Nişanlım beni istemiyor?

Ciddi bir konuysa bence ciddi ciddi dusunup noktayi koyun ●

Neden tartıştınız?
Benden bir şeyi yapmamı istedi ama kendisine gelince yapmıyor. Bu durumu açıkladım kendisine en başında konuştuğumuz gibi yapmayacak mıyız dedim. Buunu gayet düzgün ve ciddi bir şekilde sordum. Kendisi de anlayışlı bir şekilde cevap verebilirdi

Geri dönebileceği açık bir kapı bırakmayın bence. İstediği kadar sinirli biri olsun, insanın bir otokontrolü olmalı. Ağzından çıkanı kulağı duymalı.

Sinirini kontrol edemiyorsa destek almasi gerekli bence. Iliskiler boyle pirt diye bitmez. Cok sacmalamis.bunla evlenirsen ayni evin icinde gunlerce kus gezersiniz.
Demin bi konuda okudum kadin 6 aylik hamile kocasi küs. Berbat durumlar gercekten.

Sinirini kontrol edemiyorsa destek almasi gerekli bence. Iliskiler boyle pirt diye bitmez. Cok sacmalamis.bunla evlenirsen ayni evin icinde gunlerce kus gezersiniz.
Demin bi konuda okudum kadin 6 aylik hamile kocasi küs. Berbat durumlar gercekten.
Haklısınız sanırım

Evet sinirli biri ve sinirlendiği zaman ne konuştuğunu bilmiyor. Ama bu kelime düşündürdü beni o yüzden buraya yazmak istedim
Sinirli biriyle evlenip ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ya? Yaş 18 mi?

Nişanlımla bir konu hakkında tartıştık ve bana yazma istemiyorum seni ve senin gibilerini dedi. Şu an konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
Senin disinda kac kisi var mesela..
Sen ve senin gibileri derken ??
En ufak bir dusunsel farklilikta gitler,istemiyorumlar basladiysa bu adam evlendiginizde haftada 1 parmagindan yuzugunu cikarip evi terk etmeye calisir.Benden soylemesi..

İyide burada istediğiniz şeyin ne olduğu önemli şimdi ona göre yorum yapılabilir bence diğer türlüsü havada kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…