Bir ilişkiyi kurtarmak yürütmek kadar zor.Malesef canım erkeklere acınmaz.ya bütün erkekler böyledir deyip onu değiştirmek için tatlı tatlı yoluna devam edeceksin ya da dört dörtlük insan olmz deyip tatlı tatlı yola getireceksin. ya oturup gözden geçireceksin gerçekten sorun bende de olabilir mi diye.çünkü her kavgada getir yüzüğü diyen insan bence nişanlandığına pişmandır ya da ne istediğini bilmiyodur.ama her zaman karşıdakinden bekleme inceliği.biz bayanlar bu konuda çok zayıfız en ufak bir şeyde burnumuzu dikiyoruz.bizim ne kadar inceliğe ihtiyacımız varsa erkeklerinde en çok anlayışa itiyaçları var.bence aramalısın konuşmalısın.onu beklememelisin.öte yandan kimse vazgeçilmez değil.adam akıllı bir ilişki yaşamak istediğini vurgula.söyle çekinme.bir insanın hayatı byunca etkisinden vazgeçiremediği tek şey akıldır.göster ona ne kadar akıllı olduğunu.ağırdan almak konusuna gelince bence yanlış çünkü yarın öbürgün biterse en azından ''ben elimden geleni yapım diyebilmen için yapmak istediklerini yap''çekinme.sorun varsa bunu nişanlınla oturup konuş.mesela şöyle söyle''ben bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorum çünkü biz bir yola girdik.ve sorunlar varsa anlaşmazlıklar varsa oturup konuşulmalıki gerçekten sorunlar var mı yokmu diye''böyle buna benzer düşüncelerini soğuk kanlı bi şekilde karşılıklı oturup konuşun.şunu unutmaki ''nice evlilikler nice ilişkiler bir başkasının yardımıyla kurtulmuştur.çünkü tek başına bir insanın ayakta kalması her zaman mümkün değildir''canım birazda kadınlara bakıyo erkekleri yola getirmek çok ama çok zordur bu dediğim ama bu zaferi kazanırsan vazgeçilmez olacağına inan.ve gerçekten ilişkiniz düzelirse sürekli empati yapmaya çalış ve sakın patlak verme:)bunun senin karakterin olduğunu iyi bellesin inan bana seni bir başka güzelliğe tercih etmeyecektr.bu arada biten bi ilişkinin yenisi elbet başlar.ama insan insana hep benzer be canım.insan bi üzüntüde dünyası başına yıkılıveriyor ama tecrübe zor kazanılıyor.ya büyük bir kararlılıkla bu yola devam edersin yada tecrübe yaşayıp saygıyı tamamen oturttuğun bi insanla yola devam edersin.canım benim elinden geleni yaptığın zaman hiç birşeye üzülmeye değmez inan bana.insanlar ne acılarla ayakta kalıyor.tek sorunun bu olsun.birde tavsiyem sık sık oku.dua et Dua Müminin en güçlü silahıdır.Allah işini rast getirsin.dua ile.