- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
üzüldüm sizin için. peki siz ara mı verdiniz işeBiliyorum bu mesajim oylr size feyz verip gözünüzü falan açmayacak
Hatta konu acarken belki de nasilda seviliyorum nasil da onemli hassa narin degerli hissettiriyor nisanlim vurgusuyla actiniz bilemem
Böyleyse bile sizi yargılamak neden mi bende ayni hatayı yaptim ondan
Biz 21 yillik evliyiz ve şirketin eğitim için gönderdiği bir kursta tanıştık benim önüm acıktı kariyer yapacaktim hedeflerim yüksekti tabiri caizse bastığım yerden ses gelir öyle yururdum
nişanlandı tesadüfe bakın tipkisinin aynısı cümleler
" senin yorulmani istemiyorum, seni yorgun görmek beni üzüyor, seni kıskanıyorum diğer erkeklerden"
Bende karşılığı suydu beni cok seviyor beni çok seviyor beni cok seviyor
46 yaşına girmek üzereyim ve anladim ki olay beni cok sevmesi falan değil beni güçlü görmek istememesiymis
Kızlarımızı meslek sahibi etmek için kendini paralıyor onlari sevmiyor mu sevdiği için yapıyor zaten
Yani şimdi siz aaa demek bu yüzdenmis deyip aydınlanma yasamayacaksiniz o belli de belki sizle aynı duruma düşen bir baskasi okur da AA demek bu böyleymiş der
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun
Laf söz kısmına da değinmeden geçemeyeceğim kendi işinde gücünde kendi hayatında olan hiç kimseye laf söz gelmez bunu unutmayın o kadar dik durun ki benim hiç bir açığım yok yanlışım yok duruşum belli kimden nerden gelecekmiş bana laf söz imajını verin insanlar bunu alırlar
Ben 26 yaşından beri eşimin işi sebebiyle yalniz yaşamak zorundayım tamam çalışmıyorum ama amiyane tabirle tek Kadınım
Değil laf söz onu bırakın duruşunu değiştirebilen olmamıştır komşularım eşleri arkadaşlarım onların eşleri aile fertleri kuzenler damatlar sosyal çevrem vs vs ima bile yaşamadım önce bir ozguvenli ve dik durun kim size hangi lafı söyleyebilir???
Hayır onlar bile çalışıyor üniversite okuyor şirket holding yönetiyor para var diye evde pineklemiyorAh canım yaa kıyamammm. Sana kötü bir haberim var. İş hayatı içersinde bulunan bir çok insan yorulup eziliyor.Takdir edersin ki Sabancıların ya da Koçların torunu ya da gelini değilsen emeksiz yemek olmuyor.
Oooo mazisi de varSize sayfalarca yazıldı yorum yapıldı, bu adamla evlenmeyin dendi. Kendiniz de yazdınız "evlilik için her şeyi şart koşuyor" diye. Asgari ücretli işi zor bulmuş, açlıktan ağzı kokan adamla koşarak evlenin. Nişanlı ayrı tip kayınvalide ayrı tip.
Çok sorulmuş ama cevap vermemişsiniz.İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
O kadar doğru ki.Nişanlınız çalışmayı sevmeyen iş beğenmeyen biriydi değil mi? Kayınvalideniz de sık sık arayıp sormadığınızda trip atan biri.
Plan belli, sizin işten çıkmanızı sağlar kendisi de biraz daha çalışır tam nikah arefesi başkasının yanında çalışıyor diye aniden psikolojisi bozulur işten çıkar, nikah günü de belli olduğundan el mecbur kayınvalideyle oturmak zorunda kalırsınız, kayınvalideniz size çektirirken canınıza tak eder ne zaman ayrı eve çıkacağız diye eşinize sorarsınız, o da doğru dürüst iş mi var, alacağım parayla hem evi geçindirip hem nasıl kira ödeyeyim, sık dişini aşkım ben sana birkaç seneye kadar ev alacağım der, bebeğiniz olur masraflar artar, ayrı eve çıkmak uzak bir hayale dönüşür, evden ayrılma fikrinizi duyan kayınvalidenizin tansiyonu yükselir, oğlu annemi yalnız bırakamayız bana ihtiyacı var der, eğer işten çıkarsanız sizin hikayenin başı belli sonu belli.
aynen çalısmayan kadın asalaktır
çocuk olsa bi nebze anlarım bırakacak yer yoktur destekçisi yoktur zaruri
ama çocuk yoksa evde tüm gün boş boş
adam aldatırsa bir gün vazgeçerse ortada kalır
Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??
Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
yaş geçti iş de bulamıyorlar 4.000 tl nafaka ile çocuklarıyla sığıntılar
hep o bu versin kocam baksın bana babam baksın abim kardeşim versin
eşini çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz
Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.
Utanırım ya kocamdan para istemeye ya da maaşını bankamatikten çekmeye
Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar
Adamı bahane etmeyin o zaman sürekli şikayet ediyorsanız bikmistir.Kendusi de pek çalışacak adama benzemiyor sizde kibiyi cesaret herşeyin gun geçtikçe pahalandığı kimsenin 2 adım sonrasını bilmediği bir zamanda işten çıkma çalışmama gibi konuları düşünmeniz buna fırsat vermeniz ilerde parasızlıktan bir birinizi yersiniz artık.Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Sözleriniz çok sert ve yanlış. Hayatınızda gördüğünüz 4 örneğe istinaden nasıl calismayana asalak ,erkeklere sadakatsiz dersiniz???aynen çalısmayan kadın asalaktır
Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??
Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.
Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar
Bunları yazarak kadinlari savunduğunu falan düşünüyordur kesin.Beni bir salın.Her calisma konusunda beni bulup "asalak,serefsiz vb" hakaretler mi edeceksiniz?
Sözleriniz çok sert ve yanlış. Hayatınızda gördüğünüz 4 örneğe istinaden nasıl calismayana asalak ,erkeklere sadakatsiz dersiniz???
İnsanları yaftalamak bu kadar kolay olmamalı sizin bu soyledikleriniz konu sahibinin durumuyla hiç alakalı değil....
Özür dileyin.
Uzun uzun cevap yazmaya gerek görmedim.aynen çalısmayan kadın asalaktır
Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Haddinizi bilin, çalışmayan kadınlara şerefsiz diyemezsiniz. Siz çalışıyorsunuz da ne oluyor, daha insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz. Bir gün başınıza bir şey gelir ve çalışamayacak duruma gelirsiniz, büyük konuşmayın.aynen çalısmayan kadın asalaktır
Valla yorulup ezilmeden iş hayatında kalan varsa tebrik ediyorumYorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Ben sonrasında memurluğa atanıp ona da gitmedim uzak bir şehirdi evliyim Ne gerek var dedi eşim zorlanırsin oralarda falan deyince çalışmadım yani hiç çalışmadımüzüldüm sizin için. peki siz ara mı verdiniz işe
Hiçbir erkeğin ağzına bakıp iş bırakılmaz, seninkinin A dediğine bile he he denir geçilir. Karnına iki lokma ekmek girmiş erkekliği kabarmış faydasızın. Önce kendi 1 yıl çalışabilsin orda da sonra konuşsun.İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?