• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim beni cok uzdu hala uyuyamadim sizce hakli miyim?

Hakli miyim siz olsaniz ne yaparsiniz?

• Evet

OY: 84 92,3%
  • Hayir

OY: 7 7,7%

• Ankete Katılan
    91

Yasemingul0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
46
39
3
32
Kizlar o kadar uzgunum ki. Bu gece hasta oldum acile goturduler. Nisanlim ne zaman bize gelse annesi surekli ariyor bir yere gidelim ariyor. Uyarida bulunuyor.Benim ailem o kadar karismiyor. Hatta bizdeyken arayinca annem kiziyor sanki biz yol yordam bilmiyoruz diyor. Bir kere bayramda etek giydim uzun dizlerimde mini degil. Kayinvalidemin annesine gidecektik biz kapidan cikarken nisanlima yan otursun dikkat etsin demis. Gozune sokuyor yani nisanlimin iyi niyetle demis gibi yapiyor. Ki ben dikkat ederim her zaman. Neyse konuya geleyim nisanlimin kardesi.askere yeni gitti. Giderken nisanlim goturcekti annem sen ben babam gidelim dedi. Son anda kayinvalidem fikir degistirdi siz.erkek erkege gidin dedi. Banada yemin toreninde gideriz dedi. Kirmadim tamam dedim uzulmesin diye. Simdi yemin toreni olcak iki araba gidecekler. Nisanlim bana gunler oncesinden yemin torenine gelcek misin dedi. Gelirim dedim. Ama sanki oyle konusmamisiz. Bana diyor ki biz gidicez 2 araba su gun su saatte yola cikcaz. Sen gel diyen yok. Sanki hic konusulmamis ben ruya gormusum. Bugunde geldi oturmaya.annesi aradi yine sigara siparisi vermis. Neyse Benim moralim bozuk diye birden fenalastim tansiyonumu bi olctuk yuksek cikti hemen annem limon icirdi. Biraz gecsin tekrar olcelim olmadi hastaneye gitcez dedi. Nisanlim ben kalkiyorum dedi beklemedi benim tekrar olcmemi. Evden cikarken de piskin piskin anmeme sigarasini yetistireyim dedi. Birsey demsdim. Ben daha da hasta oldum hastaneye goturduler. Nasilsin falan diye sormadi bile. Bende haber vermedim sormayinca. Birde ben hastanedeyim mesaj atmis ben yatiyorum iyi geceler hayatim diye. O kadar uzuldum ki. Boyle oldugu icin kirildim sogumaya basladim. Sizce hakli miyim? Siz olsaniz boyle bir durumda ne yaparsiniz yol yakinken bitirmeli miyim?

Kusura bakmayin arkadaslar uzun oldu ama cok uzgunum dertlesmek isterim

Kizlar o kadar uzgunum ki. Bu gece hasta oldum acile goturduler. Nisanlim ne zaman bize gelse annesi surekli ariyor bir yere gidelim ariyor. Uyarida bulunuyor.Benim ailem o kadar karismiyor. Hatta bizdeyken arayinca annem kiziyor sanki biz yol yordam bilmiyoruz diyor. Bir kere bayramda etek giydim uzun dizlerimde mini degil. Kayinvalidemin annesine gidecektik biz kapidan cikarken nisanlima yan otursun dikkat etsin demis. Gozune sokuyor yani nisanlimin iyi niyetle demis gibi yapiyor. Ki ben dikkat ederim her zaman. Neyse konuya geleyim nisanlimin kardesi.askere yeni gitti. Giderken nisanlim goturcekti annem sen ben babam gidelim dedi. Son anda kayinvalidem fikir degistirdi siz.erkek erkege gidin dedi. Banada yemin toreninde gideriz dedi. Kirmadim tamam dedim uzulmesin diye. Simdi yemin toreni olcak iki araba gidecekler. Nisanlim bana gunler oncesinden yemin torenine gelcek misin dedi. Gelirim dedim. Ama sanki oyle konusmamisiz. Bana diyor ki biz gidicez 2 araba su gun su saatte yola cikcaz. Sen gel diyen yok. Sanki hic konusulmamis ben ruya gormusum. Bugunde geldi oturmaya.annesi aradi yine sigara siparisi vermis. Neyse Benim moralim bozuk diye birden fenalastim tansiyonumu bi olctuk yuksek cikti hemen annem limon icirdi. Biraz gecsin tekrar olcelim olmadi hastaneye gitcez dedi. Nisanlim ben kalkiyorum dedi beklemedi benim tekrar olcmemi. Evden cikarken de piskin piskin anmeme sigarasini yetistireyim dedi. Birsey demsdim. Ben daha da hasta oldum hastaneye goturduler. Nasilsin falan diye sormadi bile. Bende haber vermedim sormayinca. Birde ben hastanedeyim mesaj atmis ben yatiyorum iyi geceler hayatim diye. O kadar uzuldum ki. Boyle oldugu icin kirildim sogumaya basladim. Sizce hakli miyim? Siz olsaniz boyle bir durumda ne yaparsiniz yol yakinken bitirmeli miyim?

bazi insanlar aileleri ile polemige girmekten hoslanmazlar. tavsiyem bu sebebi iliskinize soguma araci yapmamaniz. degistirebileceginiz bir ozellik degil. kendilerince sessiz kalinacak konularda susmakla beraber, yer geldiginde merak etmeyin ki hakkinizi savunacaktir.

