Merhaba arkadaslar,
5 senelik birlikteligim nisan ile sonuclandi onu cok seviyorum ve onun da beni sevdigini dusunuyorum. Kotu bir cocukluk gecirmis olmasindan dolayi cok sinirli. Tartisma aninda hemen kufur etmeye basliyor, beni asagiliyor be bir defa bana yalan soyledim diye sokagin ortasinda karnima ve kafama vurmustu. Kavga sonrasi hic bisey olmamis gibi davranmasi beni cileden cikartiyor. Tabiki bir de tehditleri var, beni ayrilmakla ve bana zarar vermekle tehdit ediyor. Birlikte oldugumuz icin de ayrilamayacagimi dusunuyor. ben onu gercekten sevdigim icin ayrilamiyorum. Ayrilmak icin gorusmeye gidiyorum onu gorunce hemen agliyorum ve sariliyorum, ama bu boyle gitmez ne yapmaliyim?
Merhaba arkadaslar,
5 senelik birlikteligim nisan ile sonuclandi onu cok seviyorum ve onun da beni sevdigini dusunuyorum. Kotu bir cocukluk gecirmis olmasindan dolayi cok sinirli. Tartisma aninda hemen kufur etmeye basliyor, beni asagiliyor be bir defa bana yalan soyledim diye sokagin ortasinda karnima ve kafama vurmustu. Kavga sonrasi hic bisey olmamis gibi davranmasi beni cileden cikartiyor. Tabiki bir de tehditleri var, beni ayrilmakla ve bana zarar vermekle tehdit ediyor. Birlikte oldugumuz icin de ayrilamayacagimi dusunuyor. ben onu gercekten sevdigim icin ayrilamiyorum. Ayrilmak icin gorusmeye gidiyorum onu gorunce hemen agliyorum ve sariliyorum, ama bu boyle gitmez ne yapmaliyim?
daha lisede öğrenci olarak giriş yapmışın bu ne hız hemen nişan falan
Allah yardimcin olsun,
ayrilik cok zor bir surectir. Bu surece girmekten korkuyor olabilirsin.
Ama nisanliyken sokak ortasinda siddet gormek akla mantiga sigmayan birsey.
Pasamiz kotu bir cocukluk gordugu icin bunu normal karsilamak gerekmez,
hala asamadigi sorunlari varsa beyefendi piskolojig destek alsin,
aksi taktirde basta sen olmak uzere kendisinede cok zarar verir.
Sana eziyet eder, sende bunlari bile bile ayrilmadigin icin kabullenmissin butun huylarini.
Is cigrindan cikar. Televizyonda reklamlardaki kadinlardan biri olmak istemiyorsan,
cok iyi dusun ve ona gore karar ver.
Ayrica merak ettigim seylerden biride, sizi dovdukden sonra gonlunuzu tekrar nasil alabilmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?