Ama yine de ailenize soylemeliydiniz cunku mutlaka ortaya cikicakti ama olan olmus onlar bi şok yasamis cogu insan boyle bisey ogrendiginde ailenn tepkisini verirdi bence ama annenize yinede kirilmakta haklisiniz,siz hatalida olsaniz yaninzda olmalydi kendini toparlayip,simdi cok uzulmeyin hersey yoluna girer Insaallahkizlar halen etkisi altındayım çünkü halen etkisi devam ediyor.14 aydir evliyim ve esimi cok seviyorum,cok iyi anlasiyoruz.ikimiz birbirimize yetiyor gibi biseyiz.ama nişanlılık sürecinde yaşananlar aklima gelince doğru yapıp yapmadığını sorguluyorum devamlı.eşim benden önce nikahlanmis ayrılmış o zmnki nisanlisi öğretmen ve tayin sebebiyle nikah kiymis ama aldatılma yüzünden ayrılmış.bütün herşeyi ilk tanıştığımız gün en önce ayrıntısına kadar anlattı bana.bende böyle bir olayın herkesin başına gelebileceğini düşündüğüm için onemsemedim.ama ailem soylemedim bu olayı çünkü olumsuz tepki verceklerinden emindim.biz nisanlanmaya karar verdik davetiyeler dağıtılmaya başlandığında ailem bu konuyu başkasından ogrendi.ve kıyamet koptu.ben 26 yaşındaydım ve başka şehirde memur olarak çalışıyordum.ben anlatmaya çalıştım aileme ben herşeyi biliyorum diye ama onlar telde bana saymadiklari laf kalmadı ve nedense benim bilmem onlar için yeterli gelmedi.neyse babam 4 5 gün sonra sakinlesti ama annemin sakinlesmesi aylar sürdü.yaklaşık 2 ay boyunca beni hiç aramadı annem çok ağır hasta oldum tektim ve yanıma gelmeyi bırakın telde aramadı bile.nişanlıma telde yalancisin dolap çeviriyon diye demediğini bırakmadı ama nisanlim sesini çıkarmadı.nisanlim bize geldiğinde dogruduzgun konuşmuyordu bile.bazen balkonda bile duruyordu.mesela anneler gününde niye sabah kutlamamisz da ogleden sonra kutlamisiz diye.bu ve bunun gibi bi dünya şey.yeteri kadar uzun oldu ztn daha fazla uzatmayim istiyorum.ama o zmnki annemin bana sirt çevirmesini,esime karsi haksiz tepkilerini halen unutamıyorum.(simdi anneme karsi cok sogukluk var icimde.bu sogukluk dogru mu bilmiyorum kizlar??? (
Haksızsın. Çok önemli bir şeyi gizlemişsin. Baştan söyleseydin de bir şekilde aileni ikna ederdin. Şimdi bir de anneme soğukluk var diyorsun. Acaba annen seni affetti mi. Bence önce bir kendini affettirmeye çalış. Eşine gelince onun suçu yok. O zamanında anlatmış, sen saklamışsın. Senin yüzünden annenle eşinin arası açılmış nişanlılık sürecinde. Yani şu durumda tek hatalı sensin.kizlar halen etkisi altındayım çünkü halen etkisi devam ediyor.14 aydir evliyim ve esimi cok seviyorum,cok iyi anlasiyoruz.ikimiz birbirimize yetiyor gibi biseyiz.ama nişanlılık sürecinde yaşananlar aklima gelince doğru yapıp yapmadığını sorguluyorum devamlı.eşim benden önce nikahlanmis ayrılmış o zmnki nisanlisi öğretmen ve tayin sebebiyle nikah kiymis ama aldatılma yüzünden ayrılmış.bütün herşeyi ilk tanıştığımız gün en önce ayrıntısına kadar anlattı bana.bende böyle bir olayın herkesin başına gelebileceğini düşündüğüm için onemsemedim.ama ailem soylemedim bu olayı çünkü olumsuz tepki verceklerinden emindim.biz nisanlanmaya karar verdik davetiyeler dağıtılmaya başlandığında ailem bu konuyu başkasından ogrendi.ve kıyamet koptu.ben 26 yaşındaydım ve başka şehirde memur olarak çalışıyordum.ben anlatmaya çalıştım aileme ben herşeyi biliyorum diye ama onlar telde bana saymadiklari laf kalmadı ve nedense benim bilmem onlar için yeterli gelmedi.neyse babam 4 5 gün sonra sakinlesti ama annemin sakinlesmesi aylar sürdü.yaklaşık 2 ay boyunca beni hiç aramadı annem çok ağır hasta oldum tektim ve yanıma gelmeyi bırakın telde aramadı bile.nişanlıma telde yalancisin dolap çeviriyon diye demediğini bırakmadı ama nisanlim sesini çıkarmadı.nisanlim bize geldiğinde dogruduzgun konuşmuyordu bile.bazen balkonda bile duruyordu.mesela anneler gününde niye sabah kutlamamisz da ogleden sonra kutlamisiz diye.bu ve bunun gibi bi dünya şey.yeteri kadar uzun oldu ztn daha fazla uzatmayim istiyorum.ama o zmnki annemin bana sirt çevirmesini,esime karsi haksiz tepkilerini halen unutamıyorum.(simdi anneme karsi cok sogukluk var icimde.bu sogukluk dogru mu bilmiyorum kizlar??? (
arkadaşım önceki yazılarıma daHaksızsın. Çok önemli bir şeyi gizlemişsin. Baştan söyleseydin de bir şekilde aileni ikna ederdin. Şimdi bir de anneme soğukluk var diyorsun. Acaba annen seni affetti mi. Bence önce bir kendini affettirmeye çalış. Eşine gelince onun suçu yok. O zamanında anlatmış, sen saklamışsın. Senin yüzünden annenle eşinin arası açılmış nişanlılık sürecinde. Yani şu durumda tek hatalı sensin.
