Nişanlım çok kıskanç:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi luk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dertliyim bu konuda bir insan herseyemi karışır yahu 18 ocak 2013 nişanlandık bir şey söylesem herşeye alınıp küser bana çalışıyorum memurum her saat onunla konusucak halim yok bi an pişmanlık duymaya başlamıştım ama sevio oda haklı ama napıyım sıkıldım bunalttı beni :)

lütfen kusura bakma ama nişanlın kıskanç değil psikopat sanırım
evlenince çok daha fazla kıskanç olcağından emin olabilirsin
yol yakınken dön evlenme o adamla canına yazık

Canım aynı benim eski sevgilimi anlatmışsın..ondan ayrıldım çok şükür unuttum bir buçuk yıldır da hayatımda biri var gerçi onu unutmak için bu kişiyle ilişkiye başlamıştım ama şuanda ufak tefek sorunlar dışında mutluyum..sana diyebiliceğim bu bir hastalık..hatta ileriki seviyede şiddete bile yönelebilir..benim eski sevgilim kendini tutamıyıp duvarları yumruklayan telefonunu parçalayan biriydi..benim oje sürmemi makyaj yapmamı dahi istemiyordu..kesinlikle yasaktı..kilo almıştım onunla beraberken resmen beni çirkin bir kız haline döndürmeye çalışıyordu..fakat ona göre daha fazla kilo almalıydım daha da çirkin olmalıydım..bu farklı bir şey..mesaj konusuda aynı şekilde...sarma sarıcam demiştim..sarma sarmayı bitirdikten sonra mesaj atmışım..neymiş efendim sarma sarmaya ne ara başlamısım ne ara bitirmişim de hiç haber vermemişim..ve zırt pırt ayrılık lafı araya giriyordu..en sonunda ben bıraktım tabi 2 saat sonra yalvardım ama nafile o istemedi iyikide istmedi ..şimdi benim hayatımda başka biri var onun hayatıında kimse yok ve hala beni seviyor..

Sokaktaki kız çocuğundan mı kıskanıyor:44:

Ve sen hala nişanlımısın bu şahısla:26:

Babamda annemi çok kıskanırmış ama şimdi isterse eve gelmesin nerdesin demez :)))) Yalnız annecim en güzel yıllarımı mahvettin kıskançlığınla diye babamın kafasına kakıyor durmadan,babamda inkar ediyor :))))bize komik geliyor gülüyoruz ama zor olmalı gerçekten...

Back
X