- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi sevdaliyim05
Nedir diye netten baktim o durum bende de var normal saniyordum.30 yasina girecegim yeni ogrendim cahillik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedir diye netten baktim o durum bende de var normal saniyordum.30 yasina girecegim yeni ogrendim cahillik![]()
Evet cok kolay tahris oluyor ve sistit oluyoruz sonra ben estetik olmayi dusundum bir ara aslinda sarkan kismin ortasindan kesit alip yine ucunu oraya dikiyorlarAy bende de varmış inanmıyorum o yüzden mi sürekli sistir oluyorum gerçekten![]()
Kimisi ağda demiş ağdadan dolayımı?Evet cok kolay tahris oluyor ve sistit oluyoruz sonra ben estetik olmayi dusundum bir ara aslinda sarkan kismin ortasindan kesit alip yine ucunu oraya dikiyorlar
Hayir onunla alakali degil hormonlarla alakali ergenliktekiKimisi ağda demiş ağdadan dolayımı?
Ya ağda çok iyi temizliyor.Kimisi jilet vuruyor ama brn onu asla yapmam.Ağda tertemiz ediyor.Birde birden çekiyorum acaba onunla mı alakası var
Benim bi tanidigim oldu estetik, kadinin kas sistemi bozuldu resmen. O kadar kolay değilmiş o ameliyat. Bi kaşı gözü havada kalmıştı bi kac sene sonra duzelmisti. Bende dusunuyodum operasyon ama buna tanık olunca vazgeçtim:)Evet cok kolay tahris oluyor ve sistit oluyoruz sonra ben estetik olmayi dusundum bir ara aslinda sarkan kismin ortasindan kesit alip yine ucunu oraya dikiyorlar
fark etmez. edersede evlendiktan sonra yaptır. ayrıca hiç özele gitme ssk da ücretsiz kadın doğumcu yapıyor.Bir kadin dogum uzmanına muayene olun belki normal birseydir
Onun ameliyatta bir komplikasyon falan gelismistir ya da size soylemeden botox falan yaptirmistirBenim bi tanidigim oldu estetik, kadinin kas sistemi bozuldu resmen. O kadar kolay değilmiş o ameliyat. Bi kaşı gözü havada kalmıştı bi kac sene sonra duzelmisti. Bende dusunuyodum operasyon ama buna tanık olunca vazgeçtim:)
İlk seferde incelemesine izin mi verdinBir de herkes farketmez bile demis ama benim esim ilk seferde farketmisti![]()
1.neden izin vermeyeyimİlk seferde incelemesine izin mi verdin
Ha evet canım benimki böyle ama bu özel bi vaji türüymüş herkeste yokmuş hadi yine iyisin deseydin![]()