nişanlım bana saygı duymuyor !

Çok doğru söylemiş arkadaş. Bi'yerde onu bu kıvama getiren sizsiniz. Çalışmanı istemiyorum tamam çalışmam ozaman. Bu sevgi değil yani. Ailen o kadar emekle okutmuş şimdi o çocukça kıskanacak diye sen niye hedefinden şaşıyorsun. Her denilen yapılınca insanoğlu aç gözlü derler sonu gelmez. Nasılsa bunu kabul etti şunu da kabul ettiye gider olay. Al karşına otur bitirmenin sinyallerini ver ki ciddiye alsın bi'kafa dank etsin.

Valla bu işin bir garantisi yok.40 yıllık evli çiftler boşanırken, erkeklerdeki bu güven neyin nesi anlamıyorum.
Ben olsan her şeyi açıkça dile getiririm, sonuçta bu insanla bi ömür geçirmek için ilk adımı atmışım.
Onun bu davranışlarının devam etmesi halinde neler olacağını, hiçbir şey için geç olmadığını anlatın.
Ya da düzeldiğinde nasıl bir hayatın sizin beklediğini ve kurduğunuz hayalleri tasvir edin.
İkisi arasındaki farkı anlayabilir ve seçtiği yol için üstüne neler düşüyorsa yapmayı dener bence.
Ama kesinlikle net olun bu konuda, hemen yumuşamayın ve gerekirse keskin bir şekilde anlatın ki ciddiyetin farkında olsun.

bir kez ciddi boyutta taviz verildiği zaman bu artık toparlanmaz hale geliyor.
ve ilişkilerde en büyük sorun konuşulmayıp içe atılanlar. içe atıp atıp küçük bi olayda hepsini kusuyo insan ve daha büyük sorunla başbaşa kalıyor en güzeli iletişimi en üst düzeye çıkarabilmek

dün olay patladı en sonunda ! aldım karşıma bir bir söyledim. değişebilecekmisin bak dedim.zaman gösterir bunu dedi.önemli olan çabalaman ama dedim.ses yok ! eğer değişmeyeceksen ben evlenmek istemiyorum dedim. delirdi!bu davranışlarından dolayı sadece senden soğuyorum dedim bana tek soğuyan sen değilsin dedi , sonra tartıştık baya bi... şimdi iyiyiz göreceğiz bakalım değişebilecekmi değişemeyecekmi

selam canım evlilik oyuncak işi deil iyi düşün o şimdiden böylese ilerisini düşünemiyorum iyi düşün kararını ver yarın bi evi bi yatagı paylaşcanız seni dinlemeyen kale almayan biriyle nasıl anlaşcaksınki fikirlerini önemsemeyen biriyle iyi düşün derim sana 1 günlük deil ömürlük eş al kendine canımm...

selamun aleykum canım. çok korkuyorum inanki evliliğimde bu sorunları yaşamaktan mutsuz olmaktan. ve ona bu denli aşık olmasam onsuz yapabileceğimi bilsem bir dakika dahi durmazdım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…