• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

Bu işin altından bir şey çıkarsa dişimi kırarım:KK12:
inşallah birşey cıkmaz.. benim bu çektiğim üzüntü stres yanıma kalsın hiç önemli değil yeterki birşey çıkmasın cok doldum.. ona bunu yakıştıramıyrum bir yandan acaba neden böyle yaptı diyorum
sabah da gayet soguk kanlı ve net bir şekilde anlattı ama bilmiyorum yinede burdada o kadar süpelenen oldu ki kafam allah bullak oldu :(

Her kapalı telefon=aldatmak diyemeyiz ki. Ya bende telefonumun kurcalanmasını sevmem. Bir de düzenli, sürekli telefonunu temizleyen bir insanda değilimdir. İçinde saçma sapan muhabbetlerim, resimlerim falan olabilir. Benim kendimle ilgili olmaz ama belki arkadaşımla ilgili gizli kalması gereken bir konu vardır. Şimdi sevgilim, nişanlım falan bunları neden görsün ki. Yani telefonumu öyle köşe bucak saklamam tabi, hep ortadadır, sesi açıktır, yeri gelir sevgilimle beraber bakarız bir şeylere, yeri gelir eline alır kendi bakar kısa bir süre için ama böyle istediği her şeyi kurcalayabilecek kadar uzun süre emanet edecek olsam , telefonumu açık bir şekilde vermeyi tercih etmem yine de.

Bir de sakladığı bir şey varsa artık telefonunu verse bile zaten sileceğini silmiştir, böyle şeyler anlık olur çünkü. Mesela bir kere bende eski erkek arkadaşımın facebookta yaptığı bir şeyden şüphelendim, sordum açıklamasını yaptı, o an he dedim geçtim, eve geldim mantıklı düşününce çok aklıma yatmadı. Diğer buluştuğumuzda otururken birden "Bak yanlış anlama ama benim aklıma takılan şeyler var, böyle aklımda şüpheyle ilişkiye devam etmek bana göre değil. Telefonunu ver bir şeye bakıcam. Eğer ben haklıysam zaten işin sonu ayrılık, ama sen haklıysan özür diler konuyu kapatırım" dedim. Paşa paşa verdi telefonu. Hareketler dökümüne baktım, o haklıymış, doğruyu söylemiş. Bende özür diledim konuyu kapattık.

Ama şimdi sen adama direk şüphelendiğini belli etmişsin, zaten o telefonu temizler artık yanına geldiğinde bir şey varsa bile. Keşke yan yanayken yani o an için temizleme ihtimali yokken telefonuna bakabilseydin, diretseydin.

sabah oldu bende hemen bi anormallik olduğunu anladı.. sordu demedim sordu demedim
bana kendini anlatma dedi anlattm herşeyi.
O : Kafana bunları mı takıyorsun
Birkere o telefonu ben kapatmadım telefonu bilgisayardan sarja takınca kendi kapanmış olmalı
2. cisi saat gecenin bilmem kaçı olmuş o telefonu açıp ne yapacaksın ne olacak ??
Ben : Aynı şeyi ben yapsam( bikere bilgisayarımın şifresini vermek istemedim girmek isteyince olmaz demiştim)
napardın?
O : hiç birşey içinde kuşku olan insan süpelenir güvenmeyen insan süpelenir
Ben öyle birşey yapacak olsam telefonum şu bu ortada gezmez değil mi? ( telefonu normalde hep ortadadır yanmdadır daha hiç kaldırdığını görmedim yanımda iken ) Bunları kafana takma herkezden beklede benden bekleme.
Ayrıca ben senin napacağını bilmiyormuydum online işlemlere girip bakacaktın altında birşey arar gibi
BEn: diyelim ki öyle girip bakmamda bir sakınca mı var ?
O: hayır gir istediğin zaman bak al telefonum akşama kadar sende kalsın hiç proplem değil
Ama senin bu güven eksikliğini Anlayamıyorm..
BEn : yok istemem tamam dedim kapadım konuyu telefonunu bırakmak istedi almadım götür gerek yok dedim gitti işe..

