biz nikahlıyız canım ayrılmak en son çözüm gibi geliyor düzeltmek için uğraşıyorum şuan üstelik seviyorum ben onu.....aynen katılıyorum bir ömür çekeceğine bir ay ağlarsın olur biter : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz nikahlıyız canım ayrılmak en son çözüm gibi geliyor düzeltmek için uğraşıyorum şuan üstelik seviyorum ben onu.....aynen katılıyorum bir ömür çekeceğine bir ay ağlarsın olur biter : )
aynen katılıyorum bir ömür çekeceğine bir ay ağlarsın olur biter : )
Yorumlari okumadim ama mutlaka siz de onu kiskanin.
Bir taraf cok kiskanc olunca digeri daha rahat kaliyor ama kiskanc olan taraf da bunu istiyor aslinda kendince.
Bu taktigi hayata gecirin, duzelecektir muhtemelen.
Nişanlınıza birilerinin avucundaki kumu ne kadar sıkarsa o kadar yokolacağını açıklamalı...
arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedim
kıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum
canım aynı durum bendede var(henüz nişanlanmış olmasak da) hele ki birazda güzel ve dikkat çeken biri isen. bu erkeğin kendine öz güveni olmamasından kaynaklanıyor, bende senin yaptıgın gibi yaptım en basından ödün vermemek lazım nasıl başlarsa öyle gider,şu durumda yapman gereken beni tanıdıgında ben böyleydim beni değiştirmeye calışma bırak da kendimi nasıl mutlu hissedersem öyle olayıım,hem sen bugun ödün verirsin ama yarın bir gün olmadıgıın bir profile bürünmekten sıkılırsın.örn dün makyaj yaptım makyajlı halimin kötü oldugunu doğl olunca daha güzel oldugumu soyldi düsünsene seni bu kadar kıskanan insan güzel görünmesini sorun haline getirmez mi demkki makyajla daha cekici oluyorum ve karsıma aldım uygun dille anlattım ben böyle mutluyum ve sana aitim senin için yapıyorum dedim biraz bozuk bir edayla da olsa kabullendi
aynı sorun bizde gösterdi kendini zaten her birlikteilikte biraz biraz olabilecek herşey bizimkinde fazlasıyla mevcut ne yazıkkiağladı inanır mısın makyajı biraz fazla yapınca ben...oysa ben onla kpss kursunda aynı dersanedeydim ve sınıfın en açık ,en süslü ,en gözde kızlarından biriydim acaba ondan mı kaldı bu huysuzluğu ??tabi ozamanlar sadece arkadaştık dersaneden sonra başadı birlikteliğimiz.şimdilerde baştaki gibi karışmıyor makyaja ama kırmızı ruj,her türlü oje ve abartılı makyaj yasak ......ailesi de ayrı bi problem zaten.babası beni görmeye geldiğinde bi keresinde kıyafetimden yakınmıştı oysa var ya gayet normal şeylerdi üstümdekiler..mesleğm gereği istesem de zaten açılıp saçılamam.babası annesi hepsi ayrı bi dert ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff acaba bu onlar yüzünden mi öyle
canım benim ya hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz bende giyimime dikkat ederim ama onu tanıdıgımdan beridir tüm elbise ve eteklerimi rafa kaldırdım bundan şikayetçi değilim aslında ama bazı konularda bende cekemiyorum hem benim aslanın ailesi oldukca mutaassıp annesi kez öyle. onların yanına gidince daha dikkat diyorm, hem daha derli toplu giyinip de cekici olabilir bi kadın,ancak sanırım onlar seni kapatma yolunda ilerliyorlar sakın taviz verme sakın seni istemeye geldiklrindede sen böyleydin nedir bu insanların değiştirme çabası anlamıyorum ama sen sakın ödün vereyim deme yoksa ipin ucunu yakalayamazsın tatlım
arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedim
kıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum
Bi an sanki benim sevgilimden bahsediyosun sandim canim bi tane de bende var banyodan sonra hep losyon falan surerim mesela artik o bile yasak neymis tanimadgm insanlarn yaninda mis gibi kokuyomusum donup bakiyolarmis beyaz pantolon sort fln yok zaten onlari hic saymiyorum suan da ayriyiz bu kiskancliklari yuzunden ama yine arar o artik deli gibi geliyo bana ondan pek bisey demiyorum
benim böyle bi arkadaşım vardı nişanlıyken çok kıskançıs eşi mesela lavaboda mesajına cevap yamadığı zaman hemen kızın annesini arıyomuş ama şu an evliler ve evlilik gibi ilişkileri yok çoçuk o aramasa gün için de aramıyo bile nasıl değişti oda bilmiorr :/:53canım sağol yorumun için içime su serpti deyim yerindeyse....inşallah herşey düzelir çünkü artık benim de dengem bozulduetrafımdaki mahsum insanları kırmaya başladım,sürekli bir arabesk haldeyim,şansızlıktan,kaderden dert yanıyorum.kurtulmak istiyorum şu halden.....