Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Ben yardımcı olayım size. Gayet net hatırlıyorum.

Perfect123 bu soruyu sormuş.

Sizde kendinizi temiz ilan etmişsiniz. Bu temizlik mesajınızı ilk alıntılayan da bendim yanılmıyorsam. İnsanlar sevişince kirlenmez demiştim size.

Hala aynı yerdesiniz. Hatalar yanlışlar, bekaret kaybetmek, böyle kabul etmek diye gidiyorsunuz. Bizim rahatsız olduğumuz bu düşünce yapınız ve bunu dile getirişiniz.

Benim bakış açıma göre bir kadın ne penis gördüğünde, ne öpüştüğünde ne seviştiğinde kirlenmez. Namusu gitmez, birşeyler kaybetmez, kimsenin kabul etmesine gerek yoktur. Bakire de olsa, evlilik öncesi ilişki de yaşasa temizdir. Eşini/sevgilisini aldatan, çoluğuna çocuğuna bakmayan, işiyle ilgili rüşvet yiyen, birilerinin arkasından konuşan, iftira atan, başkasının hakkına giren kadın kirlidir. Bakire olmayan değil.

Sizin bakış açınıza göre; bir kadın eğer bakire olarak evlenirse, eline erkek eli değmemişse temizdir. Diğer her şartta kirlidir. Bu açıdan bakınca eşinden başka bir erkeğin penisini gören de kirlidir diyoruz size. Dediğim gibi bu bizim değil sizin bakış açınız. Kendi bakış açınıza göre kirli bir kadınsınız ve eşiniz biliyorsa eğer sizi böyle kabullenmiş! Bilmiyorsa da evli olduğunuz adamı kandırıyor ve kul hakkına giriyorsunuz!!!

Sizin hayat görüşünüz ile benimki çok farklı , ben sizin görüşünüze saygı duyuyorum.. Herkes aynı düşünmek zorunda değil..

Sizin hayat görüşünüz ile benimki çok farklı , ben sizin görüşünüze saygı duyuyorum.. Herkes aynı düşünmek zorunda değil..

Aynı düşünmek zorundasın demiyoruz zaten. Senden farklı yaşayan, farklı düşünen insanları yeremezsin diyoruz. Yerersen döner dolaşır seni bulur kendi konunda olduğu gibi.

Aynı düşünmek zorundasın demiyoruz zaten. Senden farklı yaşayan, farklı düşünen insanları yeremezsin diyoruz. Yerersen döner dolaşır seni bulur kendi konunda olduğu gibi.

Kimseyi yerdiğim yok sadece kendimi ifade etmeye çalıştım .. Öyle bir izlenim bıraktı isem kusura bakmayınız, amacım bu değildi ..

ben evlenmeden önce cinsel ilişkiyi onaylamayan ve yaşamayan biriyim
isteyen yaşar istemeyen yaşamaz bu beni ilgilendirmez ama
size şöyle birşey anlatayım
vaktinde yurtta oda arkadaşım evli bilmem kaç çocuk babası biriyle beraberdi
sürekli ahh ben ona bekaretimi vereceğim elbet boşanacak karısından diyordu
sizce burada bekareti olduğu için bu insan temiz mi oldu?
bana göre asla
hayat çizginizi kendiniz belirlersiniz ve ona göre yaşarsınız
ama kimseyi kirli temiz diye ayırt etmek sizin bileceğiniz birşey değil

Ben anlamadım adam kötü birşey dememiş ki? Ayrıca estetiğe ne gerek var ki bunun için, erkeklik organı çok mu güzel? Adam keşfe çıkmış herhalde, öyle sormuş. Neden böyle dediğine göre merak etmiştir, dikkatini çekmiştir. Ben bir yerden, ağda yapınca sarktığını duymuştum mesela doğru mu bilmem. Sevdiğim insanın da orasını burasını inceleyip yorum yapamayacaksam, atıyorum bir yara iz vs varsa neden böyle oldu, sebebi ne falan diye soramayacaksam neden beraberim?

Ben de ona seninki küçük gibi demiştim ondan bahsediyorlar..
Söylediğim an hatamı fark edip toparlamaya çalıştım, farklı şeyler söyledim .. Yani ben gerçekten patavatsızlık ettim, ama o öyle yapmadı üstüne gitti neden bunlar dışarda felan niye böyle gibi sorular sordu.. Yani ben hatamı farkına varıp olayı kurtarmaya çalıştım zaten ama o öyle yapmadı
nasıl toparlanır ki bu? Yok aşkım ben bamya demek istemedim falan mı?

ben evlenmeden önce cinsel ilişkiyi onaylamayan ve yaşamayan biriyim
isteyen yaşar istemeyen yaşamaz bu beni ilgilendirmez ama
size şöyle birşey anlatayım
vaktinde yurtta oda arkadaşım evli bilmem kaç çocuk babası biriyle beraberdi
sürekli ahh ben ona bekaretimi vereceğim elbet boşanacak karısından diyordu
sizce burada bekareti olduğu için bu insan temiz mi oldu?
bana göre asla
hayat çizginizi kendiniz belirlersiniz ve ona göre yaşarsınız
ama kimseyi kirli temiz diye ayırt etmek sizin bileceğiniz birşey değil

Çok doğru.. Ben de evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmayan biri olarak şöyle söyleyeyim, bahsettiğim bekaret bu değil tabiki.. Kocasından önce türlü erkeklerle her türlü şeyi yaşamış sadece birlikte olmamış sadece bekaretini kaybetmemiş ama karakteri ruhu bozuk insanlar değil bahsettiğim.. Onlara tabiki bakire veya bakir denilmez.. Ve ayrıca evli ve çocuğu olan bir erkekle beraber Nasıl bir vicdana sahipse, o çocukların Hakkı'na Nasıl giriyorsa.. Aslında bahsettiğimiz aynı konu, ama ben yanlış ifade ettim sanırım.. Bekaret bedenini korumak değil sadece ruhun temiz olacak ahlakın karakterin temiz olacak...

