Nişanlım beni düğüne 1 hafta kala bırakıp gitti döner mi bi gün pişman olup imkansız mı olduk sizce

Bebekk2

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
137
15
13
30
Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım

Konunu bdv ye acsan cevap alırsın burda öksüz kalmış nisanlin üzgünüm ama seni hiç sevmemiş aklında soru işaretleri varmış ve sana bunu söyleme cesareti bile olmayarak çekip gitmiş ve sen hala bu adamı özlediğini söyleyip dönmesini bekliyosun ... Gururun hiç mi yok be kardeşim hicmi nefret duymadin dönse ve kapıda köpek olsa bile asla affetmezdim

Sevdiğine emin olmasam emin ol içimde hiç umut olmazdı yıllardır sevdim onu. Bana çok fedakarlık yaptı aklım almıyor bari arayıp yada karşısına alıp konuşsaydı istemediğini söyleyeseydi her gün dua ediyorum dönsün arasın diye

Sorun zaten burada bence. Adam seni bırakıp gitmiş. Sen hala sevdiğine inanmaktan bahsediyorsun. Sevse şuan bütün zorlukları birlikte aşmak için uğraşırdınız. Senin yerinde olsam ben nerde yanlış yaptım der BİR SONRAKİ SEVGİLİME aynı şeyleri yapmamaya çalışırdım. Çünkü giden gitmiş artık...

O kadar çok şeye göğüs gerdikki ikimiz sonunda ailesi çevresi herkes baskı yaptı bi de Bnle tartışınca büyük ihtimal dayanamayıp sağlıksız karar verdi bi anda gitmiş hiç dönmez mi hiç aklına gelmez miyim şuan nerde bilmiyorum benim olduğum şehirden gitti hiç kimse nerde olduğunu bilmiyor ve onu bulup ona hesap sormak Hakkı'm ve bunu yapıcam öyle bir çıkıcam ki karşısına o bile beni tanıyamıycak ama onu Nasıl bulabilirz bilmiyorum ondan intikam almak istiyorum benim hayatım bu kadar basit değil kenara çekilip susayım ona yaşatmalıyım acıyı nolur bana akıl verin

O kadar çok şeye göğüs gerdikki ikimiz sonunda ailesi çevresi herkes baskı yaptı bi de Bnle tartışınca büyük ihtimal dayanamayıp sağlıksız karar verdi bi anda gitmiş hiç dönmez mi hiç aklına gelmez miyim şuan nerde bilmiyorum benim olduğum şehirden gitti hiç kimse nerde olduğunu bilmiyor ve onu bulup ona hesap sormak Hakkı'm ve bunu yapıcam öyle bir çıkıcam ki karşısına o bile beni tanıyamıycak ama onu Nasıl bulabilirz bilmiyorum ondan intikam almak istiyorum benim hayatım bu kadar basit değil kenara çekilip susayım ona yaşatmalıyım acıyı nolur bana akıl verin
Senin de kafan allak bullak olmus sağlıklı dusunemiyosun bi özlemle bekledigini soyluyosun bi onu buliyim hesap sorup intikam alcam diyorsun zor bir durum kardeşim Allah yardımcın olsun ama gün gelcek illa ki gelicek en fazla ne kadar arazi olabilir ki ama geldiği zaman eski seni bulmamali ve ona geri donmemelisin ve yüzüne tukurmeye bile degmezsin diyerek dik duracaksin o gün gelene kadar kafani dagitip hobiler edin evde oturup kurma zamanını dışarda arkadaslarinla geçir atlatirsin zmnla

Aynen ben de biliyorum geleceğini pişman olucak ama işte Zaman geçmiyor ki be kardeş geçmiyor

Aynen ben de biliyorum geleceğini pişman olucak ama işte Zaman geçmiyor ki be kardeş geçmiyor
Calismiosan ise gir calisiyosan ek hobiler kurslar fln uğraş dışarda vakit geçirmek çok iyi oluyo zmnda hızlı geçiyor yokmu arkadaş cevren dostun fln

Öylede hiç dönmez mi özlemez mi böyle kolay mı unutmak unutur mu
Sen hala çok seviyo da çok fedakarlık yaptı da bilmem ne diyorsun hala ozlemez mi diyorsun özleyen seven bırakmazdı gitmezdi bizde nisanlimla çok sorunlar yaşamıştık ailesiyle alakalı da sıkıntılar çok olmuştu o da benim için çok fedakarlık yaptı babam kanserdi benle yaşamadığı sıkıntı kalmamıştı sonuç; bi buçuk yıllık evliyiz ve beni bi an bile bırakıp gitmedi ben ona dedim ayrılalım sana yük oluyorum beni bekleme dedim beklicem asla bırakma dedi demem o ki gerçekten çok çok seven ölse de bırakıp gitmezdi

Geri dönmüs mü evlenmis mi merak ettim yoksa biraktigu gibi hayatina devam etmis mi?

Arkadaşlar aradı yarın yüz yüze konuşucaz çok pişman ama affetmiycem sadece konuşucam yarın Bn terkedicem

Arkadaşlar aradı yarın yüz yüze konuşucaz çok pişman ama affetmiycem sadece konuşucam yarın Bn terkedicem
Bence konusma suratina bile bakma lütfen ne b.. yedi kim bilir lütfen uzak dur gitme bulusma bulusursan zaten duygularindan dolayi affedersin sakin affetme seni terk etti evinizi düzdünüz ceyizleri bilmemne dügüne yakinken seni terk ettigini aklina gelsin

Arkadaşlar barıştık nikah kıydık her şey yolunda dualrınızı eksik etmeyin bizden

Düğüne 1 hafta kala seni terk ediyor ve 21 gün geçti üzerinden...ve sen hala o adam bana dönsün istiyorsun...yapma güzünü seveyim kendini düşünmüyorsan ailenin gururunu düşün.

Düğüne 1 hafta kala seni terk ediyor ve 21 gün geçti üzerinden...ve sen hala o adam bana dönsün istiyorsun...yapma güzünü seveyim kendini düşünmüyorsan ailenin gururunu düşün.

konu sahibi çoktan adamla barışıp evlendi bile :)

Back
X