Bize soylemesi kolay tabi ama ayrilmazsan ilerde daha da buyur boyle bi adamdan kusura bakma ama cocuk falan yapilmaz. Sakin boyle bi hata yapma. en degerli sey sensin bunuda unutma. Evlilik bambaska bisy ve o insanin herseydn once sana anlayisli nezaketli merhametli ve kiyamiyor olmasi lazim. Lutfen yapmaokadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Canim takinti yapmissin cocugu ama sana hayir grlmez boylr biri simdi boyleyse ilerde daha kotu seyler yapar neler duyuyoruz haberlerdeokadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Ben bana tokat atti diye 4,5 yillik iliskimi bitirdim. Bence sende yapabilirsin. Hicbirsey senden daha degerli degil buna inan. Ve hic kimse seni bu sekilde asaglayamaz. Bende senin gibi forumlara yazdim. Herkes ayril dedi. Kolaymi ayrilmak kac yilimi verdim dedim ve devam ettim iliskiye. Bir daha vurmadi ama insanlarin icinde hakaret ediyordu. Kendi aramizda amenna ama beni rezil etmeye hakki yok. Gozunun yasina bakmadim bastim kicina tekmeyi. Nekadar seversem seveyim daha cok uzulmektense boylesi daha iyi. Ben degerliyim ve kimse beni rencide edemez kafasinda olcaksin.okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Sizin onurunuz gururunuz yokmu. Ozguveniniz yokmu. Nasil boyle rezil bir adamla nisanlanmissiniz..okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Bu kacinci konun srn hala ayrilmadin mi daha cok konu acarsin k.bkmada sana mustehakokadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Bu forumda bir üye var. En az 5 konusu var. Benim gördüğüm ilk konusu nişanlısının onu dövdüğüydü. Şuanda iki çocuk annesi, bahsettiği nişanlısıyla evli. Yıllardır çok kötü şeyler yaşamış, şiddet bitmemiş aksine büyümüş. En son boşanma eşiğindeydi , şuan ki durumunu bilmiyorum. Okursa yorumumu kendi de yazacaktır.
Yani yol yakınken dönün. Nişanlıyken bunları yaşıyorsanız evleninnce kesinlikle düzelir diye beklemeyin. Daha kötü olacaktır büyük ihtimalle. Kendinizi niye bu kadar mecbır hissediyorsunuz hiç aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?