Nişanlım Bunu sorun eder mi?Sizce

Bişey olmaz merak etme
O detaya takılmazlar

sorunuzun cevabını bilmiyorum ama inşallah çok mutlu olursunuz

Bu kadar hem detaylı hem şahane cevap olamazzzzzzz tebrik ederim sizi gercekten net cevap olmuş dogru

Nisanlinin sorun edip etmeyeceğini burdan kimse bilemez.. Ama erkeklerin geneli kadinlarin takildigi seyleri umursamıyor, yani bizim korktugumuz kadar bi estetik kaygıları olmuyor..
Cok rahatsiz edici bi goruntu var ise ameliyat olabilirsin, cok uçuk fiyatlar yok diye duymustum bu tarz operasyonlarda..

Labia minorler diyoruz biz o ictekilere ve ergenlik doneminde degisiklige ugrayabiliyor estetik olabilirsin cok rahatsiz ediyorsa goruntu disinda cok sık sistit olabilirsin bundan dolayi
Nedir diye netten baktim o durum bende de var normal saniyordum.30 yasina girecegim yeni ogrendim cahillik

Erkekler böyle seylere takilmaz bizler soylemedikce ve nisanliyken sakın söylemeyin hemen sogurlar veya takilirlar acaba çok ciddi birşey mi diye. Ama evlenincede soylemeyin ki dikkatli bakıp aaa baskalrin ki güzel acaba bir kusur mu diyede takilmasin kafalarına

Sııkıntı yapacağını hiç sanmıyorum. Eğer ikiniz de rahatsız olursanız ilerde yaptırırsınız.

Bir çok insanda var bu takma kafana ben çok duydum hiç takılma nişanlına da söyleme fark etmez bile kesinlikle ama sen kendin çok rahatsız oluyorsan estetik yaptırabilirsin :) bende evlenmeden önce herşeyi kafama takıyordum şöyle mi olur böyle mi olur ama öyle olmuyormuş :) mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…