• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim beni cok uzdu hala uyuyamadim sizce hakli miyim?

Hakli miyim siz olsaniz ne yaparsiniz?

• Evet

OY: 84 92,3%
  • Hayir

OY: 7 7,7%

• Ankete Katılan
    91
Cevap vermeseydin mesajina verdin mi. Annesinin sigara icmesi senin tansiyonundan daha onemliymis. Geberirmis herhalde sigara icmezse. Bana gore cok haklisin, otur düşün gercek yüzünü yeni yeni görüyor olabilirsin.

O uyuduktan sonra gordum cevap verdim. Dalga geciyorsun herhalde benimle. Hastaneden donuyorum. Sen annecigime sigara yetistireyim dedin nasil olucam diye beklemedin bile dedim. Ama suc bende kendimi parcaliyorum. Bundan sonra ne yaparsan yap. Taniyorum iste dedim. Uyaninca gorcek. Ararsa da acmayi dusunmuyorum. Tansiyon hastasi da degilim ilk defa oldu boynum gerildi bogazim sisti cok kotuydum. Bende ondan korkuyorum ya. Gercek yuzu buysa cok yanlis secim yapmisim

Seni anlıyorum keşke bu sorununu burda dile getirdiğin gibi nişanlınada anlatabilsen sonuçta kimse iç dünyanı bilemez hele birazda odunsa yani düşüncesizce sana önerim nisanlınla konuş ve tavrına bak çok geç olmadan ya ayrıl yada anlaşmaya bak iyi şanslar

Tesekkur ederim. Anlaticam zaten. Ama bir sure konusmak istemiyorum. Ararsa falanda acmicam. Sesini duymaya tahammulum yok cok kirginim

Hayir yasli kadin gibi yapmadim. Bana ne oluyor boyle diye korktum o anda fenalasinca. tansiyon aletiyle olctuler. CokYuksek cikti boynum kasildi damarlarim gerildi. Kendisi de gordu. Ben normalde mizmiz biri degilim o da biliyor. Dogru diyorsun cok sabrettim artik sabrim kalmamaya basladi
Hmm kendi gozuyle bu durumu gorup bu derece kayitsiz kaldiysa gercekten iyi dusun ama genelde millet boyle sebeplerle nişan atma der evlenince soyle olur boyle olur der ,anlayiş filan derler eften puften gelir herkese sonra evlenince o dertler buyur ve dert yanarsin sana cikip birileri "evlenmeden oncede boyle miydi? Der.
-evet.dersin.
+ozaman bile bile lades demişsin derler :)
Ornegi cok ezberledim artik

Tesekkur ederim. Anlaticam zaten. Ama bir sure konusmak istemiyorum. Ararsa falanda acmicam. Sesini duymaya tahammulum yok cok kirginim
Bu basit birşey değil bu insanla ömür boyu birlikte omuz omuza yaşamak var umarım yanlış insan değildir bakalım bu sorunu dile getirdiğin de nasıl tepki verecek bence biraz daha tanımaya çalış kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta sana değer vermeyen bir insanla ömür geçmez

Hmm kendi gozuyle bu durumu gorup bu derece kayitsiz kaldiysa gercekten iyi dusun ama genelde millet boyle sebeplerle nişan atma der evlenince soyle olur boyle olur der ,anlayiş filan derler eften puften gelir herkese sonra evlenince o dertler buyur ve dert yanarsin sana cikip birileri "evlenmeden oncede boyle miydi? Der.
-evet.dersin.
+ozaman bile bile lades demişsin derler :)
Ornegi cok ezberledim artik

Evet dogru diyorsun bende o orneklerden biri olmaktan korkuyorum. Evlenince daha da beter oluyorlarmis. Millet oyle canim ne dedikleri belli olmuyor. Sonrada beyindir yapar derler :) ben o kafada degilim iste. Birde ben tek cocugum simarik degilimdir ama hep ilgi ustumdeydi. Boyle seyler daha cok uzuyor kaldiramiyorum

Bu basit birşey değil bu insanla ömür boyu birlikte omuz omuza yaşamak var umarım yanlış insan değildir bakalım bu sorunu dile getirdiğin de nasıl tepki verecek bence biraz daha tanımaya çalış kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta sana değer vermeyen bir insanla ömür geçmez

