- 7 Ocak 2016
- 46
- 39
- 3
- 32
- Konu Sahibi Yasemingul0101
Kizlar o kadar uzgunum ki. Bu gece hasta oldum acile goturduler. Nisanlim ne zaman bize gelse annesi surekli ariyor bir yere gidelim ariyor. Uyarida bulunuyor.Benim ailem o kadar karismiyor. Hatta bizdeyken arayinca annem kiziyor sanki biz yol yordam bilmiyoruz diyor. Bir kere bayramda etek giydim uzun dizlerimde mini degil. Kayinvalidemin annesine gidecektik biz kapidan cikarken nisanlima yan otursun dikkat etsin demis. Gozune sokuyor yani nisanlimin iyi niyetle demis gibi yapiyor. Ki ben dikkat ederim her zaman. Neyse konuya geleyim nisanlimin kardesi.askere yeni gitti. Giderken nisanlim goturcekti annem sen ben babam gidelim dedi. Son anda kayinvalidem fikir degistirdi siz.erkek erkege gidin dedi. Banada yemin toreninde gideriz dedi. Kirmadim tamam dedim uzulmesin diye. Simdi yemin toreni olcak iki araba gidecekler. Nisanlim bana gunler oncesinden yemin torenine gelcek misin dedi. Gelirim dedim. Ama sanki oyle konusmamisiz. Bana diyor ki biz gidicez 2 araba su gun su saatte yola cikcaz. Sen gel diyen yok. Sanki hic konusulmamis ben ruya gormusum. Bugunde geldi oturmaya.annesi aradi yine sigara siparisi vermis. Neyse Benim moralim bozuk diye birden fenalastim tansiyonumu bi olctuk yuksek cikti hemen annem limon icirdi. Biraz gecsin tekrar olcelim olmadi hastaneye gitcez dedi. Nisanlim ben kalkiyorum dedi beklemedi benim tekrar olcmemi. Evden cikarken de piskin piskin anmeme sigarasini yetistireyim dedi. Birsey demsdim. Ben daha da hasta oldum hastaneye goturduler. Nasilsin falan diye sormadi bile. Bende haber vermedim sormayinca. Birde ben hastanedeyim mesaj atmis ben yatiyorum iyi geceler hayatim diye. O kadar uzuldum ki. Boyle oldugu icin kirildim sogumaya basladim. Sizce hakli miyim? Siz olsaniz boyle bir durumda ne yaparsiniz yol yakinken bitirmeli miyim?
Kusura bakmayin arkadaslar uzun oldu ama cok uzgunum dertlesmek isterim
Kusura bakmayin arkadaslar uzun oldu ama cok uzgunum dertlesmek isterim