arkadaşım ben ztn haklıyım demedim.s oylemeliydim ztn hatami farkedip özür diledim.gonlunu almak için uğraştım.burda konu benim yaptığımın doğruluğu yada yanlışlığı değil tam onun yanlış olduğu konusunda hemfikiriz.burda sorun annemin olay sonrası eşime yaptığı tavır.onun suçu yokken.aynı zamanda ben bu hata yapmış olabilirim ama gene de beni terketmesini sırtını dönmesini istemezdim annemden.Haksızsın. Çok önemli bir şeyi gizlemişsin. Baştan söyleseydin de bir şekilde aileni ikna ederdin. Şimdi bir de anneme soğukluk var diyorsun. Acaba annen seni affetti mi. Bence önce bir kendini affettirmeye çalış. Eşine gelince onun suçu yok. O zamanında anlatmış, sen saklamışsın. Senin yüzünden annenle eşinin arası açılmış nişanlılık sürecinde. Yani şu durumda tek hatalı sensin.
gayet yerinde bir soğukluk. bu ne ya sen kabul etmişin annene ne ki. sanki kocan tecavüzcüymüş gibi tepki vermişkizlar halen etkisi altındayım çünkü halen etkisi devam ediyor.14 aydir evliyim ve esimi cok seviyorum,cok iyi anlasiyoruz.ikimiz birbirimize yetiyor gibi biseyiz.ama nişanlılık sürecinde yaşananlar aklima gelince doğru yapıp yapmadığını sorguluyorum devamlı.eşim benden önce nikahlanmis ayrılmış o zmnki nisanlisi öğretmen ve tayin sebebiyle nikah kiymis ama aldatılma yüzünden ayrılmış.bütün herşeyi ilk tanıştığımız gün en önce ayrıntısına kadar anlattı bana.bende böyle bir olayın herkesin başına gelebileceğini düşündüğüm için onemsemedim.ama ailem soylemedim bu olayı çünkü olumsuz tepki verceklerinden emindim.biz nisanlanmaya karar verdik davetiyeler dağıtılmaya başlandığında ailem bu konuyu başkasından ogrendi.ve kıyamet koptu.ben 26 yaşındaydım ve başka şehirde memur olarak çalışıyordum.ben anlatmaya çalıştım aileme ben herşeyi biliyorum diye ama onlar telde bana saymadiklari laf kalmadı ve nedense benim bilmem onlar için yeterli gelmedi.neyse babam 4 5 gün sonra sakinlesti ama annemin sakinlesmesi aylar sürdü.yaklaşık 2 ay boyunca beni hiç aramadı annem çok ağır hasta oldum tektim ve yanıma gelmeyi bırakın telde aramadı bile.nişanlıma telde yalancisin dolap çeviriyon diye demediğini bırakmadı ama nisanlim sesini çıkarmadı.nisanlim bize geldiğinde dogruduzgun konuşmuyordu bile.bazen balkonda bile duruyordu.mesela anneler gününde niye sabah kutlamamisz da ogleden sonra kutlamisiz diye.bu ve bunun gibi bi dünya şey.yeteri kadar uzun oldu ztn daha fazla uzatmayim istiyorum.ama o zmnki annemin bana sirt çevirmesini,esime karsi haksiz tepkilerini halen unutamıyorum.(simdi anneme karsi cok sogukluk var icimde.bu sogukluk dogru mu bilmiyorum kizlar??? (
çünkü benim ailem böyle birşeyi kabul etmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?