daha evlenmeden bunu yapıyorsa evlenınce hıc gün yüzü göstermez sana haberın olsun. bende eşimi sevgılıyken bekledım ama hersey cok guzeldı ve sonrada hep guzel gitti nasıl alısırsa bır erkek öyle kuruyor hayatını öle devam edıyor. ben calıscam dedim calısabılırmıyım demedim hayır deme sansı bile vermedım ıykıde vermemişim şimdi evde oturup onun elıne bakmakdansa kendıme bakabılcek durumdayım bence siniri stresı at boyun duzlesmesı stresden oluyor calıs guvenın gelsın kendıne...
Kendi askerdeki kötü piskolojisini sana uyguluyor ,yaşatıyor sende bunu çözememişsin tamam tamam de keyfine bak bildiğini oku , bu erkekler tepenize çıkarıyorsunuz sonra indiremiyorsunuz ,
canım kendinden hiç taviz verme o istemiyor çalışmayım o kapanmamı istiyor yada açılmamı seviyorum hadi açılayım yada kapanayım o izin vermiyor dışarı çıkmayım dönüşün var daha baba evindesin böyle bir hayat geçmez sen kendin için yaşıyorsun onun için değil birlikte bir hayat kurucaksınız ve herkez yaşam tarzına saygı göstermek zorunda anladığım kadarıyla bu dünya nişanlının o düzenliyor yaşamınızı evlendikten sonra daha zor günler geçirirsin ....
Çıkma evden otur depresyone gir o da böyle mutsuz hastalıklı bir kadınla evlensin. Ne demek dışarı çıkma yahu insanız biz insan insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var bitki miyiz bir koltukta oturalım öyle sabahtan akşama kadar. Nasıl izin veriyorsunuz yetişkin bir birey olarak bunlara anlam veremiyorum biraz dik durun şu erkeklerin karşısında ezdirmeyin kendinizi. Yok arkdaş biz kadınlar hak ediyoruz bazen başımıza gelenleri böyle hasta ruhlu adamların her dediğin evet diyoruz mantıksız akıldan yoksun fikirleri dahi olsa.
onunla evlenmek gibi bir sacmalik yapmazsin umarim !!!
ha , ben seviyorum..Mecbur katlanirim butun kisitlamalarina,bir derdim oluncada gelir buraya konu acarim...
diyorsanevLen !!!
nışanlım askerde ve her geçen gün dahada çekilmez bir insan olmaya başladı sabır gösterdikçe dahada beter oluyor .çalışma dedi okulu bitirdiiğim halde çalışmadım kapı dışına çıkmıyorum mecbur kalmadıkça.boynumda kist çıtı fıtık var düzleşme var anlayacagınız sağlık problemleri yaşıyorum çok korkuyorum tedavi ile geçmezse diye oda böyle davrandıkça dahada kötü oluyorum dayanamıyorum ne yapacam ben çok acı çekiyorum(
E bunları önceden yazmadın birde evlendiğinde tam olarak kişilikleri ortaya çıkıyor,sağlık tabiki herşeyden önemli ,erkek kısmı hasta kadını sevmez ve ailen gibi üstüne titremez, hizmet ,cilve,güleryüz sıcak yemek ve toplu temiz ev bekler klasik türk erkek tipler böyledir,güzelim
canım durumumuz çok yakın bende nişanlıyım evlilik arifemizde ablası hastalandı onun tedavisini bekliyoruz az kaldı diyolaar ama kısmet bakalım ne olacak
şimdi üni bitirdim çalışmak istiyorum izin vermiyo izin derken restte çekebilirim ama az kaldı evlenmeye gerek yok diyorum ama olmuyo çürüyo insan ein içinde ki ben üninin en sosyal bölümünden mezun olan insanım ruh saglıgım bozuldu diyebilirimm
elimm kolumm baglıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?