Nişanlım calismami istemiyor

üzüldüm sizin için. peki siz ara mı verdiniz işe

Hayır onlar bile çalışıyor üniversite okuyor şirket holding yönetiyor para var diye evde pineklemiyor bence onun ev hanımı olası var , nişanlısı da söyleyince denk gelmiş mis :)

Oooo mazisi de var
Celladına aşık olmuşsa bir kadın çok yoruma gerek yok

Çok sorulmuş ama cevap vermemişsiniz.
Nişanlınıza ne laf sözü gelecekmiş de stres olmuşsunuz ?

O kadar doğru ki.
Kız çalışsa çalışmasa da gelecekleri belli maalesef.

Benim annem 30 sene çalıştı. Ben de çalışıyorum, kardeşim de çalışıyor. Sözlerinize alınacağım bir durum yok yani ama şok içinde okudum. Çalışmayan kadınlarla ne derdiniz var?
Bence de her kadın çalışmalı ama herkesin kendi seçimi, kendi hayatı.
Siz niye çalışmayan kadınlara hakaret ediyorsunuz şu an? Ne şerefsizlikleri kalmış ne akılsızlıkları.
İnsanların seçimleri sizi bu kadar yükseltiyorsa bir uzman desteği alın bence.

Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Adamı bahane etmeyin o zaman sürekli şikayet ediyorsanız bikmistir.Kendusi de pek çalışacak adama benzemiyor sizde kibiyi cesaret herşeyin gun geçtikçe pahalandığı kimsenin 2 adım sonrasını bilmediği bir zamanda işten çıkma çalışmama gibi konuları düşünmeniz buna fırsat vermeniz ilerde parasızlıktan bir birinizi yersiniz artık.

Orada çalışmanızı mı istemiyor yoksa hiç çalışma mı diyor

Sözleriniz çok sert ve yanlış. Hayatınızda gördüğünüz 4 örneğe istinaden nasıl calismayana asalak ,erkeklere sadakatsiz dersiniz???
İnsanları yaftalamak bu kadar kolay olmamalı sizin bu soyledikleriniz konu sahibinin durumuyla hiç alakalı değil....
Özür dileyin.

Beni bir salın. Her calisma konusunda beni bulup "asalak,serefsiz vb" hakaretler mi edeceksiniz?
Bunları yazarak kadinlari savunduğunu falan düşünüyordur kesin.
Insanlarin tercihleri ve sonunda yaşadıkları beni neden bu kadar geriyor diye bir düşünse altında yatan asıl sebebi bulur belki.

Zaten konu sahibiyle veya beni alintiladigi yorumla bir alakasi yok yazdiklarinin. Gecen baska bir konuda da beni alintilayip benzer şeyler yazmişti.
Derdi kendiyle aslinda ama bunlara gerek yok umarim yardim alir.

Uzun uzun cevap yazmaya gerek görmedim.
Uzun zamandır bu kadar hadsizce yazılan bi yorum görmemiştim.

Siz de nişanlınızın sizi çok sevdiğini düşünüyorsunuz sanırım bu düşüncesinden dolayı. Daha 3 gün olmuş işe başlayalı.
Allahım sen gençlerimizi akıl fikir ver inşallah. Sizi kastetmiyorum genel söylüyorum. Çok tembel bir nesil var maalesef. Taşı sıkıp suyunu çıkarmak verken mıy mıy mıy.

Haddinizi bilin, çalışmayan kadınlara şerefsiz diyemezsiniz. Siz çalışıyorsunuz da ne oluyor, daha insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz. Bir gün başınıza bir şey gelir ve çalışamayacak duruma gelirsiniz, büyük konuşmayın.

Valla yorulup ezilmeden iş hayatında kalan varsa tebrik ediyorum Benim annem babam bile hayata atılmamı çalışmamı okumamı hep destekler destekledi de.Annemin babamın düşünmediğini elin oğlu düşünüyorsa altında bit yeniği ararım.Manipülasyonlara gelmeyinn ,yani daha iyi şartlarda çalışmanızı isteyebilir sizi düşündüğünden ama çalışma hayatını bırakmananızı beklemek başka boyut.

üzüldüm sizin için. peki siz ara mı verdiniz işe
Ben sonrasında memurluğa atanıp ona da gitmedim uzak bir şehirdi evliyim Ne gerek var dedi eşim zorlanırsin oralarda falan deyince çalışmadım yani hiç çalışmadım
Simdi içimdeki potansiyeli artık durduramıyorum Almanca kursuna başladım kendimde farkında değilmişim içimde bir dil öğrenme potansiyeli var çok güzel gidiyor dersler ve yanına ingilizce de ekledim aynı anda 2 dil öğreniyorum şu an

Hiçbir erkeğin ağzına bakıp iş bırakılmaz, seninkinin A dediğine bile he he denir geçilir. Karnına iki lokma ekmek girmiş erkekliği kabarmış faydasızın. Önce kendi 1 yıl çalışabilsin orda da sonra konuşsun.

Herifin bi taraflarında giyecek don yok, nişanlısına çalışma diyor. Nasıl ev geçindirecekse tek başına, sonra kızılcık şerbetindeki gibi kış ayında kombi kapattırır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…