Nişanlım Bunu sorun eder mi?Sizce

sevdaliyim05

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
11
16
3
28
İy akşamlar dilerim.Merhaba.
Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Afedersiniz.Benim o bölgemde.Dış dudaklar değilde.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Ben bunun estetiğini yaptırmalı mıyım?
Nişanlıma açmadım konuyu sizce açmalı mıyım.?
Yani erkekler böyle bir şeyi sorun eder mi?
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?

Ay
Ağda yapıyorsanız o belki sebep olabilir bir ihtimal. Nişanlınızı bilemem ama erkekler bizim kadar inçe eleyip sık dokumazlar. Onu rahatsız eder diye endişelendiriniz pekçok şeyden etkilenmezler.
İnşallah..Zaten dış görünüşe fiziksel kusurlara takacak bir adam değil.Ama yinede nolut nolmaz dedim.

Labia minorler diyoruz biz o ictekilere ve ergenlik doneminde degisiklige ugrayabiliyor estetik olabilirsin cok rahatsiz ediyorsa goruntu disinda cok sık sistit olabilirsin bundan dolayi

Amann dert ettigin seye bak. Emin ol ondaki de dünyanın en iyi performansına sahip şeyi olmayacak. Bi evlen, cocuk dogur ondan sonra estetik gerekiyorsa yaparsin. Ki bence hicbir erkegin bunu takacagini düşünmüyorum. Sonucta zevk veren yer orasi degil icine girdigi yer. Heralde iliski sirasinda da ordaki yere takilacak degil.

Ayrıca beğenmezse , operasyon ücretini karşılasın
Ya bana hiç para harcatmıyor zaten her şeyi kendi hallediyor.Hatta diyorki fatura benim kira benim olacak evlenince.
Onun aile tarafı varlıklı benim ailem maddiyat yönünden iyi değil.O yüzden hep böyle diyor.Sen maaşına istediğini al.Giyimini kuşamını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…