Nişanlım çok kalın kafalı kendimi camdan atasım geliyor /:-\

faithless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
111
0
0
İstanbul
:47: kızlar benim nişanlım çok kalın kafalı ne yapacağım ya ona laf anlatırken resmen yaşlandığımı hissediyorum tartıstıgımızda normal olarak tartısmada bıle ben ona acıklama yaparken benım anlatmak ıstedıgım şu şu dıyorum o kalkıyor bana BU ıle gelıyor ben ne yapacagım ya aslında cok ıyı bır ınsan ama laf anlatırken oyle sınırlenıyorm kı kendımı camdan atasım gelıyor o doğulu bende doğuluyum ama o köyde yetısmıs ben sehırde o yuzden bıraz kaba saba ama pırlanta gıbı yuregı olan bır erkek ne yapacagım ya gecelerı uykuda dıslerımı gıcırdatmaya baslamısım annem uyandırıyor sıkıyormusum cenemı acmaya calısyormus :( cok sevıyorum onu ama benı anlamadıgı zmana cok agır sozler soyluyorum ona sonra cok utanıyorum nıye soyledım dıye ama oda anlamıyor ne yapayım mısal ornek vereyım benım laptop arızalandı o yuzden onunla nette konusmak ıcın ınt cafeye gıttım (o farklı sehırde) tekl masalı bır kose buldum laptop alana dek aynı cafeye 4 defa gıttım nerede oturdugumu goruyor ama o komık bır sy soylese guluyorum dıye dogru dur dıyor yada saclarımı topluyorum dıye tenkıt edıyr vs bende hayatım bak tekım dıyor sonra he dogru dıyor yıne aynısını yaptı bende 4 actım agzımı yumdum gozumu yeter artık cocuk mu karsında be ıkıde bır onu yapma bunu yapma tek masadayım(bulumdugum yer kapalı tek kısılık alan) kosedeyım kımse gormuyor dıye bagırdım o kalmıs bana ne dese begenırsınız YETER ARTIK HE BURAYA KADAR DEMEK BITTI YANI demezmı ay delırdım dahada delırdım acıklama yapmıyorum dedım kapadım cıktm kızlar ne yapacagım nısanlıma nasıl bır seyler ızah edebılırım artık sınırlerım kaldırmıyor zaten sınırlı bır kızdım sımdı sınır hastası oldum dıyebılırım :18:

Allah yardimcin olsun canim aynisi bendede var ve ben artik ne tartisiorum ne laf anlatmaya calisiorum valla omrumu yedi biraktim artik ipin ucunu bende napim daginik kalsin dedim...

e diğer konunda da nişanı attım demişsin. denize attım yüzüğü falan. geri barışıp yine mi kavga ettiniz?

evlenmeden bu derece anlaşmazlık oluyorsa ilerisi kötü olur gibime geldi ama hakkında hayırlısı...

amin canım nişanlım cok iyi birisi yani ben billiorum ondaki kalbi aşkı sevgiyi o benim için herşey demek cok kıymetli benim için bana gel gör ki laf anlatmk beni yaşlandırıyor tartısmazsamda sen benı umursamıyorsun dıyor yanı gelkonusalım dese sonu ılla bır cıkmaz ıle sonlanıyor sonra özür diliyor ama ben yıprandıktan sonra ne işe yararki :18:

e diğer konunda da nişanı attım demişsin. denize attım yüzüğü falan. geri barışıp yine mi kavga ettiniz?

evlenmeden bu derece anlaşmazlık oluyorsa ilerisi kötü olur gibime geldi ama hakkında hayırlısı...

atmıstım ama barıstık ya anlasamıyor degılız aslında anlasıyoruz sorun yok allaha sukur ama tartısmada anlasamıyoruz herhangı bır konu hakkında tartısıyorsak ondan sonra olaylar karısıyor benı hep yanlıs anlıyor ben a desem o bana bırakın b demeyı barız Z ile geliyor :(

Walla cok zor omrunu tuketebilirsin bu adamla tabi bende oyle ama benimkienazindan biraz daha laf anlar. Bide cok konusuor yangin var diye bagirasim geliyor.