Hakliyi haksizi gectimde cok sacma bukadarcik seyden tansiyonunun düsüp fenalasman. Ne takiyorsun salla gitsin evlenince her kavgada kalp krizi gecirirsin sen ozaman. Hastayken nisanlinin gitmesi evet hos olmamis soguduysan vur tekmeyi gitsin. Bellkide kendinden sogutmaya calisiyor buna ugrasiyor.

bazi insanlar aileleri ile polemige girmekten hoslanmazlar. tavsiyem bu sebebi iliskinize soguma araci yapmamaniz. degistirebileceginiz bir ozellik degil. kendilerince sessiz kalinacak konularda susmakla beraber, yer geldiginde merak etmeyin ki hakkinizi savunacaktir.

Tesekkur ederim ilginize evet haklisiniz ama beni asıl uzen hastalandigimi bile bile sormamasi, uyumasi. O grip olsun ben ona corbalar yapip meyveler alip gotururum yaninda oldugumu bilsin sevinsin diye. Bu dusuncesizligi yapmasi kafami karistirdi. Siz nasil dusunurdunuz bu durumda? Nasil davranirdiniz?

Hakliyi haksizi gectimde cok sacma bukadarcik seyden tansiyonunun düsüp fenalasman. Ne takiyorsun salla gitsin evlenince her kavgada kalp krizi gecirirsin sen ozaman. Hastayken nisanlinin gitmesi evet hos olmamis soguduysan vur tekmeyi gitsin. Bellkide kendinden sogutmaya calisiyor buna ugrasiyor.

Guldurdun beni bu saatte hastane benden bikar desene :) Ya daha cok sey var da sizi yormak istemedim kiyamadim ozet gectim. Herseyin birikimi bu da tuz biber oldu. Sen hastayken gitse ve sormasa ne yapardin? Inan cok uzuldum

uyur. erkek o, cinsi farkli. bakis acisi farkli. tipki bizim ulkemizde cinsellik ugruna cinayet islenirken, dunyada insanlarin cocuklarina henuz ilkokul yasinda tabulari, hastaliklari ogretmesi gibi... mesrep farkli, algi farkli.

siz elinizde kivi belki acmayacagini bildiginiz kapinin disinda beklersiniz; o 'hay tukureyim boyle ise' der, uyur; sabah yaniniza gelir :)

ama sizi sever, cok sever.

benim tavril nasil olurdu ya yanitim su ki; ben anlardim. sorunlu anneye sahip bir erkek cocugunu anlardim. siz de anlayin. sevgi boyle emeklerle sinanip guclenir :)

her nagatif soyleme de kulak vermeyin :KK66:

Evet ben de çok bozulurdum. Bence bundan sonra çok umursama, sana nasıl davraniyorsa aynı şekilde yaklaş. Bunu da söyle içinde kalmasın, bazi erkeklerin yaptıkları kabalıkları yüzlerine vurmayinca anlamıyor normali bi saniyorlar

Evet ben de çok bozulurdum. Bence bundan sonra çok umursama, sana nasıl davraniyorsa aynı şekilde yaklaş. Bunu da söyle içinde kalmasın, bazi erkeklerin yaptıkları kabalıkları yüzlerine vurmayinca anlamıyor normali bi saniyorlar

Bende senin gibi dusunuyorum. Cok bencil davrandi. Cok kirildim. Kafami karistirdi, acaba dogru insan mi diye dusunmeye basladim. Evlendigimizde boyle birsey yaparsa kaldiramam cunku

Anlasilan suki kaynanadan cekecegin var Allah kolaylik versin , ama soyle dusun evlenince esin annesine gittiginde sende esini arayip cagrirsin :)

Hahaha harika fikirr :) Birde o kadar guzel bir sekilde soyluyor ki hani karsisindakinin iyiligini istiyormus gibi. Asla kimseyi kirmazmis gibi. Ben anliyorum ama nisanlim anlamiyor iste. Tepki gosterdigimde annem iyi niyetle soyledi diyor. Ki ben cok merhametliyimdir ananem hasta ona bakiyorum kiyamiyorum. Buyuklerime asla saygisiz davranmam. Kayinvalide dusmani sanma. Yanlisini gormesem asla bunlari demezdim

Hem ana kuzusu hem odun:63:
Daha nisanlisiniz en iyi zamanlariniz da boyle yani iyi dusun. Simdi annen yaninda en azindan o ilgilenmis evlenince napicaksin?
Katlanirim diyosan evlen ama asla degisir gozuyle bakma kimse degismez.

