nişanlılık sürecim, annem yaşananlar aklımdan çıkmıyor

Daha nasihatım olsun kocayi bulursunda anneni bulamazsin anneler kotulugunu ister mi bunu dusun evladin olursa anlarsin bu lafimi

Nisanlilik evresinde ve ailesiyle arasi acik ve sacma sapan seyler yuzunden huzuru kacan biri olarak ben de ilerde boyle uzulucem

Ama yine de ailenize soylemeliydiniz cunku mutlaka ortaya cikicakti ama olan olmus onlar bi şok yasamis cogu insan boyle bisey ogrendiginde ailenn tepkisini verirdi bence ama annenize yinede kirilmakta haklisiniz,siz hatalida olsaniz yaninzda olmalydi kendini toparlayip,simdi cok uzulmeyin hersey yoluna girer Insaallah

Hepimiz bir anne adayıyız
Hissiyatları, yürekleri, bizleri koruyup kollamaları bunlar onlar başka dünyası
Bu tür şeyler gizli kalmıyor malesef
Hergün okuyoruz duyuyoruz biryerden, kötü niyetli insan çok. Allahtan siz şanslısınız iyisine denk gelmişsiniz.
O yüzden annenize soğukluk beslemeyin , anlamaya çalışın

Haksızsın. Çok önemli bir şeyi gizlemişsin. Baştan söyleseydin de bir şekilde aileni ikna ederdin. Şimdi bir de anneme soğukluk var diyorsun. Acaba annen seni affetti mi. Bence önce bir kendini affettirmeye çalış. Eşine gelince onun suçu yok. O zamanında anlatmış, sen saklamışsın. Senin yüzünden annenle eşinin arası açılmış nişanlılık sürecinde. Yani şu durumda tek hatalı sensin.

Kusura bakma ama annen haklı. En başından anlatsaydın keşke. Arkadan iş çevirmiş gibi.

Bende olsam kızardım. Hem üstünden baya zaman geçmiş. Halen niye takıyorsun anlamadım.

arkadaşım önceki yazılarıma da
arkadaşım ben ztn haklıyım demedim.s oylemeliydim ztn hatami farkedip özür diledim.gonlunu almak için uğraştım.burda konu benim yaptığımın doğruluğu yada yanlışlığı değil tam onun yanlış olduğu konusunda hemfikiriz.burda sorun annemin olay sonrası eşime yaptığı tavır.onun suçu yokken.aynı zamanda ben bu hata yapmış olabilirim ama gene de beni terketmesini sırtını dönmesini istemezdim annemden.

yerinde olsam:annem hata yapmış varsın yapsın anamdır başımın tacıdır dünyaya ana gibisi gelmez ...

Düzelir merak etmeyin, hele torun olunca herşeyin unutulacağını düşünüyorum..

Anneniz hala olumsuz tavrını sürdürürse yapacak bişey de yok, annenizdir siz hep saygınızı koruyun. Onlar da ne hayaller kuruyor çocukları için...

Siz de habire düşünmeyin ve kendinizi anneniz için doldurmayın...

gayet yerinde bir soğukluk. bu ne ya sen kabul etmişin annene ne ki. sanki kocan tecavüzcüymüş gibi tepki vermiş

18 yaşında oy kullanma yetkisi veriliyor bir birey ve reşit aklı başında kabul ediliyor, 26 yaşında memur olmuş bir kadının ya da erkeğin evleneceği insanın geçmişini ailesinin onayına sunması gerektiğine inanmıyorum,sanki 50 yaşında 3 çocuklu adama gitmiş gibi tavır alınması çok saçma hele damada tavır alınması. .şimdi eğri oturalim doğru konuşalım, bu kız isteme ve onay verilme durumu sadice formalite yoksa sevgiliniz evlenme teklifi edip tek taş uzattığında evet demez aileme Danış demeliydik... sonuçta kötü niyetli adam nişan neden yapsın niyeti ciddi demek ki değil mi. ?kızını uyarirsin gecersin kenara .. ben böyle dusunuyorum

Köpekler bile anne olmasın.Canım annem kızdığında öyle söylerdi o zamanlar umursamazdım ama anne olunca anladım Annelik çok yüce bir duyguydu ve bu tarifsiz duyguyu ancak anne olanlar anlıyabilirdi.Küçük istisnalar dışında Bir anne evladı için canını bile verebilir .Annenin öfkesine aldırış etmemelisin kızgınlığınada hak ver.O seni çoktaannn affetmiştir buna inan ve her zamankinden daha çok annene sarıl .Zaman herşeyin ilacıdır annenin senden uzaklaşmasına sakın izin verme.

çünkü benim ailem böyle birşeyi kabul etmezdi

Çok benzer şeyleri ben de yaşadım
Ben esimle arkadaş ortamında tanıştım
Nişanlıydı ve tayin sebebiyle nikah yapmışlardı ama henüz düğünleri olmamıştı

Nikah sonrası kız bir suru sorun çıkardı ayrılmak istedi dava acti falan..
Biz bu süreçte arkadaştik esimle ve esim benle dertlesirdi her zaman

Sonra bana açıldı ben de ondan hoslandim falan derken annem istemem ben diye tutturdu
Ben çok net durdum karşılarında
Sonradan annem kabul etti ama babana söylemeye gerek yok dedi
Nisanimiz yapıldı, biz resmi nikah için başvuru yaptık
Ordaki belgede eşimin bilgilerinde boşanmış yazıyordu
O zaman annem babama açıkladı durumu
Babam çok normal karşıladı hiçbir şey söylemedi

Biz 7 aylık evliyiz
Annem söylediğim her şey için çok pismanim esin beni utandirdi dedi
Benden çok seviyor esimi
Sizin de zamanla öyle olacağına inanıyorum

Esiniz tayin icin evlense dahi sonucta nikah kiyilmis oluyor yani kanun önünde evli olunuyor.
Sizin basinizdan boyle bi durum gecse ve bunu esinizin ailesi sonradan ogrense kiyamet kopardi. Size hemen dul damgasini yapistirirlardi.
Bu nedenle anneniz kirilmakta hakli sadece bu problem nedeniyle bu yasiniza kadar size emek veren birinden sogumak dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…