Dediği gibi yazmamalısınız. Dönerse sizindirNişanlımla bir konu hakkında tartıştık ve bana yazma istemiyorum seni ve senin gibilerini dedi. Şu an konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
Benden bir şeyi yapmamı istedi ama kendisine gelince yapmıyor. Bu durumu açıkladım kendisine en başında konuştuğumuz gibi yapmayacak mıyız dedim. Buunu gayet düzgün ve ciddi bir şekilde sordum. Kendisi de anlayışlı bir şekilde cevap verebilirdiNeden tartıştınız?
Yazmayı düşünmüyorum zatenDediği gibi yazmamalısınız. Dönerse sizindir
Basit bir tartışma yüzünden böyle yapıyorsa ilerde daha büyük kavgalarda ne olur bilemedim. Bence yazmayın.Nişanlımla bir konu hakkında tartıştık ve bana yazma istemiyorum seni ve senin gibilerini dedi. Şu an konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
Evet sinirli biri ve sinirlendiği zaman ne konuştuğunu bilmiyor. Ama bu kelime düşündürdü beni o yüzden buraya yazmak istedimSeni istemiyorum dedi ve ne yapmalıyım diyorsunuz öyle mi?
Gerçekten konunun ne olduğunu bilmeden nasıl cvp verebiliriz.
Benden bir şeyi yapmamı istiyor ama kendisine gelince yapmıyor. Bunu düzgün bir şekilde dile getirdim sadeceGerçekten konunun ne olduğunu bilmeden nasıl cvp verebiliriz.
Geri dönebileceği açık bir kapı bırakmayın bence. İstediği kadar sinirli biri olsun, insanın bir otokontrolü olmalı. Ağzından çıkanı kulağı duymalı.Benden bir şeyi yapmamı istedi ama kendisine gelince yapmıyor. Bu durumu açıkladım kendisine en başında konuştuğumuz gibi yapmayacak mıyız dedim. Buunu gayet düzgün ve ciddi bir şekilde sordum. Kendisi de anlayışlı bir şekilde cevap verebilirdi
Şimdi meraklı teyzeler gibi olacağım ama nedir o "şey"Benden bir şeyi yapmamı istiyor ama kendisine gelince yapmıyor. Bunu düzgün bir şekilde dile getirdim sadece
İyi düşün bence.Evet sinirli biri ve sinirlendiği zaman ne konuştuğunu bilmiyor. Ama bu kelime düşündürdü beni o yüzden buraya yazmak istedim
Haklısınız sanırımSinirini kontrol edemiyorsa destek almasi gerekli bence. Iliskiler boyle pirt diye bitmez. Cok sacmalamis.bunla evlenirsen ayni evin icinde gunlerce kus gezersiniz.
Demin bi konuda okudum kadin 6 aylik hamile kocasi küs. Berbat durumlar gercekten.
Sinirli biriyle evlenip ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ya? Yaş 18 mi?Evet sinirli biri ve sinirlendiği zaman ne konuştuğunu bilmiyor. Ama bu kelime düşündürdü beni o yüzden buraya yazmak istedim
Senin disinda kac kisi var mesela..Nişanlımla bir konu hakkında tartıştık ve bana yazma istemiyorum seni ve senin gibilerini dedi. Şu an konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?