- Konu Sahibi ikitascorba
-
Nisanima aylar kaldi ve bende sanirim tam bir nisanlilik psikolojisi hakim. En kucuk seylere sinirlenebiliyorum, tuhaf bir stres, yorgunluk.. Nisanlimin en kucuk hatasi gozume batar oldu, onu karsilastirir oldum cevredeki erkeklerle. Hep bir eksiklik bulabiliyorum her firsatta.
Size sorum: bu normal, gecici bir hal mi yoksa bende mi var bir seyler.. Hani sorun ettiklerim buyuk seyler olsa neyse ama en kcuuk seylere takiliyorum. Mesela beni kiskanmamasi (cok belli etmiyor), lokantaya gittigimizde siparisi onun degil benim vermem, mobilya almaya gittigimizde saticilarla genellikle benim muhatap olmam, onun arasira cekimser sekilde katilip gerisini bana birakmasi, bundan dolayi pasif oldugunu dusunmem. Telefonla konustugumuzda eskiden saatler az kalirken simdi enfazla 1 saat konusmamiz (saka gibi diimi:) Buna benzer seyler..
Biraz icime su serpin nolur.....
çok ilginç özellikle lokantada siparişi senin vermene takıldım.. Ya çok stres yapıyosundur.Bu durum normal mi bilmiyorum ama biraz herşeyi görmemezlikten gel ve kendini dinle o zaman kendini daha iyi hissedersin cevrendekilerle de kıyaslama nişanlını o ve sen varsın gerisi hikaye ama dediğim gibi olayları biraz oluruna bırak kendini dinle herseyden uzak dur ve kafanı dinle belki bu bişeyler düzeltebilir
aslinda su an cok rahatim canim ama mesele ciddilesiyor ve bayagi hayat kuracagim nisanlimla..
her an vazgecsem mi diyorum ama ciddi bir sebep yok.. Sastim akldim bu halime
Nisanima aylar kaldi ve bende sanirim tam bir nisanlilik psikolojisi hakim. En kucuk seylere sinirlenebiliyorum, tuhaf bir stres, yorgunluk.. Nisanlimin en kucuk hatasi gozume batar oldu, onu karsilastirir oldum cevredeki erkeklerle. Hep bir eksiklik bulabiliyorum her firsatta.
Size sorum: bu normal, gecici bir hal mi yoksa bende mi var bir seyler.. Hani sorun ettiklerim buyuk seyler olsa neyse ama en kcuuk seylere takiliyorum. Mesela beni kiskanmamasi (cok belli etmiyor), lokantaya gittigimizde siparisi onun degil benim vermem, mobilya almaya gittigimizde saticilarla genellikle benim muhatap olmam, onun arasira cekimser sekilde katilip gerisini bana birakmasi, bundan dolayi pasif oldugunu dusunmem. Telefonla konustugumuzda eskiden saatler az kalirken simdi enfazla 1 saat konusmamiz (saka gibi diimi:) Buna benzer seyler..
bence bilinçaltında onunla evlenmek istemiyosun, eğer isteseydin böyle küçük şeyler hiç ama hiç gözüne gelmezdi
hakli olabilirsin, ona korkutuk asik degilim ama seviyorum ve deger veriyorum. Guzel taraflari o kadar cok ki, geriye donus ihtimal dahilinde bile degil.
ama haklisin.. korkutuk asik olsaydim hic gozume gelmesdi, evet..
aslında senn önce düşünmen gereken önceden de böylemıydı? sen onu bu sekilde sevmişsin nişanlanmaya karar vermişsin. bunları gözden geçir. ama bana dogal geldi. sonuçta hayatını birleşticeksin o insanla ve heryonden onu tartman cok normal.. biraz kafanı dagıt bnce baska seylere odaklan cnm.. ama sevginden süphen yoksa bence bunlar ufak seyler...
canım cok fazla dusunmemeye calıs guzel yonlerını aklına getır hemen ve nısanlına haksızlık yapma,ama su dıkkatımı cektı nısanlın bıraz pasıf galıba belkı gozunde guclu bı erkek gıbı gelmedıgınden onu ezmek ıstıyosundur bılıncaltında bunalr olablır tatlım,sevgıyle kal
Canım madem senin yanında biraz pasif kalıyor.
O halde sen ona fırsat ver. Bir yere gittiğinizde etrafla iletişimi onun kurmasını sağla.
Sen biraz pasif olmaya çalış
Biz bayanlar bazen farkında olmadan bu tarz şeyler yapıyoruz. Benim nişanlım ilk zamanlar hiç konuşmuyodu. ben de " ya sen hiç konuşmuyosun off" falan yapıyodum. Bi gün dedi ki; "senin konuşmandan hiç fırsat kalmıyo ki" :)))
Bazı şeylerden emin değilsen, içsel bir huzursuzluğun olabilir. Mesela ben şehir dışına gelin gideceğim, bundan dolayı içim hep huzursuz. Seninde farklı şeyler olabilir. Arkadaşların da bahsettiği gibi onun pasif olması, karşında güçlü bir erkek istiyor olman, yada içinde acaba evleneceğin kişi bu adammı gibisinden sorular olabilir. Gelip geçici bir süre gibi görünüyor, sen kendini ve onu sıkmamaya gayret et derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?