Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gerçeği gidişini kabullendim ama böyle bi Ada'm değil o 7 senedir tanıyorum onu evlenmek istemese bni ikna etmezdi heyecanlı Mutlu olmazdı çok uğraşmazdı bi sürü masrafın altına girmezdi
Can'ım gelse zaten hemen evlenmem ki Zaman'la daha iyi tanımaya çalışırım
konustunmu?Gizli numaradan aradı
Ne yaptınız?Gizli numaradan aradı
Arıyor İşte susuyo bni dinliyo kim olduğunu biliyorum diyorum o da bildiğini biliyorum Dedi sadeceEee durum
Sabredip Allah'a bıraktım ama içim hala çok acıyoNe yaptınız?
Gönlümden Bi o geçiyor nolur öyle demeYa ama lütfen neden dönmesini istiyorsun?? Asla isteme böyle bir insanı dönse bile nasıl kabul edeceksin ya senin hayallerini bir çöpmüş gibi atmış gitmiş....... hangi sevgiye sığar bu! Allahım inşallah gönlüne göre birisini verir ve bütün bu pislikleri geride bıraktığına sevinirsin en kısa zamanda..
Allah razı olsun Can'ım benim o kadar kötü duruma düştüm ki elim kolum bağlandı hiç iyi değilimAllah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni dua edicem senin için canım benim en zoru da gelip gelmeyecegini bilmeden belirsizlik icinde umutla beklemek ve o umutların her gelmedigi gun yıkılması ne desem boş... inşallah en kısa zamanda geri doner... ve istedigin şey hakkinda hayirlisi olur...
Evet kardeş öyledirAdam daralmis demek ki bir yerlerde basini dinliyor
Aslında seni gizli numaradan telefonla aradiginda konusmayi deneyebilirsin? Onu konusturmayi deneyebilirsin bir sekilde? Hicbir sekilde konusmuyor mu?Allah razı olsun Can'ım benim o kadar kötü duruma düştüm ki elim kolum bağlandı hiç iyi değilim