• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Bunu sorun eder mi?Sizce

Benim de böyle bir sıkıntım var ama biyolojik olarak bir hastalık değil. Ama Benin aklımın ucundan bile geçmedi estetik yaptırmak. Bir de orayı güzel göstermeye çalışmak mı ? Asla

Ay bende de varmış inanmıyorum o yüzden mi sürekli sistir oluyorum gerçekten :işsiz:

Evet cok kolay tahris oluyor ve sistit oluyoruz sonra ben estetik olmayi dusundum bir ara aslinda sarkan kismin ortasindan kesit alip yine ucunu oraya dikiyorlar
Kimisi ağda demiş ağdadan dolayımı?
Ya ağda çok iyi temizliyor.Kimisi jilet vuruyor ama brn onu asla yapmam.Ağda tertemiz ediyor.Birde birden çekiyorum acaba onunla mı alakası var

Canım oraya uzun uzun bakmayacak bile tahmin etmediğin kadar az bakacak belki 3 çocuğun olduktan sonra farkeder. :KK70::KK70:

Evet cok kolay tahris oluyor ve sistit oluyoruz sonra ben estetik olmayi dusundum bir ara aslinda sarkan kismin ortasindan kesit alip yine ucunu oraya dikiyorlar
Benim bi tanidigim oldu estetik, kadinin kas sistemi bozuldu resmen. O kadar kolay değilmiş o ameliyat. Bi kaşı gözü havada kalmıştı bi kac sene sonra duzelmisti. Bende dusunuyodum operasyon ama buna tanık olunca vazgeçtim:)

Benim bi tanidigim oldu estetik, kadinin kas sistemi bozuldu resmen. O kadar kolay değilmiş o ameliyat. Bi kaşı gözü havada kalmıştı bi kac sene sonra duzelmisti. Bende dusunuyodum operasyon ama buna tanık olunca vazgeçtim:)
Onun ameliyatta bir komplikasyon falan gelismistir ya da size soylemeden botox falan yaptirmistir :KK70:normal sartlarda oyle birsey olacagini sanmıyorum

Evlenin sorun olursa beraber çaresine bakarsınız.. Ayrıca bi kadın doğum uzmanına görünün isterseniz

Bir de herkes farketmez bile demis ama benim esim ilk seferde farketmisti :KK70:

Bir de herkes farketmez bile demis ama benim esim ilk seferde farketmisti :KK70:
İlk seferde incelemesine izin mi verdin:KK53:
Ha evet canım benimki böyle ama bu özel bi vaji türüymüş herkeste yokmuş hadi yine iyisin deseydin:KK53:

Labia minor denilen ic dudak problemi ise bendede tek tarafli var.ayni nisanliyken ne yapsam diyordum oylede evlendim.3 yildir esim farketmedi aimdi sen konu acinca hatrladim :)

Back
X