• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlılık zor...

nlgm

masumiyet
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
370
2
68
Adana
merhaba arkadaslar,ben nişanlıyım,daha öncede paylaşmıştım,bu nişanlılık gerçekten çok zor,bir dönemmiş...nişanlım ,yarın sevmediğim o iş yaptığı kişiyle,mardine,3 günlüğüne gidio,nasıl geçer bilemem o 3 gün,,,iş için gidio tabi...ama asıl konu,,,bugün kızkardeşim geldi,ewli kardeşim,ve hamile,ama bi sorun var,eşiyle benim nişanlım eskisi gibi samimi diğiller,çünkü sonradan bazı sorunlar olmuştu,,bu yüzden benim nişanlım,enişteyle ilgiyi kesti,buda benim kızkardeşi,rahatsız ediyo,çünkü hep beraber olmak,mesela pazar günleri birlikte bişeler yapmak istiyor,,,,,ama eniştem yaşanılan sorunlardan sonra çok değişti,,oda bu durumdan rahatsız,,,ama ben nişanlımı bi türlü eskisi gibi olmaya ikna edemedim,,,bugün kardeşim nişanlımla konuştu ,,ona olumlu konuştu,,,ama bana gelince inadı inat oldu.aramız bozuluo. ....normaldede zaten hiç aile gezmeleri yok..sadece iş var,,hiç gezme yok düğüne bile gelmez işim var der..işine gelince gayet sosyal ve dışa dönüktür ama onun dışında uzaylı...şimdiden sen benim aileme gelmessen ben seninnkine gitmem kavgası...annesi yetiştirememişmi acaba bu konuda sonuçta aileyle vakit geçirmek düğünlere gitmek,lazımdır...kardeşim ewlendikten sonra onu yönlendirmek senin elinde diyor...öylemi acaba...bazen doğrumu yapıorum ewlilik için..ama sevigimiz ikimiznde çokk......... nişanlımın annesinede uyuz oluoyorum, düğün tarihimizi değiştirmiş bana sormadan ..ama buna rağmen konuşuorum...ama nişanlım enişteyle kardeşimle vakit geçiremiyor...ya zorr ya nişanlılık,,okadar sorun yaşıorumki ,,,hangisini anlatimm,,,nişanlı olupta sorunlarrr yaşayanlarrr varmıı zor diyenn....bendemi bu sorun.....

sorunların boyutu önemli

nişanlınız senin eniştenle vakit geçirmek zorunda değil ki

limyası tutmayabilir fikir ayrılığı olabilir

seni de anlıyorum ama bu kadar ısrar da fazla

öylede,sorun okadarda büyük değil zamanında alıcak vericek meselesi...bende zorlamıorum artık.ama kardeşim aaramızın bozulmasından korkuo sanırımm...

canım bazı şeyleri zamana bırakmak en doğğrusu
zamanla eskisi gibi olmasada belki tekrar ilişkileri yoluna koyabilirsin
ama konunun üzerine gidip büyütme sakın
olaylara olumlu tarafından bakmaya gayret et
o zaman emin olki senin içinde hayatın daha kolay ve zevkli olması kaçınılmaz olacak

Bence sen yanlış şeyleri ' sorun ' olarak görüyorsun.. :50:

Ne bileyim.. Ben olsam eniştemle veya bi akrabamla araları iyi değil diye bu kadar takmam.. Düğün tarihimin bana sormadan değiştirilmesi gibi bir konu varken... :53::34:

Tatlım nişanlılık tabiki zor bi dönem bu herkeze göre değişir elbette, Çünkü işin içine aileler giriyor bunu aşabildiğin sürece çok bir problem kalmaz, Bak sen diyorsun kayınvalidemi sevmiyorum diye oda senin enişteni sevmek zorunda değil buna çokta takılma derim zamana bırak sadece. Biyere gitme konusunda da daha onun kavgasına girmeyin derim ben, erkekler biraz daha geniştir özgürlüğüne düşkündür bu konuda kimileri sevmez öyle oturmalar gezmeler gitmeleri ki benim nişanlımda öyle biridir. Ama evlenince iş değişir gidilmesi gereken yerlere sende oda gideceksin tabi inatlaşarak değil, sen gelmezsen bende gelmem polimiğine girerek değil. Hele siz bir evlenin ozaman herşey olması gerektiği gibi olur merak etme...(umarım tabi )

Tatlım nişanlılık tabiki zor bi dönem bu herkeze göre değişir elbette, Çünkü işin içine aileler giriyor bunu aşabildiğin sürece çok bir problem kalmaz, Bak sen diyorsun kayınvalidemi sevmiyorum diye oda senin enişteni sevmek zorunda değil buna çokta takılma derim zamana bırak sadece. Biyere gitme konusunda da daha onun kavgasına girmeyin derim ben, erkekler biraz daha geniştir özgürlüğüne düşkündür bu konuda kimileri sevmez öyle oturmalar gezmeler gitmeleri ki benim nişanlımda öyle biridir. Ama evlenince iş değişir gidilmesi gereken yerlere sende oda gideceksin tabi inatlaşarak değil, sen gelmezsen bende gelmem polimiğine girerek değil. Hele siz bir evlenin ozaman herşey olması gerektiği gibi olur merak etme...(umarım tabi )

ewet ewlenince herşey yoluna girer gbi gelior banada teşekkürler.içim biraz rahatladı.

Anlattıkların sorun olabilecek şey düğün tarihinin senden habersiz değiştirilmesi.
Onun dışında nişanlının düğünlere gelmemesi aile gezmesine gitmemesi yetiştirilme şeklinden kaynaklıdır çok ta değiştirilemez bir durum.
Eniştenle olan durumda bence zamanla düzelebilir çok üstüne gitmemek lazım.
Bende nişanlıyım çok şükür çok sorunsuz geçiyor benimki ama nişanlılık dönemi zordur elbet
çünkü artık 2 kişi değilsiniz aileler de var işin içinde ve herkesi dengede tutmak gerekiyor.
O yüzden baya sabır lazım canım.

ben de bi kişiden soğuyunca bi daha ısınamam kişilik meselesi:25:

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Back
X