• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim bana kotu davraniyor!

iSuAtes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
5 senelik birlikteligim nisan ile sonuclandi onu cok seviyorum ve onun da beni sevdigini dusunuyorum. Kotu bir cocukluk gecirmis olmasindan dolayi cok sinirli. Tartisma aninda hemen kufur etmeye basliyor, beni asagiliyor be bir defa bana yalan soyledim diye sokagin ortasinda karnima ve kafama vurmustu. Kavga sonrasi hic bisey olmamis gibi davranmasi beni cileden cikartiyor. Tabiki bir de tehditleri var, beni ayrilmakla ve bana zarar vermekle tehdit ediyor. Birlikte oldugumuz icin de ayrilamayacagimi dusunuyor. ben onu gercekten sevdigim icin ayrilamiyorum. Ayrilmak icin gorusmeye gidiyorum onu gorunce hemen agliyorum ve sariliyorum, ama bu boyle gitmez ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar,
5 senelik birlikteligim nisan ile sonuclandi onu cok seviyorum ve onun da beni sevdigini dusunuyorum. Kotu bir cocukluk gecirmis olmasindan dolayi cok sinirli. Tartisma aninda hemen kufur etmeye basliyor, beni asagiliyor be bir defa bana yalan soyledim diye sokagin ortasinda karnima ve kafama vurmustu. Kavga sonrasi hic bisey olmamis gibi davranmasi beni cileden cikartiyor. Tabiki bir de tehditleri var, beni ayrilmakla ve bana zarar vermekle tehdit ediyor. Birlikte oldugumuz icin de ayrilamayacagimi dusunuyor. ben onu gercekten sevdigim icin ayrilamiyorum. Ayrilmak icin gorusmeye gidiyorum onu gorunce hemen agliyorum ve sariliyorum, ama bu boyle gitmez ne yapmaliyim?

Cnm durumuna üzüldüm acıkçası.Ama sakın değişeceğini evlenince herşeyin düzeleceğini falan düşünme.Asla huylu huyundan vazgecmez.Yol yakınken dön derim ben.Küfür,hakaret,şiddet ne ararsan var beyimizde:47:..Kalbinle değil aklınla düşün...Kimse bulunmaz hint kumaşı değil...Ha illaki ayrılamam seviyorum diyorsanda psikolojik destek aldır nişanlına..

Allah yardımcınız olsun ama kesinlikle değişmiceğini düşünüyorum.. elenince dahada ileri gidebilir hatta.. yol yakınken mantıklı düşünün bence..

Merhaba arkadaslar,

Aşağılandığınız,dayak yediğiniz adamı seviyorsanız bize sadece mutluluklar dilemek düşer.:24:

Öncelikle şunu unutma hiç kimseyi değiştiremezsin bu hayatta.. Onu sevdiğini söylüyorsun ama anlam veremiyorum ben daha yolun başında darp küfür hakaret tehdit eden bir adama insan nasıl aşık olur ve sever? Neyse şimdi bu süreçte önemli olan onu isteyip istemediğin. al bir kalem kağıt eline bu adamın artılarını bir tarafa eksilerini bir tarafa yaz elbette kimse kusursuz değildir ama herkesinde neyi kaldırıp neyi kaldıramadıüğı başkadır. mesele biri dayağa küfre dayanamaz evliliğini bitirir bir diğeri dayak yemez küfür görmez ama maddiyat onu boğar parasızlığa dayanmaz o ilişkiyi bitirir vs. vs.

yani diyeceğim odur ki, eksilerine bir bak ve bunların ömür boyu değişmeyeceğini hatta bu adamla aynı evde yaşamaya başladıktan sonra çpk daha başka yönlerinide göreceğini unutmayarak katlanıp katlanamayacağını bir düşün sonra mantıklı karar vermeye çalış. Ama ben yol yakınken dön derim evlilik aynı çatı altında yaşamak çok çok başka bir şey...

ya bi bıraksınlar artık kötü çocukluk geçiren asabi olurmuşmuş da bilmem ne gibi boş lafları :47: aksine çok sevdiklerine daha da önem verirler onlar yaşadıklarını yaşatmak istemezler ! sende arkadaşım seni tekme tokat daha şimdiden döven biriyle hala evlilik lafı edebiliyosan arkadaşın da dediği gibi bize mutluluklar dilemek düşer. böyle şeyleri duydukça çıldırıyorum resmen ya anan baban vurmazken o kim ya kim o kim! böylelerinin peşinde dolananlar çekmeye de mahkumdur işte. belki biraz sert oldu kusura bakma ama düşüncem bu.

daha lisede öğrenci olarak giriş yapmışın bu ne hız hemen nişan falan

nekadar kötü bir çocukluk geçirmiş olsada böyle davranmasına sebep değil.....birlikte oldun diye kendini bukadar küçültürme yol ver gitsin kimse padişah değil....

Allah yardimcin olsun,
ayrilik cok zor bir surectir. Bu surece girmekten korkuyor olabilirsin.
Ama nisanliyken sokak ortasinda siddet gormek akla mantiga sigmayan birsey.
Pasamiz kotu bir cocukluk gordugu icin bunu normal karsilamak gerekmez,
hala asamadigi sorunlari varsa beyefendi piskolojig destek alsin,
aksi taktirde basta sen olmak uzere kendisinede cok zarar verir.
Sana eziyet eder, sende bunlari bile bile ayrilmadigin icin kabullenmissin butun huylarini.
Is cigrindan cikar. Televizyonda reklamlardaki kadinlardan biri olmak istemiyorsan,
cok iyi dusun ve ona gore karar ver.
Ayrica merak ettigim seylerden biride, sizi dovdukden sonra gonlunuzu tekrar nasil alabilmesi..

Ana haber bültenlerinde 'kadına şiddet' başlığı altında yayınlanan haberleri hatırladım okuyunca...Yaralamalar,cinayetler,dayaklar...Bence de yol yakınken dönmelisiniz...

insan kendine kötü davranılmasına nasıl izin verir ki anlamıyorum. böyle bişeye müsade etmeyin.

Kizkardesime nisanlisi tokat atti,ve sacindan sürüdü diye annem aninda ayirdi onlari.kardesimde basta sacma sapan davrandi ama su an baska birisiyle daha mutlu ve yakinda insallah nisanlanacak.kendinize deger vereni bulursunuz insallah bu insan size deger vermiyor.
ama yok illada seviyorum diyorsaniz bize ne söylemek düser ki?

boşanma durumunda kadın erkekten çok daha fazla zarar görüyor yıpranıyor o yüzden evlenmeden çok iyi düşünmelisiniz

Allah yardimcin olsun,
ayrilik cok zor bir surectir. Bu surece girmekten korkuyor olabilirsin.
Ama nisanliyken sokak ortasinda siddet gormek akla mantiga sigmayan birsey.
Pasamiz kotu bir cocukluk gordugu icin bunu normal karsilamak gerekmez,
hala asamadigi sorunlari varsa beyefendi piskolojig destek alsin,
aksi taktirde basta sen olmak uzere kendisinede cok zarar verir.
Sana eziyet eder, sende bunlari bile bile ayrilmadigin icin kabullenmissin butun huylarini.
Is cigrindan cikar. Televizyonda reklamlardaki kadinlardan biri olmak istemiyorsan,
cok iyi dusun ve ona gore karar ver.
Ayrica merak ettigim seylerden biride, sizi dovdukden sonra gonlunuzu tekrar nasil alabilmesi..

Evet haklisiniz fakat degisecegini dusunuyorum yardim almayi da kabul etti ama hep kafamda bi soru var ya degismezse?

Back
X