Ben yardımcı olayım size. Gayet net hatırlıyorum.
Perfect123 bu soruyu sormuş.
Sizde kendinizi temiz ilan etmişsiniz. Bu temizlik mesajınızı ilk alıntılayan da bendim yanılmıyorsam. İnsanlar sevişince kirlenmez demiştim size.
Hala aynı yerdesiniz. Hatalar yanlışlar, bekaret kaybetmek, böyle kabul etmek diye gidiyorsunuz. Bizim rahatsız olduğumuz bu düşünce yapınız ve bunu dile getirişiniz.
Benim bakış açıma göre bir kadın ne penis gördüğünde, ne öpüştüğünde ne seviştiğinde kirlenmez. Namusu gitmez, birşeyler kaybetmez, kimsenin kabul etmesine gerek yoktur. Bakire de olsa, evlilik öncesi ilişki de yaşasa temizdir. Eşini/sevgilisini aldatan, çoluğuna çocuğuna bakmayan, işiyle ilgili rüşvet yiyen, birilerinin arkasından konuşan, iftira atan, başkasının hakkına giren kadın kirlidir. Bakire olmayan değil.
Sizin bakış açınıza göre; bir kadın eğer bakire olarak evlenirse, eline erkek eli değmemişse temizdir. Diğer her şartta kirlidir. Bu açıdan bakınca eşinden başka bir erkeğin penisini gören de kirlidir diyoruz size. Dediğim gibi bu bizim değil sizin bakış açınız. Kendi bakış açınıza göre kirli bir kadınsınız ve eşiniz biliyorsa eğer sizi böyle kabullenmiş! Bilmiyorsa da evli olduğunuz adamı kandırıyor ve kul hakkına giriyorsunuz!!!