Ben olsam o telefonu bırak da git evet derdim.
Bırakmıyorsan da telefonunla birlikte kaybol gözüme uzun zaman görünme.:63:

Belki gündüz konuşmuyorlar anlaşmalı, geceleri görüşüyorlar nereden emin olabiliriz?

Her kapalı telefon=aldatmak diyemeyiz ki. Ya bende telefonumun kurcalanmasını sevmem. Bir de düzenli, sürekli telefonunu temizleyen bir insanda değilimdir. İçinde saçma sapan muhabbetlerim, resimlerim falan olabilir. Benim kendimle ilgili olmaz ama belki arkadaşımla ilgili gizli kalması gereken bir konu vardır. Şimdi sevgilim, nişanlım falan bunları neden görsün ki. Yani telefonumu öyle köşe bucak saklamam tabi, hep ortadadır, sesi açıktır, yeri gelir sevgilimle beraber bakarız bir şeylere, yeri gelir eline alır kendi bakar kısa bir süre için ama böyle istediği her şeyi kurcalayabilecek kadar uzun süre emanet edecek olsam , telefonumu açık bir şekilde vermeyi tercih etmem yine de.

Bir de sakladığı bir şey varsa artık telefonunu verse bile zaten sileceğini silmiştir, böyle şeyler anlık olur çünkü. Mesela bir kere bende eski erkek arkadaşımın facebookta yaptığı bir şeyden şüphelendim, sordum açıklamasını yaptı, o an he dedim geçtim, eve geldim mantıklı düşününce çok aklıma yatmadı. Diğer buluştuğumuzda otururken birden "Bak yanlış anlama ama benim aklıma takılan şeyler var, böyle aklımda şüpheyle ilişkiye devam etmek bana göre değil. Telefonunu ver bir şeye bakıcam. Eğer ben haklıysam zaten işin sonu ayrılık, ama sen haklıysan özür diler konuyu kapatırım" dedim. Paşa paşa verdi telefonu. Hareketler dökümüne baktım, o haklıymış, doğruyu söylemiş. Bende özür diledim konuyu kapattık.

Ama şimdi sen adama direk şüphelendiğini belli etmişsin, zaten o telefonu temizler artık yanına geldiğinde bir şey varsa bile. Keşke yan yanayken yani o an için temizleme ihtimali yokken telefonuna bakabilseydin, diretseydin.
telefonunu kapatmadan evvel ben baktım zaten telefonuna hiç birşey yoktu.. whatsap face book vs vs hiç birşey yoktu canım.. konuşmalarda da aynı şekilde bence o online işlemlerde birşey var..
ne kadar telefondan silinsede ordan silinmiyor çünkü benim oraya gircemden ve bişileri görcemden korktu aklıma bu geliyor :(

Ben olsam o telefonu bırak da git evet derdim.
Bırakmıyorsan da telefonunla birlikte kaybol gözüme uzun zaman görünme.:63:

Belki gündüz konuşmuyorlar anlaşmalı, geceleri görüşüyorlar nereden emin olabiliriz?
telefonda bişiler olmadığına eminim canım neden diyeceksin..
çünkü telefonu hep ortalıkda hiç saklamaz kaldırmaz elimde hep..
bu kapatmadan öncede balkonda otururken bakmıştım hiç birşey yoktu..
ee sorun ne diyeceksin o halde sorun kendide dedi ya senn o telefonu acıp tek yapacağın online işlemlere girmek die..
o online işlemlerde bilmiyorum ama nedense birşeyler olduğunu düşünüyorum. :KK43:
Keşke alsaydım ne bileyim.. bundan sonraki hareketlerin çok dikkat etmem lazım :(

birde bu olay haric telefonu hep ortadadır.. hiç saklamaz istediğim zaman elime alıp bakabilirm bakıyordum daha doğrusu hiç cebnde durmaz.. bilmiyorum inşallah günahını alıyordum..
bana sabah acıklama yaptı ya..
siz bu acıklamalardan sonra tatmin olurmydnz benim yermde olsa idiniz

