşıyor hayatı. Evde yapılan yemeklere, eşyalara ona buna her şeye karışıyorlar kendini evde sığıntı gibi hissediyorsun hele de çalışmıyorsan daha da eziliyorsun.