- 23 Eylül 2013
- 25.361
- 52.581
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç kendini bosyere strese sokma aynı durum bendede olmuştu hicbirseye karismadilar yapmadılar herşeyi benim ailem ve eşimle yapmıştık. Sende ona göre davran hicbirseyime karıştırma muhatap bile olma bu gibi insanlar böyle tavırları hakediyorlar annen çok rahatsizsa bu durumdan dile getirsin yada sen dile getirArkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
Konunun daha beteri evlendikten sonra azıcık yaptıkları yardımın da hesabını isteyen anneler babalar.
Gerçekten zor en mutlu olunacak anlarda destek olunmaması.
neden sormuyorlarHayır ben çalışmıyorum. Para babamdan çıkıyor annem gidip alıyor ediyor düşünüyor. Ama fazla vesvesli hep öyleydi. Karşı taraf yapmıyor hiç bu ihtiyacınız var mi diye sormadı bile.
anneniz cahilce davraniyorAnneniz neye koşturuyo ? Anlamadım ortada bişey yokmuşki
Boşver gelmesinler gelince neolucak
Canım dert etme bunları..geliyo geçiyo siz sadece üzüldüğünüzle kalıyosunuz..Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.