- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi sevdaliyim05
Ne bileyim ilk seferde utanılır genelde1.neden izin vermeyeyim
2.aciklamama gerek yok biliyor zaten
3.daha cok hosuna gittigini soyledi![]()

Peki hoşuna gittiyse mıtlılıklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim ilk seferde utanılır genelde1.neden izin vermeyeyim
2.aciklamama gerek yok biliyor zaten
3.daha cok hosuna gittigini soyledi![]()
Niye utanayim ki :) isimizi bitirip k.clarimizi donup yatmaktansa zevk almak daha guzel benceNe bileyim ilk seferde utanılır genelde
Peki hoşuna gittiyse mıtlılıklar![]()
Ağdanın fonksiyonu yok mu cilt gerginliğini azaltma konusunda? Rahat rahat yapıyım düşünmeyim bari :)Hayir onunla alakali degil hormonlarla alakali ergenlikteki
Yani ic dudaklarda kil olmadigi icin agdayi oraya surmuyosundur heralde :) ama dis dudaklarda sarkma yapar mi bilemiyorumAğdanın fonksiyonu yok mu cilt gerginliğini azaltma konusunda? Rahat rahat yapıyım düşünmeyim bari :)
İy akşamlar dilerim.Merhaba.
Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Afedersiniz.Benim o bölgemde.Dış dudaklar değilde.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Ben bunun estetiğini yaptırmalı mıyım?
Nişanlıma açmadım konuyu sizce açmalı mıyım.?
Yani erkekler böyle bir şeyi sorun eder mi?
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?
Ben dışı kastetmiştim zaten.Yani ic dudaklarda kil olmadigi icin agdayi oraya surmuyosundur heralde :) ama dis dudaklarda sarkma yapar mi bilemiyorum
Konuda ic dudaklardan bahsediliyor ya o yuzden anlamadim distan bahsettiginiBen dışı kastetmiştim zaten.
Nereyi nereye diktiler ki öyle olduBenim bi tanidigim oldu estetik, kadinin kas sistemi bozuldu resmen. O kadar kolay değilmiş o ameliyat. Bi kaşı gözü havada kalmıştı bi kac sene sonra duzelmisti. Bende dusunuyodum operasyon ama buna tanık olunca vazgeçtim:)
Onun ki cok uzunmus komple sag parcayi kesip sol parcayi sağa dondurmusler. Orda da onemli kaslar varmis dengesi bozulmus vücudun hatta bi kulagi kalkik felandi. Boyle anlatinca biraz tuhaf oldu bu konuyla ilgili pek tibbi bilgim olmadigi icin. Yanlis bi seyde anlatmak istemiyorumNereyi nereye diktiler ki öyle oldu![]()
Ayarlarla oynamak gibi bişey tövbe yarabbiOnun ki cok uzunmus komple sag parcayi kesip sol parcayi sağa dondurmusler. Orda da onemli kaslar varmis dengesi bozulmus vücudun hatta bi kulagi kalkik felandi. Boyle anlatinca biraz tuhaf oldu bu konuyla ilgili pek tibbi bilgim olmadigi icin. Yanlis bi seyde anlatmak istemiyorum
Tatlım bence sorun etmez sen söylersen değişik sanıp korkabilir erkekler bu konuda biraz saf bilgisiz daha doğrusu ve bizim kadar dikkat etmezler yani geneli.İy akşamlar dilerim.Merhaba.
Bizim bu temmuz düğünümüz olacak nişanlımla.Allah izin verirse.O biyolog ben veteriner hekimim.
Ya nasil diyim.Klitorisin yanındaki yerde sarkma var ama sadece sağ kısımda var solda yok.Ama bildiğimiz et sarkmış.Yani nasıl sarktığı hakkında inanın hiçbir fikrim yok.
Bide fiyatta çok önemli? Bu estetikler çok mu pahalı olur.? Aslında görüntü beni rahatsız etmiyor ama nişanlım eder diye korkuyorum.Bir yandan güveniyorum.Sorun etmeyeceğini biliyorum.Yinede içim rahat olsun dedim.Hanım bir bakın?
Evlenİy akşamlar dilerim.Merhaba.
Valla yalan soyleyemeyecegim okuyunca güldüm :)İy akşamlar dilerim.Merhaba.