Yeni Düünden Sonra Son durum sabah oldu bende hemen bi anormallik olduğunu anladı.. sordu demedim sordu demedim
Birkere o telefonu ben kapatmadım telefonu bilgisayardan sarja takınca kendi kapanmış olmalı
2. cisi saat gecenin bilmem kaçı olmuş o telefonu açıp ne yapacaksın ne olacak ??
Ben : Aynı şeyi ben yapsam( bikere bilgisayarımın şifresini vermek istemedim girmek isteyince olmaz demiştim)
napardın?
Ben öyle birşey yapacak olsam telefonum şu bu ortada gezmez değil mi? ( telefonu normalde hep ortadadır yanmdadır daha hiç kaldırdığını görmedim yanımda iken ) Bunları kafana takma herkezden beklede benden bekleme.
Ayrıca ben senin napacağını bilmiyormuydum online işlemlere girip bakacaktın altında birşey arar gibi
O: hayır gir istediğin zaman bak al telefonum akşama kadar sende kalsın hiç proplem değil
BEn : yok istemem tamam dedim kapadım konuyu telefonunu bırakmak istedi almadım götür gerek yok dedim gitti işe..

Dürüst ol ve içine şüphe düşürdüğünü söyle. Samimi ol. Böyle gizliden davranarak detektiflik oynarsan yüreğin şüphe içinde kalmaya devam edecek. Bir şey bulmasan da rahat edemeyeceksin. Al karşına anlat. Dürüst olmasını iste. Ve böyle şüphe verici şeyler istemediğini belirt. Hatta bir süre uzak dur. Bu şüpheyi atamadığını anlat. Nişanlı olmanız bir şey değiştirmez. Bir şey hayırlısı değilse bitmeli. Hayırlısı ise devam etmeli bence.
Kimse için yaşama hayatını. aileler ne der diye düşünme. Senin mutluluğunu senden iyi kimse bilemez.

Dürüst ol ve içine şüphe düşürdüğünü söyle. Samimi ol. Böyle gizliden davranarak detektiflik oynarsan yüreğin şüphe içinde kalmaya devam edecek. Bir şey bulmasan da rahat edemeyeceksin. Al karşına anlat. Dürüst olmasını iste. Ve böyle şüphe verici şeyler istemediğini belirt. Hatta bir süre uzak dur. Bu şüpheyi atamadığını anlat. Nişanlı olmanız bir şey değiştirmez. Bir şey hayırlısı değilse bitmeli. Hayırlısı ise devam etmeli bence.
Kimse için yaşama hayatını. aileler ne der diye düşünme. Senin mutluluğunu senden iyi kimse bilemez.
sabah aldım karşıma konuştum zaten cevapları ve acıklaması bu oldu fazlada üzerine gitmek istemiyorum daha ne konuşabilirim ki değil mi..

hep boyle soylerler biliyor musun..eger icinde boyle bi hisse kapilmissan bil ki asla yanilmamissindir..kadinlarin sezgileri cok kuvvetlidir..once sezgilerine guven..benimde buna benzer seyler yasadgim oldu..simdi 3 yillik iliskimizi bitirip baskasiyla cikiyor..asla guvenme aslaaaaaaaaaaa!!!!

birde bu olay haric telefonu hep ortadadır.. hiç saklamaz istediğim zaman elime alıp bakabilirm bakıyordum daha doğrusu hiç cebnde durmaz.. bilmiyorum inşallah günahını alıyordum..
bana sabah acıklama yaptı ya..
siz bu acıklamalardan sonra tatmin olurmydnz benim yermde olsa idiniz

Ben zaten ilk yazdığını göremedim sanırım onu silip sabah ki konuşmaları eklemişsin. Canım buradan ne desem boş olur. O biraz karşındakinin sana vereceği güvenle alakalı. Bak hayatıma bu zamana kadar 2 kişi girdi. Bu anlattığın olayı ilkiyle yaşamış olsaydım hiç aklıma böyle şeyler gelmezdi bile. Ama 2.siyle yaşasaydım belki bir acaba mı derdim. O bana eskisi kadar güven verememişti çünkü.

