Yanlış anlamayın lütfen sizin yerinize kendimi koyuyorum, bir de karşı tarafın.
Mesela kendimden açıklayayım, kimse benden temizlik beklemesin.Herkese de söylerim, elim yatkın değil, iyisini yapamam yapsam 40 gün sürer yani yapamam benim bu konuda bi kapasitem var.Sadece bu yüzden bile çalışma hayatından vazgeçmem.İçime sine sine kendi paramla temizletip otururum.Huyum bu yapmam ve yapmıcam da.Demek istediğim buydu.
Onun isteği üzerine çalışmamanız gerçekten çok büyük bir hata olarak gördüm ben.Zaten kozları direk orda eline geçirmiş beyefendi, her türlü bunun rahatlığına girmiş.Kaybetme korkusunu yitirmiş diyelim.Bu konuyu tekrar açın, eğer siz istiyorsanız çalışın.
Ben her zaman yapıcı olmaktan yanayımdır ortada resmiyet varsa.Belki onu çok ciddi bir dille uyararak, sizin istediğiniz ilgi ve alakayı göstermediği taktirde bu işin biteceğini ona belli bir süre tanıdığınızı söyleyebilirsiniz.Çünkü diğer bir taraftan jestler yapan, bir şekilde ince düşünen bir tarafı da var nişanlınızın ki çevreniz imreniyor.
kesinlikle bencede beni kaybetmekten korkmuyor , ama aynı zamanda beni sakın bırakma , gitme yanımdan , uzaklaşma diye yalvaranda o. anlayamıyorum artık onu ben, sevgisinden şüphe duymuyorum asla ama çocukça davranışlarından da çok sıkılıyorum.
bir kez ciddi boyutta taviz verildiği zaman bu artık toparlanmaz hale geliyor.
ve ilişkilerde en büyük sorun konuşulmayıp içe atılanlar. içe atıp atıp küçük bi olayda hepsini kusuyo insan ve daha büyük sorunla başbaşa kalıyor en güzeli iletişimi en üst düzeye çıkarabilmek
2,5 yıldır birlikteyiz ve bir yıldırda nişanlıyız kızlar erkek arkadaşımla. her tartışmamızda o suçluda olsa zeytinyağı gibi üste çıkar , kesinlikle özür dilemez.ben trip atacaksam o benden çok trip atar. bana yaptığı jestleri duyan herkes ne kadar şanslısın sen ne kadar romantik bir sevgilin der fakat işin aslı öyle değil bildiğiniz öküz! beni çok sevdiğini biliyorum fakat gel gelelim bunu belli etmeyi beceremiyor.ya beni çok özlemiş olması gerekli bana yakın davranabilmesi için.dün gene tartıştık ve bunaldığımı , çok yıprandığımı , üzüldüğümü hissettim.ben istiyorum ki bir sorunumuz olduğunda konuşarak halledelim , ama o sadece trip atıyor . ayrılmayı bile düşünüyorum , sonuçta bana adam gibi ilgi göstermeyen , saygı duymayan birisiyle bir evlilik ne kadar sağlıklı ve uzun ömürlü olabilir ki?
selam canım evlilik oyuncak işi deil iyi düşün o şimdiden böylese ilerisini düşünemiyorum iyi düşün kararını ver yarın bi evi bi yatagı paylaşcanız seni dinlemeyen kale almayan biriyle nasıl anlaşcaksınki fikirlerini önemsemeyen biriyle iyi düşün derim sana 1 günlük deil ömürlük eş al kendine canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?