Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o anket nedir öyle ya?Mrb arkadaslar zaman ayirip bana yardim edebilir misnz fikir vererek
Ya yeni girdim de anlamadim o yuzden sacma olduBence kesinlikle A![]()
![]()
Hani onu yanlış yaptında yazdığın msjda hiç bir açıklama yok ne için yardım edelimYa yeni girdim de anlamadim o yuzden sacma oldu
6 yılda tanıyamadın mı ki bir de üstüne nişanlandın arkadaşım?6bucuk yildir beraberiz subatta 1yil olucak nisanlanali.biraz asabi koNusmayi bilmeyen biri kendisi.ben onla konusmak istiyorum 2.aramamda hemen tlf kapatiyor ertesi gunu aciyor.ya bilmiyorum.seviyor mu sevmiyor mu anlayamiyorum.ilgi.sevgi hic yok.ne yapacam bilmiyorum
Keşke anketı bir derdim var bölümüne acaydin valla istemediğin kadar cevap alırdın6bucuk yildir beraberiz subatta 1yil olucak nisanlanali.biraz asabi koNusmayi bilmeyen biri kendisi.ben onla konusmak istiyorum 2.aramamda hemen tlf kapatiyor ertesi gunu aciyor.ya bilmiyorum.seviyor mu sevmiyor mu anlayamiyorum.ilgi.sevgi hic yok.ne yapacam bilmiyorum
2 A lı açmazsa ben darılırım şahsenKeşke anketı bir derdim var bölümüne acaydin valla istemediğin kadar cevap alırdın
İstersen tekrardan aç bir derdim var bölümüne ama aynı şekilde 2 A lı olsun![]()
Nesi varmış anketin şekerim basbaya 2 A lı anketo anket nedir öyle ya?
Nesi varmış anketin şekerim basbaya 2 A lı anket![]()