nisanlim bana sokak ortasnda bagirip sacima yapisti ?

Bu forumda bir üye var. En az 5 konusu var. Benim gördüğüm ilk konusu nişanlısının onu dövdüğüydü. Şuanda iki çocuk annesi, bahsettiği nişanlısıyla evli. Yıllardır çok kötü şeyler yaşamış, şiddet bitmemiş aksine büyümüş. En son boşanma eşiğindeydi , şuan ki durumunu bilmiyorum. Okursa yorumumu kendi de yazacaktır.
Yani yol yakınken dönün. Nişanlıyken bunları yaşıyorsanız evleninnce kesinlikle düzelir diye beklemeyin. Daha kötü olacaktır büyük ihtimalle. Kendinizi niye bu kadar mecbır hissediyorsunuz hiç aklım almıyor.

Bize soylemesi kolay tabi ama ayrilmazsan ilerde daha da buyur boyle bi adamdan kusura bakma ama cocuk falan yapilmaz. Sakin boyle bi hata yapma. en degerli sey sensin bunuda unutma. Evlilik bambaska bisy ve o insanin herseydn once sana anlayisli nezaketli merhametli ve kiyamiyor olmasi lazim. Lutfen yapma

Canim takinti yapmissin cocugu ama sana hayir grlmez boylr biri simdi boyleyse ilerde daha kotu seyler yapar neler duyuyoruz haberlerde

5 seneyle bi ömrü koy bi teraziye bak bakan hangisi agir geliyor... Ne emek vermiş olabilirsin bu süreçte yemeğini önüne sen mi koydun çamaşırını yikadin utuledin ise mi gonderdin çocuğuna mi baktin ne emeği ya iki çift tatlı söz biraz gezmek tozmak emek değil kızım insanlar bu kadar emek verdiği kocalarını terk ediyor onlarınki ne o zaman aklını kullan hayatini mahvetme...

Ben bana tokat atti diye 4,5 yillik iliskimi bitirdim. Bence sende yapabilirsin. Hicbirsey senden daha degerli degil buna inan. Ve hic kimse seni bu sekilde asaglayamaz. Bende senin gibi forumlara yazdim. Herkes ayril dedi. Kolaymi ayrilmak kac yilimi verdim dedim ve devam ettim iliskiye. Bir daha vurmadi ama insanlarin icinde hakaret ediyordu. Kendi aramizda amenna ama beni rezil etmeye hakki yok. Gozunun yasina bakmadim bastim kicina tekmeyi. Nekadar seversem seveyim daha cok uzulmektense boylesi daha iyi. Ben degerliyim ve kimse beni rencide edemez kafasinda olcaksin.

Bunu kendine nasıl yapıyorsun ya? Sevgilim bi kere bana telefonda bağırdı diye adamla ayrılma noktasına geldim yalvar yakar barıştı benimle.

Bu adam evlenince evire çevire döver seni. Sen de biliyorsun bu gerçeği. Utanmaz arlanmaz sokak ortasında yapıyor hem de hiç çekinmiyor. Ben sokakta o an sizi görseydim polis çağırır ağzıma geleni sayardım nişanlın dediğin canavara. AYRIL AYRIL AYRIL yoksa bin pişman bi şekilde boşanırsın

Yuhhhh....
Yaşadığın olaya değil ama bu, SANA....

Hala nişanlım sıfatına yakıştırabiliyorsun ya o iti harbiden yuhh sana...

Birde ayrılamıyorum diyorsun o zaman müstehak sana...

ya ben anlamıyorum bu insanları gerçekten, nasıl onsuz yapamazsın ? Köpek gibi davranılmak hoşuna mı gidiyor, hiç mi gururun yok ? Dayak yemek hoşuna gidiyorsa evlen...müstehak.

Diyorum baskada bisey demiyorum
Sizin aklinizda bir sorun mu var ?
Kendinizi ruhen bedenen niye bu kadar alcaltiyosunuz ?
Deger mi ?
Boyle bir adamin bes para etmedigini evlenip her gun dayak yiyip aldatilip kucaginizda bir cocukla sokaga atilacaginiz zaman mi anliycaksiniz ?
Ya deger mi deger mi ?
Yapmayin bunu kendinize yap ma yin.....
Defet gitsin bu adami arama sorma
Yazik ediyosun kendine , ruhuna , harcadigin zamana ...
Emegine .....

Sizin onurunuz gururunuz yokmu. Ozguveniniz yokmu. Nasil boyle rezil bir adamla nisanlanmissiniz..

Merhaba güzel arkadaşım,

İnsan aşıkken bazen gözü kör olabiliyor, normalde yapmayacağı şeyleri yapıp tahammül etmeyeceği davranışları kabullenebiliyor. Sizin durumunuz da bu şekilde. Dışarıdan bakıldığında durum gerçekten çok kötü. Bizim dememizle olmaz tabii ki sizin kararınız ama madem fikrimizi sordunuz, bu adamdan uzak durun, kaçarak uzaklaşın. Gerekirse ailenizden yardım ve destek alın. Kimsenin size şiddet göstermesine izin veremezsiniz.

Bir kadına durup duruken sokak ortasında şiddet gösteren bir erkekten ne koca olur ne de iyi bir baba.
Bu davranışın özürü de olmaz. (bu hareketi yapan insan zaten kumaşını belli etmiş demektir, ve değişmez)
Lütfen hayatınızı bu kişi ile sürdürmeye devam ederek mahvetmeyin.

Sevgiler

Bu kacinci konun srn hala ayrilmadin mi daha cok konu acarsin k.bkmada sana mustehak

Sen o altınları bozdurup telefon almasaydın şimdiye bu adamı defetmiştin.

Sakın bekelme acil ayrıl. Sana su an bunları yapan. Evleninceseni dayak manyağı yapar. Hayatın zehir olur. demedi deme.... Selametle...

benimde konuyu okudugumda ilk aklima o üye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…