Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Bu siralar erkeklerin hareketlerine akik sira ermiyor :işsiz: umarim hakkinda hayirlisi olur 7 yil taniyorsun az bi sure degil geri donsede iyi düşün

Evlilikten korkan basit erkek modeli siz ondan daha cesaretlisinz donsede siz ona donmeyn ondan koca olmaz

Pkkya mı karıştı tövbe noldu bu adama. Çok ilginç bir konu.

Ya ama lütfen neden dönmesini istiyorsun?? Asla isteme böyle bir insanı dönse bile nasıl kabul edeceksin ya senin hayallerini bir çöpmüş gibi atmış gitmiş....... hangi sevgiye sığar bu! Allahım inşallah gönlüne göre birisini verir ve bütün bu pislikleri geride bıraktığına sevinirsin en kısa zamanda..

Ya ama lütfen neden dönmesini istiyorsun?? Asla isteme böyle bir insanı dönse bile nasıl kabul edeceksin ya senin hayallerini bir çöpmüş gibi atmış gitmiş....... hangi sevgiye sığar bu! Allahım inşallah gönlüne göre birisini verir ve bütün bu pislikleri geride bıraktığına sevinirsin en kısa zamanda..
Gönlümden Bi o geçiyor nolur öyle deme :( rabbim yazmışsa nasip eder elbet bu da belki o ve Bnm imtihanım hiç Bi şeyi bilemeyiz ki herkes senın gbi düşünüyo ama Bi de böyle düşün belki böyle olması ikimiz için ilerde daha iyi anlaşacağımız anlamına ya da ikimizinde yaşamamız gereken imtihanlarımız vardı belki de bilemeyiz ki Can'ım Allah onu hayırlısıyla nasip etsin Bna nolur dua et Bnm için

Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni dua edicem senin için canım benim en zoru da gelip gelmeyecegini bilmeden belirsizlik icinde umutla beklemek ve o umutların her gelmedigi gun yıkılması ne desem boş... inşallah en kısa zamanda geri doner... ve istedigin şey hakkinda hayirlisi olur...

Adam daralmis demek ki bir yerlerde basini dinliyor

Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni dua edicem senin için canım benim en zoru da gelip gelmeyecegini bilmeden belirsizlik icinde umutla beklemek ve o umutların her gelmedigi gun yıkılması ne desem boş... inşallah en kısa zamanda geri doner... ve istedigin şey hakkinda hayirlisi olur...
Allah razı olsun Can'ım benim o kadar kötü duruma düştüm ki elim kolum bağlandı hiç iyi değilim

Canım her şerde bir hayır vardır mutsuz bir evlilik yapmaktansa belki böyle hayırlıdır umarım herşey istediğin gibi vede hakkında en hayırlı olacak şekilde olur :KK200:

Back
X