• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım çok baskın karakter

Flatron1234

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
10
2
1
28
kızlaar. nişanlım benden 10 yaş büyük, çok baskın karakter. açık giyinme göğsünü kapat diye sürekli bir baskısı var. ben ona çok ayak uyduruyorum.. dikkat ediyorum. ama en ufak pürüz görsün surat bes karış.. bu ara ona fazla ilgili olduğumu fark ediyorum. Sizce nasıl bir önlem alabilirim. onun sözünü çok dinlediğim için sanki bana olan ilgisini kaybetmiş gibi hissediyorum. bu durumdan sikayetçiyim. sizce ne yapabilirim.????

aynen öyle valla. çok rahatladım ama :) önerini alırım

Bence 10 yaş çok fazla. Bu benim fikrim tabiki. Birde üstüne seni kısıtlıyor herseyine karışıyormuş. Neden onun her dediğini yapıyorsun senin aklın fikrin yok mu? O olmadan önce yanlışlar içinde boğuluyormuydun ki?

kızlaar. nişanlım benden 10 yaş büyük, çok baskın karakter. açık giyinme göğsünü kapat diye sürekli bir baskısı var. ben ona çok ayak uyduruyorum.. dikkat ediyorum. ama en ufak pürüz görsün surat bes karış.. bu ara ona fazla ilgili olduğumu fark ediyorum. Sizce nasıl bir önlem alabilirim. onun sözünü çok dinlediğim için sanki bana olan ilgisini kaybetmiş gibi hissediyorum. bu durumdan sikayetçiyim. sizce ne yapabilirim.????

Eger nisanliniz, size açık giynin, gögüsubuzu gosterin herkeze, sizinle ilgilenmese.. sapik biri ve ilgisiz biri olurdu buseferde beni kiskanmiyOr, esim gogusumu actirip oyle bakkala git diye soyleniyor deseydi kessin sapik damgasini yerdi.. eger memnun degilseniz ayrilirsiniz bu kadar basitm hayir ayrilmicam diyorsaniz oturup susucaksiniz ve sikayet etmiceksiniz

benim eşimde belim açıldımı illa ki ört der.hemen çeker gömleğimi kazağımı vs. kıskanç biride değildir. ne giydiğime ettiğime karışmaz hiç.napalım yani inatlaşıp kıçı açık mı gezelim. eğer siz göğüs dekoltesi vermek istiyor ve nişanlınız buna izin vermiyor ise hayat görüşünüz farklı demektir. bu çok başka bir sorundur ve genelde sonu hüsran olur. ayrıca canınız laf dinlemek istemiyor ise dinlemeyin. sonuçlara göre hareket edersiniz..

Size ne? Ask bu .. askin yasi yoktur.

benim yorumumdan sanane bacım taktın mı bana. bak profile gir orda gözardı et seçeneği var. allah allah.

ben öyle yapıyorum. saçma sapan yorumlar okumaktan gına geldi. fikrin varsa söyle bana ne muhalefet oluyosun.

benim yorumumdan sanane bacım taktın mı bana. bak profile gir orda gözardı et seçeneği var. allah allah.

ben öyle yapıyorum. saçma sapan yorumlar okumaktan gına geldi. fikrin varsa söyle bana ne muhalefet oluyosun.
Size yorum yaptim diye size takmis mi oluyorum? Ozaman sizdeki burdaki bayanlara takmis oluyosunuz cunku mashallah herkeze bi yorum bi yorum.. istedigim.kisiye cevabimi veriririm.canimm.. hem beni yanlis anlamayin kotu birsey demedim.. askin yasi yoktur tabi arada cok fark olmamakla. Öptim.cnm

Yaşın küçük
Aile içi sıkıntı çekeceğin bir aday
Baskıcı
Kaba
Sen bu adamla ne diye nişanlandın güzelim ya
Konularınıda toparla lütfen

O zaman sizde biraz ilgiyi kesin fazla üstüne düşmeyin , onu ayarlamak size düşüyor, sizde canınızı sıkan bir şey yaptığında suratinizi asın

Back
X