Döner mi sizce?

Ya ben çok istyrum o anı yasamayı o kadar çok cümle bırıktırdım ki içimde ona karşı yüzüne vurmak istyrum
sen bence bu süreçte hırsına yenik düşme. Anlıyorum için çok dolu hırslısın ama bi o kadar da özledin onu sanki dönüp gelse içindeki herşeyi ona döküp yine de affetmeye hazırsın. Bu ara dönmesini bekleme sakın bence zaman alacak ama mutlaka dönecek sen de bu sürede kendi kendine düşün rahatla içindeki tüm öfkeyi ölç tart bence daha da rahatlarsın. Ama bak lütfen ve lütfen şu sıralar ne hırs ne kin ne intikam olsun içinde sessiz kal. O bir gün döndüğünde senin ona karşı vicdanının rahat olması lazım yüzün ak ol ki o sana hesap verirken sen dik dur. Unutma sessizce bekle mutlaka dönecek hemen değil belki ama gelecek :)

sen bence bu süreçte hırsına yenik düşme. Anlıyorum için çok dolu hırslısın ama bi o kadar da özledin onu sanki dönüp gelse içindeki herşeyi ona döküp yine de affetmeye hazırsın. Bu ara dönmesini bekleme sakın bence zaman alacak ama mutlaka dönecek sen de bu sürede kendi kendine düşün rahatla içindeki tüm öfkeyi ölç tart bence daha da rahatlarsın. Ama bak lütfen ve lütfen şu sıralar ne hırs ne kin ne intikam olsun içinde sessiz kal. O bir gün döndüğünde senin ona karşı vicdanının rahat olması lazım yüzün ak ol ki o sana hesap verirken sen dik dur. Unutma sessizce bekle mutlaka dönecek hemen değil belki ama gelecek :)
İnşallah Can'ım benım ya inşallah gelir rabbımın izniyle inşallah

Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım

bir gelişme var mı, eski nişanlınız aradımı ?

Gizli numaradan biri iki kere aradı hiç konuşmadı alo alo dedim kapattı sonra tekrar Aradı yine Alo dedim yine kapattı

Back
X