Evet haklisin. Allahtan dugun tarihimiz belli degil zamanim var. Dusunucem hepinizin dediklerini nisanlimi da iyice gozlemlicem. Beni yaniltiyor

Evet haklisin. Allahtan dugun tarihimiz belli degil zamanim var. Dusunucem hepinizin dediklerini nisanlimi da iyice gozlemlicem. Beni yaniltiyor
Allah yardımcın olsun evlenmeden iyice tanı ve eğer hala aynı olursa sana değer vermeyen bir insanla ömür geçmez dediğim gibi

Annesi sana gel demedi diye nişanlına surat yaptıysan yahut laf sokma gibi şeyler yaptıysan ondan böyle davranmış olabilir, yoksa herşey normalken sen hastanedeyim diyosun koşa koşa hastaneye geleceğine ben yatıyorum demesi hiç de normal değil. Benim anlamadığım biz bayanlar kırılınca güzellikle konuşmak yerine hep trip atarız bu yüzden hep kaybediyoruz, güzellikle konuşmalıydın aşkım bende gelmeyi çok istiyorum ama annenler hiç konuyu açmadı deseydin herşey farklı olabilirdi.

Canım çok anacı erkekler eşlerine hayatı zindan ediyor kendisinin bir aile olduğunu bazı kararları alırken anneye değil eşle alınması gerektiğinin farkına varmıyorlar.nişanlın senin yanındayken sık sık aramalar ,yemin törenine beraber gidecekken geri vaz geçmeleri yanlış anlama ama bu kadın senin fazlamı cıvık olduğunu düşünüyor yani daha nişanlıyken fazlamı buluştuğunuzu falan düşünüyor yada sizi kıskanıyor. bana kalırsa sen bu adamla mutlu olamazsın bundan sonra daha kendini ağırlaştır kaynanan olacak kadının nişanlını aramasına fırsat vermeden buluştuğunuzda nişanlını anasının yanına postala kendilerini bişey zannetmesinler .yemin töreninede götürseler bile gitme sendeki bu değişikliği gören nişanlın ne yapacak bakalım olmadı ayrıl sonradan pişman olacağına şimdi ayrıl daha iyi

Bu gip erkeklerin düzelmesini sakın bekleme cünkü böyle gidiyor o umursamamazlık anlasılan kv den cok cekeceksin allah sabır versin

Kizlar o kadar uzgunum ki. Bu gece hasta oldum acile goturduler. Nisanlim ne zaman bize gelse annesi surekli ariyor bir yere gidelim ariyor. Uyarida bulunuyor.Benim ailem o kadar karismiyor. Hatta bizdeyken arayinca annem kiziyor sanki biz yol yordam bilmiyoruz diyor. Bir kere bayramda etek giydim uzun dizlerimde mini degil. Kayinvalidemin annesine gidecektik biz kapidan cikarken nisanlima yan otursun dikkat etsin demis. Gozune sokuyor yani nisanlimin iyi niyetle demis gibi yapiyor. Ki ben dikkat ederim her zaman. Neyse konuya geleyim nisanlimin kardesi.askere yeni gitti. Giderken nisanlim goturcekti annem sen ben babam gidelim dedi. Son anda kayinvalidem fikir degistirdi siz.erkek erkege gidin dedi. Banada yemin toreninde gideriz dedi. Kirmadim tamam dedim uzulmesin diye. Simdi yemin toreni olcak iki araba gidecekler. Nisanlim bana gunler oncesinden yemin torenine gelcek misin dedi. Gelirim dedim. Ama sanki oyle konusmamisiz. Bana diyor ki biz gidicez 2 araba su gun su saatte yola cikcaz. Sen gel diyen yok. Sanki hic konusulmamis ben ruya gormusum. Bugunde geldi oturmaya.annesi aradi yine sigara siparisi vermis. Neyse Benim moralim bozuk diye birden fenalastim tansiyonumu bi olctuk yuksek cikti hemen annem limon icirdi. Biraz gecsin tekrar olcelim olmadi hastaneye gitcez dedi. Nisanlim ben kalkiyorum dedi beklemedi benim tekrar olcmemi. Evden cikarken de piskin piskin anmeme sigarasini yetistireyim dedi. Birsey demsdim. Ben daha da hasta oldum hastaneye goturduler. Nasilsin falan diye sormadi bile. Bende haber vermedim sormayinca. Birde ben hastanedeyim mesaj atmis ben yatiyorum iyi geceler hayatim diye. O kadar uzuldum ki. Boyle oldugu icin kirildim sogumaya basladim. Sizce hakli miyim? Siz olsaniz boyle bir durumda ne yaparsiniz yol yakinken bitirmeli miyim?

