nişanlım 82 kilo düğünümüz kısmetse sene sonu ama ben mutsuzum çünkü 94.7 kiloyum:(

hermione_85

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
52
0
6
35
Çorum
Merhaba 26 yaşında bir kızım ve 26 senedir aş eriyorum çok zayıf karakterliyim ve sinirlerim bozulduğu anda hemen dolaba yapışırım yerim yyerim yüzümün güzel olduğu söylenir özellikle nişanlım tarafından ama kilo offside 94 kiloyla ne olabilirdi ki psikoloğum kilo vermem gerektiğini böylece güvenimin yerine geleceğini söylüyor evet ama maddi durumlarda ortada hayat pahalı diyet yapmak ise daha pahalıya patlıyor ne yapıcam bu durumda bu sitede birileri bana yardımcı olabilir mi ki

merhabalar sende kendimi gördüm kısmen... Öncelikle boyun kaç öğrenebilir miyim ?

Benim burada adım adım sağlıklı bir insan olmaya adında konum var orada arkadaşlarla yaşadklarımı paylaşıyorum.. Zayıflarken yeşil kahve kullanıyorum bu sefer..

Daha önce de beşi bi yerde çayı kullanmıştım iştah kesme konusunda gerçekten çok yararını gördüm.. Bazen dayanamayıp diyetimi bozduğumda bile ertesi gün kilomun düştüğünü bile gördüm bu çayı içerken...

Kilolar yüzünden kendime güvensizlik bende de var ve her gören yüzün çok güzel ama kilodan kaybediyosun diyor... Sevgilim de kilo verme konusunda destek veriyor sağolsun ama sorun da yapmıyor kendine eziyet etme diyor..,

30 kilo fazlam var 20 kilosunu vermeye niyetlendim 1 haftadır diyetteyim ben de..

o ne bicim psikologmus. Kendine guvenin kiloyla alakasi yok bence. 50-55 kilo kadinlar bile yok gobegim var, yok bacagim kalin diye geziyor ortada. Tabi ki kilo vermen gerekli ama bence kendine guvenmeyi kilo vermeye endeksleme.

Turkiye'de diyet yapmak cok ucuz: sebze, meyve, baklagiller, yumurta, sut, yogurt, arada da tavuk yersin tamamdir. Baska bir seye ihtiyacin yok.

Vermen gereken kilo, 3-5 kilo degil bence bir uzmandan yardim almalisin. Maddi durumlardan dolayi diyetisyene gidemiyorum diyorsan, yavas yavas kendin basla. Ortada dolasan bircok diyet listesi var. 1400 calorinin altina dusmeden (sok diyet yapip, gozun donup dolaba saldirmamak icin), aksam eve geldiginde de ac youtube'dan 30-40 dakikalik bir video. Mis gibi...

istikrarli gidersen 1 ayda farki gorursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…