nişanlım beni çıldırtacak

ooo daha simdiden boyle her dedigine haklisin tamam dersen ilerde isin var soyleyim.
Tamam askerlik psikolojisi zordur da bu kadar da mudahale ettirme hayatina...
Kendi fikirlerin olsun,
Ve arkasinda dur.
Ne demek disari cikma calisma...
Zamanla var olan özguvenini de kaybedersin soyleyeyim...
Ailen seni bosuna okutmadi...
Bugun bunu yapan yarin perdeyi dahi actirmaz benden soylemesi...
Kadin dedigin disli olacak.yerine gore hakkini savunacak,erkek de cekinecek ondan biraz...

kendinize gelin kızlar ya
neden bu kadar onlara bağlı şekilde yaşıyorsunuz ki ?
sizi aileniz büyüttü onlar okumanız meslek sahibi olmanız için emek harcadı çaba gösterdi yeri geldi borca harca girdi sırf siz daha iyi şartlarda yaşayın diye...
sonra bi erkek çıktı ailenizin tüm emeğini görmezden gelip çalışmanı istemiyorum dedi ve sizde bunu kabul ettiniz
bi silkelenip kendinize gelin

Nasıl yani , "izin vermiyo izin derken restte çekebilirim ama az kaldı evlenmeye gerek yok " diyorsun , evlendikten sonra REST ÇEKEBİLECEĞİNİMİ düşünüyorsun ??

evlendikten sonra hiç izin vermes...

geçen sene ygs ye girdim die kıyametler koptu cnm...

hem okumanı istemiyorsa asla deişmez baştan tavrını koy bence... kıyamet kopacaksa nişanlıyken kopsun...

[sıze=2]nasıl yani , "izin vermiyo izin derken restte çekebilirim ama az kaldı evlenmeye gerek yok " diyorsun , evlendikten sonra rest çekebileceğinimi düşünüyorsun ??[/sıze]

canım çekerimmm ev kızı oldum ev kadını olamam aslaaa

ÖGRETMENLİK MEZUUYUM ÖZELDE ÇALIŞMAMI İSTEMİYO BANA ÖZEL HOCALAR TUTTU KURSA GÖNDERDİ BENDE KPSS Yİ KAZANAMIYORUM

NİŞANLIMDA DİYOKİ DEVLETTEN BASKA YERDE ÇALIŞAMASSIN DİYOO

BİDE BURDAN YAKKK

hem babaın evinde bu kadar kısıtlayan adam evlenince napar düşündün mü ???

bence onun aklını başına bi getir???

silkelensin kendine gelsin..

çalışıcam ve okuycam de ona sorma bile..

bu yüzden de nişanı atacaksa atsın daha modern daha anlayışlı erkek mi yok yani ?

kimse vazgeçilmez deildir...

evliyim keşke zamanında bu sana dediklerimi ben yapsaydım bak o zaman nasıl oluyordu... yaşadıkça öğrendim..
acı tecrübelerle...
asla taviz verme derim,tecrübeli biri olarak...
ne kadar seversen sev ama mantıksız bişeyler varsa dur demelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…