- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Çağdışı bir deyim işte.yaşı 30 un altında olanlar bilmez bile.adam da çağdışı zaten.Laf söz gelecek kısmını anlayamadım.
Standardınızı düşürmeden yaşatabilecekse sizi çalışmayın. sosyalleşme kısmını hobi kurslarıyla halledersiniz. Ohh ekmek elden su gölden.
aynen çalısmayan kadın asalaktır
çocuk olsa bi nebze anlarım bırakacak yer yoktur destekçisi yoktur zaruri
ama çocuk yoksa evde tüm gün boş boş
adam aldatırsa bir gün vazgeçerse ortada kalır
Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??
Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
yaş geçti iş de bulamıyorlar 4.000 tl nafaka ile çocuklarıyla sığıntılar
hep o bu versin kocam baksın bana babam baksın abim kardeşim versin
eşini çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz
Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.
Utanırım ya kocamdan para istemeye ya da maaşını bankamatikten çekmeye
Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar
Yarın bi gün evde çocuk çocuk ev işleriyle boğuşurken hayatım sen ezilme ben sana yardım ederim diyecek mi acaba o nişanlı?Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Ne düşünceli bir erkek.İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Herkes düşündüğünüz gibi degilKonu sahibi uğramıyor buralara bilemiyoruz. Ama bence kendisin de çalışmakta pek gözü yok. Evlenir kaynanası ile yaşar gibi. Önümüzdeki sene kaynana güncellemelerini okuruz.
Aldatiliyorsun üstelik? Çalışmayan kadınlar istisnasiz aldatiliyormus???Beni bir salın.Her calisma konusunda beni bulup "asalak,serefsiz vb" hakaretler mi edeceksiniz?
Yengenc bağkurdan isteğe bağlı prim ödemesidir o, 4b ya da 4c olarak ödeniyor... Onun için bile 7200 gün mü ne ödemek lazim, 4a dan kat kat fazla..şu an en düşük aylik ödeme 6400 TL. 17000 TL ile açlık sınırında yaşarken nasıl yapacak ki? 2 asgari ücret bile çok min para iken nasıl cahil cesareti var insanlarda anlamıyorumBenim yakın bir akrabam evlenir evlenmez işten çıkan yengemin primlerini ödedi (sanırım bağ bahçe ile uğraşan insanların kendini emekli edebildiği bir sistem var)
Sonuç olarak eyt vurdu kadın genç yaşta emekliligine kavuştu.
Adam size aynısını yapacak mıymış?
aynen çalısmayan kadın asalaktır
çocuk olsa bi nebze anlarım bırakacak yer yoktur destekçisi yoktur zaruri
ama çocuk yoksa evde tüm gün boş boş
adam aldatırsa bir gün vazgeçerse ortada kalır
Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??
Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
yaş geçti iş de bulamıyorlar 4.000 tl nafaka ile çocuklarıyla sığıntılar
hep o bu versin kocam baksın bana babam baksın abim kardeşim versin
eşini çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz
Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.
Utanırım ya kocamdan para istemeye ya da maaşını bankamatikten çekmeye
Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar
Allah aşkına çalışmaya g.tu olmayan, çalışsa bile vasıfsız olduğu için asgari ücret ile çalışacak birisinin size nasıl bir hayat sunacağını umuyorsunuz? Ev falan mı var aileden? Yoksa en dandik kira 15 bin TL büyük şehirlerde. Geri kalan para ile ancak duvar kemirebilir insan. Çalışmayı sevmeyen adamla EVLENILMEZZZZ! Azcik akıllı olun yahu, bu kadar mı hayat şartlarından, dünyadan bir habersiniz?Herkes düşündüğünüz gibi degil
Siz çalışmayınca bin naz niyazla işe soktuğunuz vasıfsız işçi nişanlınız asgari ücretle kirayı mı halledecek faturaları mı marketi mi? Daha düğün de yapılacak, ev de kurulmadı hali hazırda oraya girmedim bile. Ne yapacaksınız gözünüzü seveyim var mı başka şansınız? Kaynana evinin taşlı yolları el sallıyor şimdiden size.Herkes düşündüğünüz gibi degil
nasıl bir cahil cesareti anlatayımYengenc bağkurdan isteğe bağlı prim ödemesidir o, 4b ya da 4c olarak ödeniyor... Onun için bile 7200 gün mü ne ödemek lazim, 4a dan kat kat fazla..şu an en düşük aylik ödeme 6400 TL. 17000 TL ile açlık sınırında yaşarken nasıl yapacak ki? 2 asgari ücret bile çok min para iken nasıl cahil cesareti var insanlarda anlamıyorum
Böyle sonunu yazmıyorlar inciniyoruz
Eski hayatına sünger çekip, işi bırakıp evinin kadını , çocuklarının anası olmuş olabilirBöyle sonunu yazmıyorlar inciniyoruz
İste aynen bunu deÇalışmayıp kendisinden aylık 20k alacaksanız sigortanızı da yatıracaksa hay hay diyin.
Peki anlatın nasılmış bilelim belki ufkumuz genişler.Herkes düşündüğünüz gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?