Bu adamın sana karşı bir yanlışı oldu mu daha önce? Ne kadardır berabersiniz? Bir de anlamadığım bir olay, bana telefonu kapatıp verdi diyorsun ama yazdığın konu da şarjdayken kapanmıştır demiş kendisi. Yani kapayıp verdiği halde sana yalan mı söyledi o kısmı kaçırdım ben tüm yorumları okumadığım için. Bu da işi değiştirir çünkü.

Bir de online işlemlere bu kadar taktıysan kendini niye harap ediyorsun ki. Al telefonunu bak, hatta o da olsun yanında. Ters bir durum varsa zaten çarpar kapıyı çıkarsın, aksi olursa da özür dilersin biter gider. Şüpheyle yaşanmaz çünkü.

Adam açıklama yapıyor. Hala gelip buraya soruyorsun doğru mu söylüyor diye. Canım sen kk kadınlarına nişanlından daha mı çok güveniyorsun? Buradakilerin de gazına gelip huzurunuzu kaçırıyorsun boşuna. Yahu evlenme bu kadar şüpheliysen. Hayır, o adamın da başını yakacaksın, böyle ömür mü geçer. Yazık.

Adam açıklama yapıyor. Hala gelip buraya soruyorsun doğru mu söylüyor diye. Canım sen kk kadınlarına nişanlından daha mı çok güveniyorsun? Buradakilerin de gazına gelip huzurunuzu kaçırıyorsun boşuna. Yahu evlenme bu kadar şüpheliysen. Hayır, o adamın da başını yakacaksın, böyle ömür mü geçer. Yazık.
sanırım haklısnız burdakilerin hiç biri beni nişanlımı tanımıyor ..
sadece onlarda yardmcı olmaya çalışıyorlar anlatılanlar kadar ya bu durumu sineye cekip huzurumu bozmamak sanrm en mantıklı olanı..

sanırım haklısnız burdakilerin hiç biri beni nişanlımı tanımıyor ..
sadece onlarda yardmcı olmaya çalışıyorlar anlatılanlar kadar ya bu durumu sineye cekip huzurumu bozmamak sanrm en mantıklı olanı..
Ortada durum yok ki, neyi sineye çekiyorsun? Telefonun kapanmasını mı?
Duyan da biriyle yakaladın adamı sanır. Buradakilerin gazıyla da iyice kendini inandırdın bir halt yiyor diye, şimdi de ısrarla onu didikleyip bulmaya çalışıyorsun. Nişanlının açıklamasına bile bakmayıp gelip buradakilere soruyorsun. Olan bu. Sağlıklı mı tüm bunlar? Boş yere yapılmış paranoyalar. 'Kadın hisseder' bir kere palavra. Hele ki senin durumunda. Seninki salt paranoya. Ortada fol yok, yumurta yok, kendi kendine bir şeyler uydurup adama sarıyorsun. Tekrar söylüyorum, adama güveniyorsan kimsenin gazına gelme, güvenmek inanmaktır. İnan dediklerine. Ki zaten adamın açıklaması mantıklı olan. Ha yok güvenmiyor da bu kadar dedektifliğe soyunuyorsan, zaten evlenme. Tüm evliliğiniz böyle mi geçecek? Boşuna uğraşmayın evlilik derdiyle.

Yeni Düünden Sonra Son durum sabah oldu bende hemen bi anormallik olduğunu anladı.. sordu demedim sordu demedim
napardın?
konuda içerik değiştirmek yasaktır ve ceza sebebidir

buraaları okuyup gaza geliyoruz bence yapmadım diyorsa yapmamıştır. telefonu hep ortada gezen biriymiş sonuçta. bazı erkekler vardır yapmadım dediği halde sen ona güvenmezsen bu sefer gider yapar. madem bana güvenmiyor o zaman yapayımda tam olsun bari der. güven çok önemli (kolay güvenmeyen biri olarak söylüyorum) bide nişanlısınız. eğer içine kurt düştüyse çaktırmadan uzaktan incele ama güvendiğini hissettir ona.

Back
X