Kusura bakmayin arkadaslar uzun oldu ama cok uzgunum dertlesmek isterim

Haklısın .. Net bir şekilde tavrı koy diyeceğimde bazı şeyler değişmiyor .. İleride çok üzülürsün ..

O uyuduktan sonra gordum cevap verdim. Dalga geciyorsun herhalde benimle. Hastaneden donuyorum. Sen annecigime sigara yetistireyim dedin nasil olucam diye beklemedin bile dedim. Ama suc bende kendimi parcaliyorum. Bundan sonra ne yaparsan yap. Taniyorum iste dedim. Uyaninca gorcek. Ararsa da acmayi dusunmuyorum. Tansiyon hastasi da degilim ilk defa oldu boynum gerildi bogazim sisti cok kotuydum. Bende ondan korkuyorum ya. Gercek yuzu buysa cok yanlis secim yapmisim

Vercegi tepki de önemli belki pisman olur tekrarlamaz. Tansiyon hastasi olmaman daha tehlikeli zaten tansiyon hastasi günlük ilacını alir kontrol altinda tutar kendini. Senin bu yasta tansiyonunun yukselmesi hem garip hem tehlikeli. Doktorlar ne dedi ben onu merak ettim asıl

ya şu erkektir yapar, düşüncesizdir sen alttan al yorumları yüzünden bu erkekler böyleler zaten.

hani takmayana bir şey diyemem de, konu sahibi sizin tansiyonunuzu fırlatmış bu olanlar, sağlığınızdan önemli mi kociş, daha iyisini bulursunuz merak etmeyin.

Canım ya adamın kardeşinin yemin töreni sen gelmek isterim demişsin yeter madem sana yer yok otur keyfine bak. Bence sen herseyi çok buyutuyorsun. Bunlar daha ne ki ilerde hastaneden cikamazsin bak

Hastanede oldugumu soylemedim. Cunku evden gittikten sonra hic aramadi nasil oldun diye. Ona bozuldum soylemedim. Ama merak edip arayabilirdi diye dusunuyorum. O tam tersi uyudu. Detayci degiller ama bu detay degil ki bence yeri gelir bir yakinini bile merak edip ararsin ki ben nisanlisiyim :KK43: Dusuncesiz odun birini mi bulmusum diyorum evlenince kotu olmasindan cok korkuyorum
Aslında annesinin nasıl biri olduğu kadar nişanlınızın da durumları analiz edebiliyor olması önemli. Çünkü yetişkin bir kadının huyunu değiştiremezsiniz ama nişanlınız da sizin kadar annesini tanıyabilse ve sizinle aynı safta durduğunu size hissettirse, belki siz de kendinizi bu kadar yalnız bırakılmış hissetmezsiniz. Ben de 5 yıllık ilişkimde aynı problemi yaşadım, halen yaşıyorum. Ama bir arkadaşın dediği gibi sorunlu bir annenin çocuğunu anlamaya çalışmak, onu sevmeye devam etmek önemli olan. Tabi onunla ilgili aklınız karışık değilse, şüpheleriniz yoksa.

morel bozuklugundan hastalanion hastanelik oluyosun
vay anam ben ölim ozaman :D

yapma valla hiccccccc takmaaaaaaaa senden önemlisi yok bunu unutma kendinye iyi davran kendini sev

ben nişanlımın kardeşinin yemin törenine gitmezdim.
yani beni ilgilendiren bişey değil. kendi çekirdek ailesi varken garip yani gitmen.
başından gitmem deseydin keşke.. belki sorarken de öylesine sordu.

seni sormadan yatması ya da iyileştiğini görmeden gitmesi hiç doğru değil. ee madem bu kadar anneci yol yakınken bırak gitsin. bunla mı uğraşacaksın..

Back
X