nişanlıyim düğün Ağustos ayında şöyle birşey yasandi ki... Nişanlımın kuzenide bizden hemen sonra nişanlandılar onlar uzun zamandır sevgili ve erkek tarafının istemediği bir kişiydi herneyse kayınvalidem ve kayınpederim sayesinde oldu aslında... Ve yaşayanlar varmıdır bilmem ama ailede iki gelin nişanlı olunca kıyas yarış da kaçınılmaz oluyormuş. Ne yapsam amaaa ne yapsam gerçekten ya aynısıni yapıyor ya benzerini en ufak şeyden tutun en büyük birşeye kadar gerçekten böyle biri değilim ve asla böyle yetişmedigim için aşırı tuhaf geliyor biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz bunu duymuşlar hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi herşeyi benden önce yapmaya atlamaya benim yaptığım herşeyi geri planda bırakıp birtek kendi yaptığıni gösterme çabasında benim böyle bir çabam olmadığı için kendimi sindirilmiş hissediyorum ne yalan söyleyim bazen yenik düşüyorum sanki hem sevmiyorum da böyle şeyleri inanin ki hiç hoş değil bu tarz seyler benlik de değil. Herseye rakip, yarış bilmem ne çokta yakın olduklarınıda düşünmüyorum nişanlımın amcasının gelini ama işte aile o gözle bakmıyor e banada yansıyor bak kızım o nasıl yapıyor bak şöyle yapıyor sende yap'a geliyor bazen laflar gerçekten ne yapmam gerek bu kişiye biran once olsada düğünleri kurtulsam diyecem de evlendikten sonrada yeni gelin yarışmasına girer benimle ayyy gerçekten hiç sevmediğim şeyler başıma geldi......