merhaba arkadaslar,ben nişanlıyım,daha öncede paylaşmıştım,bu nişanlılık gerçekten çok zor,bir dönemmiş...nişanlım ,yarın sevmediğim o iş yaptığı kişiyle,mardine,3 günlüğüne gidio,nasıl geçer bilemem o 3 gün,,,iş için gidio tabi...ama asıl konu,,,bugün kızkardeşim geldi,ewli kardeşim,ve hamile,ama bi sorun var,eşiyle benim nişanlım eskisi gibi samimi diğiller,çünkü sonradan bazı sorunlar olmuştu,,bu yüzden benim nişanlım,enişteyle ilgiyi kesti,buda benim kızkardeşi,rahatsız ediyo,çünkü hep beraber olmak,mesela pazar günleri birlikte bişeler yapmak istiyor,,,,,ama eniştem yaşanılan sorunlardan sonra çok değişti,,oda bu durumdan rahatsız,,,ama ben nişanlımı bi türlü eskisi gibi olmaya ikna edemedim,,,bugün kardeşim nişanlımla konuştu ,,ona olumlu konuştu,,,ama bana gelince inadı inat oldu.aramız bozuluo. ....normaldede zaten hiç aile gezmeleri yok..sadece iş var,,hiç gezme yok düğüne bile gelmez işim var der..işine gelince gayet sosyal ve dışa dönüktür ama onun dışında uzaylı...şimdiden sen benim aileme gelmessen ben seninnkine gitmem kavgası...annesi yetiştirememişmi acaba bu konuda sonuçta aileyle vakit geçirmek düğünlere gitmek,lazımdır...kardeşim ewlendikten sonra onu yönlendirmek senin elinde diyor...öylemi acaba...bazen doğrumu yapıorum ewlilik için..ama sevigimiz ikimiznde çokk......... nişanlımın annesinede uyuz oluoyorum, düğün tarihimizi değiştirmiş bana sormadan ..ama buna rağmen konuşuorum...ama nişanlım enişteyle kardeşimle vakit geçiremiyor...ya zorr ya nişanlılık,,okadar sorun yaşıorumki ,,,hangisini anlatimm,,,nişanlı olupta sorunlarrr yaşayanlarrr varmıı zor diyenn....bendemi bu sorun.....