• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok kıskanç ne yapmalıyım :(

boşver takma kafana..
eşimle nişanliyken de çok kıskançti halada öle ama takmiyorum
takmadığım için adam deli oluyor:D

Şimdiden geçmiş olsun askere gittiğinde hiç bir yere çıkmana izin vermeyecek. Bir insan kendi kuzenleriyle konuşmasından neden kıskanır ? Kendine mi güvenmiyor , kuzenlerine mi yoksa size mi ?

Kızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz :KK43:
benımkı de boyleydı ayrıldım
şimdi karısı ile goruyorum arada
acayip dekolte gıyınıyor eş,i
tüm garezi bana imiş:)

Tek sey soyleyebilirim. Nisanlin ya sana güvenmiyor ya da kendine. Ikisi bir arada da olabilir. Hicbir türlüsü bir ömür cekilmez.

Askerde cok daha beter olucak.
Zamanida eski sevgilim " burda kimse sevdginden haber alamiyor, kafayi yiyor, keske ayrilsaydimda su an baskalariylami kimle napiyor derdine dusmezdim" diyorlar diyordu. Hatta bana bilincsizce gereksiz kiskanclik yapti zamaninda eski sevgilim. Benden 4 yas ufak, kardesim yasindaki kuzenimden kiskandi. Ben kizdim " sen bana guvenmiyomusn? Merak etme sen yokkende ben namusumu koruyabiliyordum zamaninda, smdide korurum " dedim ofkelendim. Megersem bi kac arkdasinin sevgilisi telefonlara cikmiyormus artik. Digerininki baskasiyla nisanlanmis felan. Bende giderim terkederim onu diye korkmus.

Askerde dahami beter oluyor sorusuna cevbim yani " evet".
Eger askrrden snra toparlanir umidin varsa o zmn devam et. Ama dersenki yok umit yok boyle gelmis boyle gider. O zmn uzatma.

Benim eşim flört döneminde aşırı kiskncti üstelik o dönemde askere gitti. Kıskançlığın en üst seviyesini yaşatti. 1 yaşındaki yegenimden kiskanirdi. Yanında yatmasin derdi. Abimin koluna girmemi bile kiskanirdi o derece. Askerden geldi nisanlandik değişen hiç birşey olmadı. Herseyine eyvallah dedim. Evlendik 1 sene içinde kıskançlık duygusundan bihaber bi adam oldu. Bazen soruyorum neden şimdi kiskanmiyosun o zamanlar burnumdan getirirdin değişen ne diye, şimdi yanimdasin biri baksa bisey dese görürüm o zaman uzaktaydim göremiyorum bi de ben hasretken başkalarının seni görmesine tahammül edemiyordum diyo. Yani her erkek aynı değil değişme ihtimali yüksek bence

Allh yardımcınız olsun kıskançlık zor geçer hele askerdeyken güneşi görsen kıskanır

Evlendikten bi süre sonra değişiyor bu durum kıskansın diye uğraşıyorsun. Kendi içinde korku yaşıyor demekki benimki öyleydi hala kıskanç korumacı falan eskisi gibi saçma kıskançlıklar yapmıyor artık

E tabi sen de simdi yeterki huzursuzluk çıkmasın diye alttan alacaksın. Sen alttan aldıkça o daha da üstten uçacak falan derken sen 'aman huzurumuz kaçmasın Ali Rıza bey'e bağlayacaksin. Gitti gençlik, gitti hayat :işsiz:

Kızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz :KK43:
40 yaşına doğru değişir ama o yaşa kadar hayatı sana zindan eder. Hele bir de askere gidiyor ki asıl kıskançlık o zaman başlar. Dediğim gibi 40 yaşına doğru değişir genelde. Katlanabilirsen devam et. Katlanamazsan yol yakınken...

Back
X