- 1 Nisan 2018
- 11
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi sevdaliyim05
-
Normal olduğunu hiç sanmıyorumBir kadin dogum uzmanına muayene olun belki normal birseydir
İnşallah..Zaten dış görünüşe fiziksel kusurlara takacak bir adam değil.Ama yinede nolut nolmaz dedim.Ağda yapıyorsanız o belki sebep olabilir bir ihtimal. Nişanlınızı bilemem ama erkekler bizim kadar inçe eleyip sık dokumazlar. Onu rahatsız eder diye endişelendiriniz pekçok şeyden etkilenmezler.
Labia minorler diyoruz biz o ictekilere ve ergenlik doneminde degisiklige ugrayabiliyor estetik olabilirsin cok rahatsiz ediyorsa goruntu disinda cok sık sistit olabilirsin bundan dolayiİy akşamlar dilerim.Merhaba.
Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Afedersiniz.Benim o bölgemde.Dış dudaklar değilde.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Ben bunun estetiğini yaptırmalı mıyım?
Nişanlıma açmadım konuyu sizce açmalı mıyım.?
Yani erkekler böyle bir şeyi sorun eder mi?
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?
Labia minorler diyoruz biz o ictekilere ve ergenlik doneminde degisiklige ugrayabiliyor estetik olabilirsin cok rahatsiz ediyorsa goruntu disinda cok sık sistit olabilirsin bundan dolayi
Vallahi herkes öyle dwmiş.Belkide biz kadınlar detaycı düşündüğümüz için takılıyoruzErkekler genelde sonuç odaklı takılacağını sanmam :)
Ayrıca beğenmezse , operasyon ücretini karşılasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?