Hastahanede oldugunuzu biliyormuydu peki..davranisi kaba olmus ama bilmiyorsa bisey diyemem..gerci sormadi mi tansiyonun nasil oldu diye...erkekler fazla detayci degil canim..sende o hasta falan olursa ayni sekilde yap anlar belki..

Hem ana kuzusu hem odun:63:
Daha nisanlisiniz en iyi zamanlariniz da boyle yani iyi dusun. Simdi annen yaninda en azindan o ilgilenmis evlenince napicaksin?
Katlanirim diyosan evlen ama asla degisir gozuyle bakma kimse degismez.

Dogru diyorsun en iyi zamanlarimiz ama hic guzel degil bazen keske sevgili kalsaydik diyorum cok degisti hersey. Sasiriyorum bazen bu adam boyle miydi diyorum. Dedigin gibi degismez. Evlenmekten korkmaya basladim

Hastahanede oldugunuzu biliyormuydu peki..davranisi kaba olmus ama bilmiyorsa bisey diyemem..gerci sormadi mi tansiyonun nasil oldu diye...erkekler fazla detayci degil canim..sende o hasta falan olursa ayni sekilde yap anlar belki..

Hastanede oldugumu soylemedim. Cunku evden gittikten sonra hic aramadi nasil oldun diye. Ona bozuldum soylemedim. Ama merak edip arayabilirdi diye dusunuyorum. O tam tersi uyudu. Detayci degiller ama bu detay degil ki bence yeri gelir bir yakinini bile merak edip ararsin ki ben nisanlisiyim :( Dusuncesiz odun birini mi bulmusum diyorum evlenince kotu olmasindan cok korkuyorum

Seni anlıyorum keşke bu sorununu burda dile getirdiğin gibi nişanlınada anlatabilsen sonuçta kimse iç dünyanı bilemez hele birazda odunsa yani düşüncesizce sana önerim nisanlınla konuş ve tavrına bak çok geç olmadan ya ayrıl yada anlaşmaya bak iyi şanslar

Guldurdun beni bu saatte hastane benden bikar desene :) Ya daha cok sey var da sizi yormak istemedim kiyamadim ozet gectim. Herseyin birikimi bu da tuz biber oldu. Sen hastayken gitse ve sormasa ne yapardin? Inan cok uzuldum
Diyorumya o konuda haklisin tepkini göster benimde hosuma gitmezdi bu durum. Nolmus annesi nikotin krizinemi girmis kosa kosa sigara yetistiriyor cekecegin var bu kaynanadan Allah kolaylik versin.

Yaşlı kadın gibi tansiyonum çıktı bayilicccimmm muhabbetini inandirici bulmamis olabilir.(Özellikle birazda sinirlendigim icin tansiyonum cikti havası verdiysen) Yada cok ciddiye almadigi icin doğal olarak aklına gelmemiştir.
Ha annesiyle böyle sorunlar yaşadığım birini 10 defa düşünürdüm.Öyle veya böyle bu haller değışmiyorsa evlenmezdim.
Tabi herkesin katlanma sınırı bir degıl bazi üyeler çok anlayisli mesela ama herseyi kaldiramicaksaniz iyi dusunun.Küçük ayrintilar o imza atilip ayni eve girince dağ oluyor yok olmuyor.

Cevap vermeseydin mesajina verdin mi. Annesinin sigara icmesi senin tansiyonundan daha onemliymis. Geberirmis herhalde sigara icmezse. Bana gore cok haklisin, otur düşün gercek yüzünü yeni yeni görüyor olabilirsin.

Yaşlı kadın gibi tansiyonum çıktı bayilicccimmm muhabbetini inandirici bulmamis olabilir.(Özellikle birazda sinirlendigim icin tansiyonum cikti havası verdiysen) Yada cok ciddiye almadigi icin doğal olarak aklına gelmemiştir.
Ha annesiyle böyle sorunlar yaşadığım birini 10 defa düşünürdüm.Öyle veya böyle bu haller değışmiyorsa evlenmezdim.
Tabi herkesin katlanma sınırı bir degıl bazi üyeler çok anlayisli mesela ama herseyi kaldiramicaksaniz iyi dusunun.Küçük ayrintilar o imza atilip ayni eve girince dağ oluyor yok olmuyor.

Hayir yasli kadin gibi yapmadim. Bana ne oluyor boyle diye korktum o anda fenalasinca. tansiyon aletiyle olctuler. CokYuksek cikti boynum kasildi damarlarim gerildi. Kendisi de gordu. Ben normalde mizmiz biri degilim o da biliyor. Dogru diyorsun cok sabrettim artik sabrim kalmamaya basladi

Back
X