Nişanlım Bunu sorun eder mi?Sizce

İy akşamlar dilerim.Merhaba.
Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Afedersiniz.Benim o bölgemde.Dış dudaklar değilde.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Ben bunun estetiğini yaptırmalı mıyım?
Nişanlıma açmadım konuyu sizce açmalı mıyım.?
Yani erkekler böyle bir şeyi sorun eder mi?
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?

Benim genitalde dış dudaklarım epey büyük, kadın doğum uzmanına sorduğumda genetik olabilir ama istersen estetikle düzeltebiliriz demişti, böyle bir durumda naçizane fikrim sağlık açısından bir problemin yoksa hiç dert etme, takılacağın bir konu olmasın. Birbirini seven iki insanın bakacağı en son şeylerden biridir diye düşünüyorum, nişanlınla da bunu konuşursan önemsemeyeceğini düşünüyorum, sevgiler.

Hayir etmez kendisi cok mu mukemmel hem hepimizin kusurlari var ( bence bu kusur fln degil) birileri de kendimizde kusurlarimizi kabul edip oyle sevelim dusuncesindeyim

Nereyi nereye diktiler ki öyle oldu o_O
Onun ki cok uzunmus komple sag parcayi kesip sol parcayi sağa dondurmusler. Orda da onemli kaslar varmis dengesi bozulmus vücudun hatta bi kulagi kalkik felandi. Boyle anlatinca biraz tuhaf oldu bu konuyla ilgili pek tibbi bilgim olmadigi icin. Yanlis bi seyde anlatmak istemiyorum

Onun ki cok uzunmus komple sag parcayi kesip sol parcayi sağa dondurmusler. Orda da onemli kaslar varmis dengesi bozulmus vücudun hatta bi kulagi kalkik felandi. Boyle anlatinca biraz tuhaf oldu bu konuyla ilgili pek tibbi bilgim olmadigi icin. Yanlis bi seyde anlatmak istemiyorum
Ayarlarla oynamak gibi bişey tövbe yarabbi:(

Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?
Tatlım bence sorun etmez sen söylersen değişik sanıp korkabilir erkekler bu konuda biraz saf bilgisiz daha doğrusu ve bizim kadar dikkat etmezler yani geneli.
Ama kesin doktora git bıçak altına yat demem ama zaten evlenmeden önce bir gitmek şart . Mesela bana doktor pcos var direk bebek yap eminsen dedi hiç korunmadım ben de ama hala olmadı nasip etmedi Allah

Edebilir de etmeyebilir de. Butun erkekleri genellemenin yanlis oldugunu dusunuyorum, detayci biriyse takilabilir.

Evlen
Sorun ederse bakarsın çaresine
Bence etmez
Ayrıca ağda sebebiyle sarkmış olabilir

Bende catlaklari cok takiyordum lisedeyken.Eski esim catlagim oldugunu bile farketmemistir ama selulit kremi almistim ve masaj aleti.Evlenince ben hergun sana masaji ve kremi yapayim demisti.Sanirsam selulite takiyorlar.Senin dedigin sey akillarina bile gelmez.Hic vajinanin guzelliginden bahsedeni duymadim da memeyle ilgili cok duydum mesela.Meme onemli :deli:Bu benim esime gore oyleydi bunlara bile takmayan coktur.

Valla yalan soyleyemeyecegim okuyunca güldüm :)
Bence siz soylemeseniz yillarca fark bile etmez. Ben dogum yapali 2 yili gecti esim gecen gun aa bu senin dikis izin mi dedi dusun yani koca 2 yil :)))

Farkedip farketmemesi nişanlınızın detaycılığına ve ilişki deneyimlerine bağlı bence. Sorun edeceğini sanmıyorum sadece dikkatini çekebilir. Son yıllarda vajina estetikleri çok sık yapılıyor, arkadaşım da yaptırdı fakat onunki daha farklı bir işlemdi.

Back
X