Çok doğru.. Ben de evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmayan biri olarak şöyle söyleyeyim, bahsettiğim bekaret bu değil tabiki.. Kocasından önce türlü erkeklerle her türlü şeyi yaşamış sadece birlikte olmamış sadece bekaretini kaybetmemiş ama karakteri ruhu bozuk insanlar değil bahsettiğim.. Onlara tabiki bakire veya bakir denilmez.. Ve ayrıca evli ve çocuğu olan bir erkekle beraber Nasıl bir vicdana sahipse, o çocukların Hakkı'na Nasıl giriyorsa.. Aslında bahsettiğimiz aynı konu, ama ben yanlış ifade ettim sanırım.. Bekaret bedenini korumak değil sadece ruhun temiz olacak ahlakın karakterin temiz olacak...

Allah aşkına sen bu konuda yorum yapma arkadaşım. Konuştukça batıyorsun. Sus, kapat bekaret konusunu, kirliyi temizi...

ÇAslında bahsettiğimiz aynı konu, ama ben yanlış ifade ettim sanırım.. Bekaret bedenini korumak değil sadece ruhun temiz olacak ahlakın karakterin temiz olacak...
Demin bakire olmayanlar kirliydi, şimdi ruhu da kirli, ahlakı karakteri de.

Ee başka başka?

Merakla bekliyorum daha kimin neresi temiz, neresi kirli:KK51:

Ben anlamadım adam kötü birşey dememiş ki? Ayrıca estetiğe ne gerek var ki bunun için, erkeklik organı çok mu güzel? Adam keşfe çıkmış herhalde, öyle sormuş. Neden böyle dediğine göre merak etmiştir, dikkatini çekmiştir. Ben bir yerden, ağda yapınca sarktığını duymuştum mesela doğru mu bilmem. Sevdiğim insanın da orasını burasını inceleyip yorum yapamayacaksam, atıyorum bir yara iz vs varsa neden böyle oldu, sebebi ne falan diye soramayacaksam neden beraberim?

Hakıksınız, 2 gün önce çok üzgündüm olaya dar
Allah aşkına sen bu konuda yorum yapma arkadaşım. Konuştukça batıyorsun. Sus, kapat bekaret konusunu, kirliyi temizi...

Ya sizin benim düşünceme bu tepkiniz nedir ?
Cevap verdiğim arkadaşın yazdığını beğenmişsiniz ben de ondan farklı birşey yazmadım, ne bu tepki ??
Evli bir insanın evliliğini bozmaya çalışmak onunla birliktelik gibi bir düşünceye sahip bir insan yatmasa bile bakire midir gerçekten? Bence değildir ve o arkadaş ta bunu desteklemiş.. Bu konuyu neden bu kadar uzattınız doğrusu anlamıyorum, siz kendi doğrunuzu söylediniz ben de söyledim ve konu kapandı..

Demin bakire olmayanlar kirliydi, şimdi ruhu da kirli, ahlakı karakteri de.

Ee başka başka?

Merakla bekliyorum daha kimin neresi temiz, neresi kirli:KK51:
Beni anlamak isteyen eminim anlıyordur, takip edenlerden.. Bu da benim görüşüm, evlenmeden önce bir erkekle her türlü şeyi yaşamış, sadece kızlığını vermemiş insan benim gözümde bakire değildir.. Bu da son sözüm yarası olan gocunur!!!

Hakıksınız, 2 gün önce çok üzgündüm olaya dar

Ya sizin benim düşünceme bu tepkiniz nedir ?
Cevap verdiğim arkadaşın yazdığını beğenmişsiniz ben de ondan farklı birşey yazmadım, ne bu tepki ??
Evli bir insanın evliliğini bozmaya çalışmak onunla birliktelik gibi bir düşünceye sahip bir insan yatmasa bile bakire midir gerçekten? Bence değildir ve o arkadaş ta bunu desteklemiş.. Bu konuyu neden bu kadar uzattınız doğrusu anlamıyorum, siz kendi doğrunuzu söylediniz ben de söyledim ve konu kapandı..

Kocasından önce türlü erkeklerle her türlü şeyi yaşamış sadece birlikte olmamış sadece bekaretini kaybetmemiş ama karakteri ruhu bozuk insanlar

Size ne kimin ne yaşadığından? Siz kirlilik tespit komisyonu başkanı mısınız? İsteyen istediğini yaşar arkadaşım, size ne? Nasıl yaftalayabilirsiniz insanları bu şekilde?

Mesajını beğendiğim arkadaşın yazdığı bambaşka bişey, sizinki bambaşka. O diyor ki ben önem veririm ama başkasını yaftalayamam kendi tercihi herkesin. Siz ise öyle olursa kirli böyle olursa temiz, yok çocuklu adam, yok bekareti duran ama türlü erkekle yaşayan falan diye başlıyorsunuz.

Tepkiliyim çünkü bu düşüncedeki insanlar yüzünden sevgiliyle öpüştü diye intihar etmeyi düşünüyor genç kızlar, başılarına bişey gelse dünyaları kararıyor.

Back
X