• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

evett canımm aynen cinsiyetçi sen kadınsın biraz kadınlığını bil demeler . kendi arkadaşlarıyla buluşurken sorun olmama ama ben deyince ne gerek var napcann deyip çenesinden kurtulmak için iyi yaaaaa buluşmuyorum raddesine gelmelerim hep anlayışla iyi dille davranıp aslında hiç bir boka yaramadığını görüyorum seninle aynıyız yaa
bende öyle yaptım bin pişmanım. arkadaşlarımla görüşmedim bir sene. nede? kavga etmemek için..
gerçekten kendini yıpratmana değmez.
ben evlenmeyi çoluk çocuğa karışmayı çok istiyorum ama anlıyorum ki bu baskıcı beni anlamayan biriyle olmaz. o kişi gelirse eyvallah ama yok bu şekilde saçma insanlarla evlilik olayını rezil edemem. yol yakınken dön. bak bu kadar insan sizi tanımıyoruz ama olacaklar belli

Böyle sevgilisi istedi diye işi bırakan karaktersiz kızlar yüzünden kadınlar iş hayatında barınamıyor işte işveren diyor ki yarın bu da elin herifine uyar işi bırakır ben hiç risk almayayımvs..
baştan hatanın en büyüğünü yapmışsın her türlü tavizi vermişsin.
bu adamla bir hayat geçmez her türlü şiddeti uygular.

Disaridan bakan bir goz olarak cekilecek dert degil. Su anda bile daha evlenmeden bu kadar sorun cikartan evlenince ne yapmaz. Bence yol yakinken kararinizi tekrar degerlendirin. Mutlu musunuz bu adamla, hayatinizin geri kalan kismini gercekten onunla gecirmek istiyor musunuz bunu dusunun. Hayirlisi olsun
evet haklısın sırtımda bir kambur gibi sanki atınca rahatlayacağım hiissi var üzerimde. ya da dar gelen bir kot gibi can sıkıcı iç daraltıcı. her buluşmamızda yanına acabalarla gidiyorumm ve sonuç niye kaldırımdan yürümedim diye 10. perdeden bir ses tonu.

en büyük hata. aferin mi bekliyodun? kendini eve kapatsaydın.

ayrıl.

olmaz.

nişanlılık zor değil, öküzlerle beraber olmak zor.

allah akıl fikir versin. hala soruyosun bi de. azıcık kıymet ver kendine. çok mu meraklısınız aşağılanmaya şiddet görmeye?
haklısınn yanında olsam saçımı başımı çekiştircen vallaa keşke senin gibi kardeşim olsaydı . ya da ablamm

evet haklısın sırtımda bir kambur gibi sanki atınca rahatlayacağım hiissi var üzerimde. ya da dar gelen bir kot gibi can sıkıcı iç daraltıcı. her buluşmamızda yanına acabalarla gidiyorumm ve sonuç niye kaldırımdan yürümedim diye 10. perdeden bir ses tonu.
Anlasilan kadinlara gicikligi da var annesiyle arasi nasil kiz kardesleriyle falan.bi erkegin karakteri sinirliyken tum netligiyle ortaya cikar.bence kendini hizc uzme mutlu bile ol.evlenmeden kendini belli ettigi icin bile tesekkur et ona.

en güzel zamanlarda kelebekler uçuşması gerekirken yumruklar kalkıyorsa. Evlenince artık dayakta atar andaval. sinir oldum :işsiz: ayrıca taviz tavizi doğurur niye işten çıkıyorsunuz hayret bişey
salaklık bende sevdik ya işte poposunu kaldırdıkk her dediğinde gittim yanına aptal kafam :(

Kendine güveni olmayıp işten ayrıl diyen adamdan ben olsam buz gibi soğurum. Ve malesef, korktuğun şeyin yani dayağın evlendikten sonra başına gelme ihtimali %1000.
ben bu ocak ayında sosyal hizmet uzmanı olarak üniv mi bitireceğim. kendi 2 yıllık mezun. okulla adam olunur mu tabi ki hayır ama bana tek dediği bana iş iş diye tutturma evlenince ben izin verirsem çalışırsın diyor. sen kadınsın evde oturmayı bileceksin gibi savsatalar

Sizde ciddi bir hata var.

Adam dereyi geçmeyi beklememiş, karakterini koymuş ortaya, siz de göre göre nişana vardırmışsınız işi.

bende öyle yaptım bin pişmanım. arkadaşlarımla görüşmedim bir sene. nede? kavga etmemek için..
gerçekten kendini yıpratmana değmez.
ben evlenmeyi çoluk çocuğa karışmayı çok istiyorum ama anlıyorum ki bu baskıcı beni anlamayan biriyle olmaz. o kişi gelirse eyvallah ama yok bu şekilde saçma insanlarla evlilik olayını rezil edemem. yol yakınken dön. bak bu kadar insan sizi tanımıyoruz ama olacaklar belli
aynen bende aynısını yaptım salaklık ettiğimin o kadar çok farkındayım ki. bana diyor ki ne istiyorsun sen senin her dediğine evet diyecek gezeyim mi hayatım diyindee aaaa çık çık gez tabi aşkım diyecek birinimi bekliyorsun karşında diyor. giyimine karışmayan ki çok absürt te giyinen biri değilim böyle biri arıyorsan yanılıyorsun diyor. işe gideyim geleyim mi istiyorsun diyor. ayyyyyy çıldırcamm