atmıstım ama barıstık ya anlasamıyor degılız aslında anlasıyoruz sorun yok allaha sukur ama tartısmada anlasamıyoruz herhangı bır konu hakkında tartısıyorsak ondan sonra olaylar karısıyor benı hep yanlıs anlıyor ben a desem o bana bırakın b demeyı barız Z ile geliyor :(

cok affedersin ama güldüm artık duramadım :D

cnm dediğin durumu gayet iyi anladım ama evlilik her zaman güzel zaman geçirmek demek değildir. hatta sevgili ve nişanlılık dönemindeki birçok romantikliğin sona erip, SAYGI ve sevginin konuştuğu uzun bir dönemdir. normal zamanda herkes herkesle anlaşabilir. ama önemli olan sinirli anlarda birbirine saygı göstermek, kırmamak, zorlamamak, üzmemek. ama bu olmazsa çok çok çok zordur durum. sen sinirliysen ve nişanlın şimdiden alttan alamıyorsa sonra hiç almayacaktır. o sinirliyse o anda sen ona nazik davranamıyorsan, ya da davranıp da hepe ben neden alttan alıyorum diye isyanlara şimdiden başladıysan o da çok zor. hele ki birinizz a biriniz b diyorsa, o çok daha kötü. dediğim gibi rabbim hayırlı kararlar almanı nasip etsin...

Ben olsam kendimi çoktan atmıştım herhalde camdan.:9:
Çünkü hiç sevmediğim bir huyum var... Benim bildiğim bir şeyi karşımdakine anlattığım halde o anlamıyorsa deliriyorum. :51:
Hatta anlatmamış olsam bile deliriyorum. :52:
Çabuk sinirlenen ve çok tahammülsüz bir yapım var malesef.
Bu yüzden seni çok iyi anladım.
Ama üzgünüm ki yapacak bir şey yok bu durumu kabullenmekten başka.
Herkesin var bir kusuru.
Ona ısrarla bir şeyleri anlatmaktan vazgeç. Bırak anladığı gibi kalsın. Umursama.
Ama tabii iş tartışma kavga boyutunu alınca insan ne yapacağını şaşırır açıklasan bir dert açıklamasan ayrı dert.
Nasıl olsa açıklayınca da anlamıyormuş...
Sanırım bunun çözümü biraz vurdumduymaz olmak.
Boşveeeer anlatacağım diye kendini yorma yıpratma hiç.
Susma hakkını kullan. :)

Aynisindan bir tanede bende var :) artik laf anlatmaya cabalamiyorum cunku hep anlamak istedigi gibi anliyor. Kendi yazip kendi oynuyor. Bunlarla basa cikilmaz :) akisina birak cnm yapamayacaksanda bitir.

cnm dediğin durumu gayet iyi anladım ama evlilik her zaman güzel zaman geçirmek demek değildir. hatta sevgili ve nişanlılık dönemindeki birçok romantikliğin sona erip, SAYGI ve sevginin konuştuğu uzun bir dönemdir. normal zamanda herkes herkesle anlaşabilir. ama önemli olan sinirli anlarda birbirine saygı göstermek, kırmamak, zorlamamak, üzmemek. ama bu olmazsa çok çok çok zordur durum. sen sinirliysen ve nişanlın şimdiden alttan alamıyorsa sonra hiç almayacaktır. o sinirliyse o anda sen ona nazik davranamıyorsan, ya da davranıp da hepe ben neden alttan alıyorum diye isyanlara şimdiden başladıysan o da çok zor. hele ki birinizz a biriniz b diyorsa, o çok daha kötü. dediğim gibi rabbim hayırlı kararlar almanı nasip etsin...

ılıskımızın ılk zamanlarındada ufak ufak anlasmazlıklar cıkardı (yanlıs anlama yuzunden ) bende hıc ses etmez ona ızah etmez susardım ama konusmazdımda oda paşa paşa gelir özür dikerdi ama cok nadır atıstıgımız ıcın ses etmezdım valla artık karar verdım bırsey demıyecegım hatta hıc yorum bıle yapmaycagım eskısı gıbı oda catlasın dursun sonra yıne pasa pasa gelır bırde bunu denıyecegım bakalım eskıden oldugu gıbı sımdıde fayda edecekmı :D

Back
X