• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Benden Gizli Hesap Açmış Olabilir mi?

anaiswatterson1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
28
18
8
Merhaba hanımlar, nişanlım kullandığı instagram hesabını kapattı, yani tamamen sildi. Birkaç gün sonra telefonda konuşurken bana bir ekran görüntüsü attı, attığı görüntüyü instagramdan kaydetmiş. Önceden kaydetmiş olamaz çünkü konuşma sırasında görüntü alıp kaydetti ve bana attı. “Senin hesabın kapalı değil miydi?” diye sorunca da silip tekrar açıyorum dedi. Her neyse ben de kendi hesabımdan mesajlara girip o an hesabı açık mı diye baktım ama kapalıydı. Üzerinde fazla durmadım, silip tekrar açıp tekrar siliyor olabilir diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü. Hesabı silik ama telefonunda hala uygulama var. Acaba benden gizli fake hesap açıp kullanıyor olabilir mi? Bunu ona nasıl sorabilirim, sorduğumda söyleyeceğini biliyorum ama sorma işi beni geriyor? Tamamen kafamda kuruyor da olabilirim ama ondan da mesafe olarak uzakta olduğum için böyle küçük şeyler bile bütün günümü mahvediyor. İçim rahat olsun istiyorum sizlerden yardım bekliyorum

Tamamen silinen instagram hesabı direkt kapanır giriş yapılmayınca instagram bütün verileri tamamen siler ve giriş yapılmaz. Fakat dondurursa istediği kadar açabilir. Şöyle bir şey daha var kapattıgı hesabı tekrar açtığında kapatmak istediginde 7 gün beklemesi gerekiyor. Yani öyle açıp hemen kapatamaz anlayacagınız. Burada bir yalan var gibi.

Tamamen silinen instagram hesabı direkt kapanır giriş yapılmayınca instagram bütün verileri tamamen siler ve giriş yapılmaz. Fakat dondurursa istediği kadar açabilir. Şöyle bir şey daha var kapattıgı hesabı tekrar açtığında kapatmak istediginde 7 gün beklemesi gerekiyor. Yani öyle açıp hemen kapatamaz anlayacagınız. Burada bir yalan var gibi.
+1

Merhaba hanımlar, nişanlım kullandığı instagram hesabını kapattı, yani tamamen sildi. Birkaç gün sonra telefonda konuşurken bana bir ekran görüntüsü attı, attığı görüntüyü instagramdan kaydetmiş. Önceden kaydetmiş olamaz çünkü konuşma sırasında görüntü alıp kaydetti ve bana attı. “Senin hesabın kapalı değil miydi?” diye sorunca da silip tekrar açıyorum dedi. Her neyse ben de kendi hesabımdan mesajlara girip o an hesabı açık mı diye baktım ama kapalıydı. Üzerinde fazla durmadım, silip tekrar açıp tekrar siliyor olabilir diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü. Hesabı silik ama telefonunda hala uygulama var. Acaba benden gizli fake hesap açıp kullanıyor olabilir mi? Bunu ona nasıl sorabilirim, sorduğumda söyleyeceğini biliyorum ama sorma işi beni geriyor? Tamamen kafamda kuruyor da olabilirim ama ondan da mesafe olarak uzakta olduğum için böyle küçük şeyler bile bütün günümü mahvediyor. İçim rahat olsun istiyorum sizlerden yardım bekliyorum
Hiç birşekilde bundan emin olamazsınız güvenmekten başka çareniz yok.. Ayrıca ne kadar saçma sapan birşey bu.. Madem tekrar açacak hesabı neden kapatıyor.. Hadi kapattın neden açıyorsun sürekli 🙈 yani en baştan mantıksızlık var bu işin içinde bence. Ama size şu kadarını söyleyebilirim.. Boşuna kafanıza takıp canınızı sıkmayın sizin istemediğiniz birşey yapacak olsa bunu insatadan değil her yoldan da yapar..

Sizi seviyorsa sevgisinden eminseniz güzelce bir konuşun. Bu şekilde boş beleş işlere gerek yok deyin..canınızı sıkmadan mutlu mesut devam edin hayatınıza 😊

Seni engellemiştir. Başkasının hesabından bak

Hesabını size bir şey atmak için açtıysa hemen kapatamaz 1 hafta süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam tekrar kapatması için. Başka bir hesap var demek ki ama önemli olan niye gizlediği bence sormalısınız güzel bir şekilde

Size attığı ekran görüntüsünü yükler misiniz ya da bana özelden atma şansınız

Hesabı neden kapalı ki, herkesin hesabı var ne oluyor yani, aranızda güven problemi varsa önce bunu çözmelisiniz hem instagram hesabı öyle istediğinde açıp, kapatamazsın 1 hafta beklemesi gerekiyor tekrar kapatması için

Koskoca adam küçücük telefonda kullanacağı hesabın hesabını da vermeyiversin.
Aranızdaki Üsluptan da anlaşıldığı gibi kullanmasını istemediğiniz aşikar

böyle bir şeyi sormayın . Er yada geç çıkar merak etmeyin. durduk yere huzursuzlk çıkarıp gözunde paronayak gözukmeyın. Gözlemleyin sadece mutlaka çıkar merak etmeyin. .
Kesinlikle katılıyorum. Fake hesaplar er ya da geç ortaya çıkıyor. 🤓

Back
X