Böyle sevgilisi istedi diye işi bırakan karaktersiz kızlar yüzünden kadınlar iş hayatında barınamıyor işte işveren diyor ki yarın bu da elin herifine uyar işi bırakır ben hiç risk almayayımvs..
baştan hatanın en büyüğünü yapmışsın her türlü tavizi vermişsin.
bu adamla bir hayat geçmez her türlü şiddeti uygular.
evett ailemde çok dedi onun ağzına ne bakıyon çok çekersin her ık mık dediğini yaparsan diye all kaçtı biyerime şimdi çıkar dur

haklısınn yanında olsam saçımı başımı çekiştircen vallaa keşke senin gibi kardeşim olsaydı . ya da ablamm

Sevinç kapısının anahtarı sabırdır.... Ya Sabır...

durumuna bunu yazmışsın. sürekli sabrın sonu da yok yalnız biliyosun değil mi? bu admala evlenirsen mutlu olma ihtimalin binde bir bile değil bana göre. istersen on nişan atmış ol, yine atabilirsin. gözün mü bağlandı anlamıyorum ki hala ne yaoayım diye soruyosun. ayrıl.

Sizde ciddi bir hata var.

Adam dereyi geçmeyi beklememiş, karakterini koymuş ortaya, siz de göre göre nişana vardırmışsınız işi.
sıkıntı bende biliyorum. nişan arifesindede sorun olmuştu annem demişti ben bu yüzüğü ertelerim ama dedim hadi stres yapmıştır ondandır evliliğe ilk adım iyi gelir diye adam daha çok çığırından çıktı.

aynen bende aynısını yaptım salaklık ettiğimin o kadar çok farkındayım ki. bana diyor ki ne istiyorsun sen senin her dediğine evet diyecek gezeyim mi hayatım diyindee aaaa çık çık gez tabi aşkım diyecek birinimi bekliyorsun karşında diyor. giyimine karışmayan ki çok absürt te giyinen biri değilim böyle biri arıyorsan yanılıyorsun diyor. işe gideyim geleyim mi istiyorsun diyor. ayyyyyy çıldırcamm
canım benim adam kendini dua et şimdi belli etmiş.
kapıdan dışarı adım attırmaz bu sana ve perde açtırmaz.
benim ki ailemle görüşme sıklığıma bile karışmaya başlamıştı daha nişanlıyken. bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar bilmiyorum ama iyi bir şey değil..

ardına bile bakma ayrıl kendinden başka kimseyi de düşünme bir ömür geçiremezsin sen bu adamla

ben bu ocak ayında sosyal hizmet uzmanı olarak üniv mi bitireceğim. kendi 2 yıllık mezun. okulla adam olunur mu tabi ki hayır ama bana tek dediği bana iş iş diye tutturma evlenince ben izin verirsem çalışırsın diyor. sen kadınsın evde oturmayı bileceksin gibi savsatalar
Canim aklin gayet basinda,tehlikenin sen de farkindasin. Lutfen onunu kesecek degil yaninda yuruyecek biriyle evlen

canım benim adam kendini dua et şimdi belli etmiş.
kapıdan dışarı adım attırmaz bu sana ve perde açtırmaz.
benim ki ailemle görüşme sıklığıma bile karışmaya başlamıştı daha nişanlıyken. bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar bilmiyorum ama iyi bir şey değil..
aaaa evett bak o da var . ailemin tek çocuğuyum ve bu zamana kadar kredi kartlarının borçlarının yatırılması babamla annem anlamadığı için bende. her ay ben gider yatırırım yani. bana diyor ki ben seni evlenince görcem bakalımnasıl ailenin her işini görürsün o zaman anlıcaz diyor. yaa ben yazdıkça ne kadar mal bir insan olduğumu anlıyorummm

Anlasilan kadinlara gicikligi da var annesiyle arasi nasil kiz kardesleriyle falan.bi erkegin karakteri sinirliyken tum netligiyle ortaya cikar.bence kendini hizc uzme mutlu bile ol.evlenmeden kendini belli ettigi icin bile tesekkur et ona.
annesiyle arasındaki ilişki anne tabi yapacak kadın evde oturur çocuk bakar erkeğin getirdiği parayla idare eder erkek bağırsada sesini çıkarmaz diye görmüş . ablasıyla zaten çok görüşmüyor ablası uzakta evli çünkü. evlendi barklandı onla mı ilgilencem diyor.

aaaa evett bak o da var . ailemin tek çocuğuyum ve bu zamana kadar kredi kartlarının borçlarının yatırılması babamla annem anlamadığı için bende. her ay ben gider yatırırım yani. bana diyor ki ben seni evlenince görcem bakalımnasıl ailenin her işini görürsün o zaman anlıcaz diyor. yaa ben yazdıkça ne kadar mal bir insan olduğumu anlıyorummm
işte bu kendi başına bile bir sebep. daha fazla üstünde düşünmene gerek yok bence. gerekeni yap bu kadar net konuşuyorum. nişanlında ruh hastası besbelli sinir oldum şu an

Sevinç kapısının anahtarı sabırdır.... Ya Sabır...

durumuna bunu yazmışsın. sürekli sabrın sonu da yok yalnız biliyosun değil mi? bu admala evlenirsen mutlu olma ihtimalin binde bir bile değil bana göre. istersen on nişan atmış ol, yine atabilirsin. gözün mü bağlandı anlamıyorum ki hala ne yaoayım diye soruyosun. ayrıl.
evett gözümm ciddi körmüşşş ve o yumruğu kaldırmasıyla şimşeklerr beynimde çaktı yani kesinlikle olmazz artıkkkk nasıl bir öküzüm bende yaa sinir oluyorum kendime

Back
X