Nişanlım askere gidiyor:(((((

tuaygo

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
73
0
16
Kayseri
Daha önce aynı duyguları yaşayanlar veya yaşayacak olanlar konuşalım biraz rahatlarız.Benim nişanlım mayıs 20 de gidiyor askere çok stres doluyum,İçim sıkılıyor hayali bile bu kadar kötüyken 15 ay nasıl biter...:(((((((((((

Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin ama burada o konuların konuşulduğu bir bölüm var zaten.
" ah erkekler" adlı bölümde pek çok şafak paylaşılıyor.

Ahh canim ahhh seni cok iyi anliyorum benimde esim askerde allaha sükür acemi bittide usta birligine gitti ama cok zorr yemin ederim sadece sabir gerekiyo rabbim hepimize sabir versin elbet gececek o günler ama iste nasil gececek benim kocam 1,5 ay önce gitti ama o 1,5 ay bana kac seneler gibi geldi insaallah hemen gidip gelir canim hep dua et insaallah kavusuruz biran önce

Ahh canim ahhh seni cok iyi anliyorum benimde esim askerde allaha sükür acemi bittide usta birligine gitti ama cok zorr yemin ederim sadece sabir gerekiyo rabbim hepimize sabir versin elbet gececek o günler ama iste nasil gececek benim kocam 1,5 ay önce gitti ama o 1,5 ay bana kac seneler gibi geldi insaallah hemen gidip gelir canim hep dua et insaallah kavusuruz biran önce

Evli gitmesi daha zordur allah sabrımızı versin......

allah kavuştursun aslında güzel bişi ınsanın sevdiğini beklemsı ilerki yıllar için guzel anılarınız olur

benim de nişanlım askerde şuandaa :72::72::72:
az sabretceksiniz geçecek bütün günler, azalcak şafaklarr :46::46::46:
bak az kaldı benimm şafakk :72::72:

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım benimde nişanlım ya kasımda ya şubatta gidicek... seni gerçekten çok iyi anlıyorum devamlı netten askerlik düşecekmiş düşmeyecekmi haberleri okuyorum...nereye düşecek çok merak ediyorum. seninki gene iyi gitmiş, gitceğini bile bile şu dönemleri bile atlatmak çok zor kuzum... Allah tüm hepsine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin:72:

Benim erkek arkadasım tam iliskimizin adını koyduğumuzda askere gitti suanda tam 1 ay'ı kaldı geriye baktığım zaman nasıl yemisiz o günleri hala aklım almıyor yani usta birliğine gecene kadar zor oluyor ama sonrasında alısıyorsun zaten hatta bazı böyle ayrılıklar iliskiye cok seyler kazandırıyor:) Uzaktayken bile sadık ve seni seviyor olması sana öyle iyi geliyor ki... Üzülme aksine sevin bence:16::16:

Back
X