Nişanlılık ne sıkıntılı dönemmiş :(

Evlenince roller değişecek merak etme

evlenince öyle yapamıyolar cünkü zaten bütün akşam dipdibe oluyosun

olmasın aynen ya ben ona yapıcam işten gelsin yorgun artık bana ilgi göster unuttun beni diycem

çok hain planlarım var bu konuda kesiinlikle değişecek roller
Roller değişecek ama ilgi diye deliren sen olacaksın
Bu sefer eşin sıkılacak
Senin adın da dırdırcı olacak

Canim Allah yardimcin olsun evlenince.
Cunku evlilik oyle dizilerdeki gibi degil maalesef.
Tek esin olsa iyi...
Bir de anasi dadasi dıdısı cikiyor ( sorun cikariyorlar )
Ugrasip ruh hastasi oluyoruz...

Roller değişecek ama ilgi diye deliren sen olacaksın
Bu sefer eşin sıkılacak
Senin adın da dırdırcı olacak

dimi ya hep öyle olur sonra da adımız dırdırcıya çıkar en iyisi sorun etmemiyip sesimi çıkarmamak etme bulma dünyası sonuçta

Nişanlılık sıkıntılı diyip hep övmüşssünüz ilişkinizi gibi geldi

sürekli ilgi beklemesi övülecek bi durum mu anlamadım .

Canim Allah yardimcin olsun evlenince.
Cunku evlilik oyle dizilerdeki gibi degil maalesef.
Tek esin olsa iyi...
Bir de anasi dadasi dıdısı cikiyor ( sorun cikariyorlar )
Ugrasip ruh hastasi oluyoruz...

aahh aahh kaşınılmaz sonumuz dimi Allah yardımcımız olsun nediyim kolay hiç birşey yok şu devirde

Bende nisanliyken eşim de sizin ki gibi misafirhanede kaliyordu. Kiyamam ya valla camasirlarini elde yikiyordu yemegi hazir disardan yemek zorunda kaliyordu hergun hergun ne yicek baya zorlanmisti. Gunde 1 saat telefonda konusuyorduk ona kalsa butun aksam konusurdu ama tabi insan musait olamiyor sizi anliyorum. Sabredin gececek evlenince hepsini unutacaksiniz :)

Ben bir sıkıntı göremedim ama nişanlılık cidden zor bir süreç. Ben sekiz ay falan nişanlı kaldım. Sonralara doğru baya pişman olmuştuk neden daha erkene düğün tarihi almadık diye :)

aahh işte beni anlayan biri :) :) geçsin valla ona da yazık kıyamıyorum ama napayım bende her zaman müsait olamıyorum ki olduğumda zaten konuşuyorum hep. acıtasyonda yapıyomuydu ben zaten burda yalnızım anlamıyosun vs diye

Ben bir sıkıntı göremedim ama nişanlılık cidden zor bir süreç. Ben sekiz ay falan nişanlı kaldım. Sonralara doğru baya pişman olmuştuk neden daha erkene düğün tarihi almadık diye :)

sorma ya hiç istemedim bu kadar nişanlı kalmayı erkek tarafı uzattı bu sene yapamayız edemeyiz diye tam 14 ay nişanlı kalıcaz 7s i bitti 7 si kaldı . bu günlerde bitse zaman uzadıkça saçma saçma şeylerden tartışma da çıkıyo bunalıyor insan.

Evet olabiliyor öyle şeyler ama daha erkene alma imkanınız yoksa bu duruma alışmaya bakın. O da orda yalnız olduğu için sana sarmış biraz. :)

Evet olabiliyor öyle şeyler ama daha erkene alma imkanınız yoksa bu duruma alışmaya bakın. O da orda yalnız olduğu için sana sarmış biraz. :)
malesef erken alma imkanımız şu sıralar yok keşke olsa da bitse uzadıkça kabak tadı veriyor muş gerçekten

Yok yapmiyordu ama tripleri oluyordu tabiki ama biraz empati yap onu da anlamaya calisin. Butun hayatin bir oda icerisinde tikilmak oluyor. Esim isinamadigi icin kucuk elektrikli soba almisti onda sucuk pisirip, yumurta kiriyormus onune folyolu tabaklardan baglamis biz evlendik baktim ilk hafta atletlerini coraplarini elde yikiyor dedim napiyosun at kirli sepetine makineye atariz. Bünyem alişmiş unutmuşum dedi..

Canım ayrılacak kadar büyük bi problem değil bu anlıyorum sıkmış bunaltmış seni ama idare etmelisin bence seviyorsan.

yok ayrılmayı düşünmüyorum zaten sadece ilerde daha fazla bi tepkisi olur mu diye dedim

sizinki gerçekten çok zormuş yaa. bizimkinin yemeği çamaşırhanesi falan var şükür öyle olsa iyice kafayı yerdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…