nisanlim bana sokak ortasnda bagirip sacima yapisti ?

Evlenince bunun iki.katını değil bin katını yapar seven insan dokunmaya kiyamaz hayatını mahvetmek istiyorsan buyur evlen !

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Valla böyle beni sadece tehtit eden birine bile hayatı zehir ettim. Siz bunlara ön ayak oluyorsunuz. Adam yerine koyup birlikte oluyorsunuz. Ondan sonra kendini birşey sanıyorlar.toplum bunları bmyle dışlamazsa sizde bırak saçından tutulmayı neler yaşarsınız daha. Yol yakınken ayrıl. Evlenip bıçaklanan mı dersin. Aynı senin gibi evlenen ilk başta böyle davrananlar olarak. Sonra bir daha sizin gibi affedip hamile kalıp hamileyken duvardan duvara dövülüp komalık olanmı dersin. Bınlar benim şahit olduklarım. Ve canım bak haberin olsun evet beş yıl uzun bir süre bende beş yıldır evliyim. Ama benim saçıma değsin eli tek celsede boşarım. Acizmisin sen buna izin veriyorsun. Bu dünyada okadar güzel seven erkekler varki. Ayrılır ağlarsın bir ay sonra dersinki buda erkekmiymiş. Hayırlısj çıkar. Sen dua ette evlenmeden yüzünü göstermiş. Ve üstelik seviyorsanda. Ben senin ailende sana verilen sevgi eksikliğini onla doldurduğunu düşünürüm. Ki haklıyımdır büyük ihtimal. Çok pişman olursun. Evlilik sevgi boşluğu doldurmak için yapılcak birşey değil vede bilgin olsun. O akşam karıya gircektir nişanlın ondan kızmıştır. O kızmada onun belirtisi. Sen yokken kim bilir kaç kere aldattı. Sen nasıl hazmedip tekrar birlikte oluyorsun bunları düşündüğün halde. Ve unutma hiç bir insan değişmez. Kendinizi kandırmayın. hayatıda zehir etme kendine. 2 ay ağla geç kenara. Vede hep kötü yanlarını gör.

Tepkilerimizi biz belirleriz o sebeple nişanlınızın yaptığı şeyi onaylamam mümkün değil elbette.
Lakin iletişim adına gözden kaçan bir hususun altını çizmek isterim. O da nişanlınızla konuşma biçiminiz de bir tür şiddet. Emri vaki cümleler kurmak, tavrınız haliniz ile de iletişimi zorlaştıracak şeyler yapmışsınız.
Ve siz bu üsluba devam ettiğiniz o da problem çzme yöntemi olarak şiddetti devam ettirdiği sürece sizin baskınız da onun şiddeti de artarak devam edecek.
Karşımızdakini değersizleştirerek iletişime geçemeyiz. Kendimizi de karşı tarafın gözünde değersizleştirerek ilişkiyi iyileştiremeyiz. Bu adamla evlenirsiniz evlenmeSiniz bu sizin vereceğiniz karar ve ödemeyi göze aldığınız bedel. Ama her iki kararda da bu iletişim dili önce size zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…