nisanlim beni aldatmis!!

Tamam gidip bir iki estetik olacagim ,dönsün diye dersin,hey Allahim ya.

kabul etmem zaten birde feyse o kizla fotograflarini atmis cildiracagim ya cilgidiracagim!! mesaj atip madem böyleydin 3 yil neden oyaladin beni demek istiyorum bir yandan da gururunu kiran bi erkege hala nasil mesaj atarsin diye kendi kendime sinir oluyorum annemle konusacagim

Yeni üyelerin açtığı her konuya fake olarak bakıyorum bi yanımda gerçektir belki kızım gir konuya diyor ve girmiş bulunmaktayım.
O kızdanda soğur bak görürsün.
Bide utanmaza bak sevişmeye gidiyorum diyor.
Ben olsam o öyle dediğinde bişey derdimde neyse banlanmaya luzum yok.
Özetle şöyle söyliyeyim hadım şart !!

Sizin yorumlarınız çok hoşuma gidiyor cidden ya

Öff olur da bu kadar fake diye bağıran konu mu olur yaaa

Lütfen biraz yaratıcılık

Saka mi bu? Hayir yani empati kuramadim olay yerinde ben olsam komedi film cekimi gibi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

seviyosan git konuş panpa

yuhh yani defolup gitsin allah allah ya canım sende yoluna bak

Bu başlıktan bi "kadın isterse" dizisi daha çıkar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aileler isin icine girince nasil diyecegim ne yapacagim cikmazda gibi oluyorum babam da sert birisidir ki onun daha haberi bile yok saygisiz oldugunu zaten biliyordum 3 sene de anliyor insan ama bu kadar alcalacagini düsünemedim ve isin garip tarafi persembe günü askli meskli mesaj atiyor cuma günü konusmamiz lazim diyor cumartesi günü ben seni aldattim haydi yoluna diyor

konu bana biraz tuhaf geldi açıkçası.ben bir erkeğin bu derece pişkin olacağını sanmam hadi diyelim oldu bu tip insanlar playboylardırki 3 yıl bir insanla çıkmazlar. her ay sevgili değiştiren tiplerdir birinden sıkılıp birine giderler. bir diğer açıdan her şeye tamam aldatıldın ama bir erkek seni aldattım diyip gülmez bilirki nişanlısının gidip herkese böyle diyeceğini hadi sevgili olsanız neysede nişanlı hiçbir erkek ben seni aldattım başkasıyla sevismeye gidiyorum demez gibime geliyor. cevresinden ötürü :44:

Ben sahteyim diye bagiriyor ama cok uzuluyorum yaa.
Neden bu kadar geri kaliyorsunuz?
Niye daha yaratici degilsiniz?
Hep aldatma.
İlginc tarafi yorumlari da takmiyor :)
Genelde cemkirmesi gerekirdi :)

Ben sahteyim diye bagiriyor ama cok uzuluyorum yaa.
Neden bu kadar geri kaliyorsunuz?
Niye daha yaratici degilsiniz?
Hep aldatma.
İlginc tarafi yorumlari da takmiyor :)
Genelde cemkirmesi gerekirdi :)

yorumları takıp cevap atsa fake oldugu daha cok ortaya cıkacak

3 aydır başkası var siz 2 aylık nişanlısınız.
Madem o vardı, senden güzel ya hani niye nişanlandı?
Zorlamışlar mı?

Keşke senin de tek sorunun, tipin, kilon falan olsaydı.
Beyinsiz, şeref yoksunu dümbük ne olacak.!!

Bu ne yaa!! Karaktersiz herif!! Evlenmeden önce bu yüzünü gördüğünüz için şükredin ve tek bir damla bile gözyaşı dökmeden bakın yolunuza, pislik ya. Bu adamın bu yüzünü 3 senedir görmemenizde şaşırtıcı, çünkü cidden çok iğrenç şeyler söylemiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…