kizlar halen etkisi altındayım çünkü halen etkisi devam ediyor.14 aydir evliyim ve esimi cok seviyorum,cok iyi anlasiyoruz.ikimiz birbirimize yetiyor gibi biseyiz.ama nişanlılık sürecinde yaşananlar aklima gelince doğru yapıp yapmadığını sorguluyorum devamlı.eşim benden önce nikahlanmis ayrılmış o zmnki nisanlisi öğretmen ve tayin sebebiyle nikah kiymis ama aldatılma yüzünden ayrılmış.bütün herşeyi ilk tanıştığımız gün en önce ayrıntısına kadar anlattı bana.bende böyle bir olayın herkesin başına gelebileceğini düşündüğüm için onemsemedim.ama ailem soylemedim bu olayı çünkü olumsuz tepki verceklerinden emindim.biz nisanlanmaya karar verdik davetiyeler dağıtılmaya başlandığında ailem bu konuyu başkasından ogrendi.ve kıyamet koptu.ben 26 yaşındaydım ve başka şehirde memur olarak çalışıyordum.ben anlatmaya çalıştım aileme ben herşeyi biliyorum diye ama onlar telde bana saymadiklari laf kalmadı ve nedense benim bilmem onlar için yeterli gelmedi.neyse babam 4 5 gün sonra sakinlesti ama annemin sakinlesmesi aylar sürdü.yaklaşık 2 ay boyunca beni hiç aramadı annem çok ağır hasta oldum tektim ve yanıma gelmeyi bırakın telde aramadı bile.nişanlıma telde yalancisin dolap çeviriyon diye demediğini bırakmadı ama nisanlim sesini çıkarmadı.nisanlim bize geldiğinde dogruduzgun konuşmuyordu bile.bazen balkonda bile duruyordu.mesela anneler gününde niye sabah kutlamamisz da ogleden sonra kutlamisiz diye.bu ve bunun gibi bi dünya şey.yeteri kadar uzun oldu ztn daha fazla uzatmayim istiyorum.ama o zmnki annemin bana sirt çevirmesini,esime karsi haksiz tepkilerini halen unutamıyorum.(simdi anneme karsi cok sogukluk var icimde.bu sogukluk dogru mu bilmiyorum kizlar??? (
nisanliyken çok konuştum evet söylemeliydim ama sizin olumsuz tepki göstereceğiniz düşündüm onun için soylemedim.ben yaptım bir hata ama sen annesin benim hatalarına daha fazla kinlenerek tepki verme dedim.çünkü bence anne çocuklarının hatalarını b agislamali,ona sırtını donmemeli.bir de bunu eşimden çıkarma dedim onu suçu yok dedim ama dinlemedi beni hiç.her geldiğinde bu kavga kıyamet kopardiannenizle oturun konuşun. anne bi olaydır oldu artık uzatmayalım, et tırnaktan ayrılmaz, ben de bi hata ettim, söylemeliydim vs vs. düzgünce konuşun. konuyu kapatın. hala aynı aksiliklere devam ediyorsan siz de kendinizi geri çekin.
kizlar sogukluk içinde var ama asla annemle gorusmemezlik yapmıyorum 3 4 güne 1mutlaka yanına gidiyorum ve saatlerce kalıyorum arıyorum soruyorum.ama sadece ben yanlış yapmıştım soylemeyerek ama bu kadr tepki vermesi ve ben onun aylarca gönlünü almaya çalışırken beni iteklemesi ve bunu aylarca yapması çok zoruma gitti.aylarca konusulmayacak aranmayacak hakaretler edilecek kadar büyük bir suç işlediğimi düşünmüyorum.özür dileyip hatami anlamama rağmen annem hem bana hem eşime devamlı laf söyledi.bir insan özür diliyorsa daha fazla napabilir
şu an aramız normal.halen laf sokmalari var yani.eşimle ilgili benim kendi kararlarını kendim vermekle ilgili.evliliğimizle ilgili de laf söylemeleri varşu an aranız nasıl? hala kavga çıkarıyor mu itiyor mu sizi?
ben ztn yapmadım demiyorum arkkadasim.ama bir insan hatasını anlayıp özür diliyorsa napcaksin daha canını mi alcaksin.hata yaptı mi herşey bitsin o zmn.Asıl hatayı saklayarak siz yapmışsınız
şu an aramız normal.halen laf sokmalari var yani.eşimle ilgili benim kendi kararlarını kendim vermekle ilgili.evliliğimizle ilgili de laf söylemeleri var
evlilik değil arkadaşım tayin için kağıt üzerinde bir nikahlanma.şu anda bunu is olarak yapan insanlar bile var.bu ayni çati altına girip biseyler yaşanmamış p aylaşılmamis.tekrar söylüyorum kaçıncı olduğunu hatırlamıyorum artık ben ztn suçlu olduğumu kabul edip özür diledim.Benim bilmem niyeyse onlara yetmedi diyorsunuz.
Nisanliniz daha once evlenip bosanmis bunu siz soylememissiniz elin insanindan duymuslar niye bu kadar tepki verdiler diyorsunuz.
Ne yapmalarini bekliyodunuz
Ne farkeder, nikah var mi var.evlilik değil arkadaşım tayin için kağıt üzerinde bir nikahlanma.şu anda bunu is olarak yapan insanlar bile var.bu ayni çati altına girip biseyler yaşanmamış p aylaşılmamis.tekrar söylüyorum kaçıncı olduğunu hatırlamıyorum artık ben ztn suçlu olduğumu kabul edip özür diledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?