• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok sorumsuz ve kaygısız :( şeytan evlenmekten vazgeç diyor bazen

20 gün sonra düğünümüz olacak en telaşlı günlerdeyiz. düğünden sonra başka şehre yerleşeceğiz. o kadar çok işimiz var ki... düğün günü ilk gece kalmak için otel ayarlanacak. düğünden sonra gideceğimiz şehre hangi gün gidilecek biletler ayarlanacak. balayı planı yapılacak... ben balayı sırası adet olacağım büyük ihtimal ve bunların planlaması yapılacak ve nişanlım o kadar sorumsuz ki.. Eskiden uzaktayken telefonda çok konuşurduk şimdi memlekete geldi geleleli beni fazla aramıyor. öyle uyuyup sigara iciyor. tv izliyor. ben telaşları düşünüyorum o çok rahat. bugün öğlen bize gelecekti ve biraz muhabbet etip alışverişe gidecektik. gelinlik için iç çamaşırı gecelik vs alışveriş işlerimiz var aradan çıkmayı bekleyen... sonra yarın tekne gezisine gidecektik arkadaşlarla bugün gidip biletleri alacaktık... öğlen gelecekti... cuma namazını bahane etti geç kaldı. o kadar sinir oldum ki.. sonra saat 3 te ki dolmuş ile geleceğim dedi bende tamam dedim. o arada pazara gitmiştik annemle.. aramış duymamışım. ben aradım bana diyor ki "ben çarşı da indim artık arkadaşlarla okey oynayacağım kardeşine söyle o da gelsin"" o kadar sinir oldum ki.... güya alışverişe gidecktik şu an o kadar öfkeliyim ki.... bu sorumsuzluklarından bıktım artık :KK43: Ben onu özlüyorum yanımda olsun istiyorum düğün hazırlıkları ile ilgili istişare edelim diyorum ama okey oynamaya gitmiş. üstelik sabahtan beri beklediğimi biliyor. evlenmeyi benden çok kendisi istedi. benle evlenmek için bedelli askerlik yaptı :KK43: şimdi de böyle sorumsuz davranışları ile beni herşeyden soğutuyor :KK43: acaba ben mi abartıyorum :KK43: diye düşünüyorum

Ahhhh, ah. Al benden de o kadar.
Şuan sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Bizim de düğünümüze 20 gün var. Eksiklerimizi sayıyorum;

1. Gelinlik
  2. Damatlık
  3. Yatak Odası
  4. Salon Takımı
  5. Fotoğrafçı ve Kameramanlar (biz iki şehirde düğün yapcaz)
  6. Davetiye
  7. Balayı
  8. Nikah İşlemleri
Ev temizliği, badana boya vs. gibi saymadığım birçok eksik var. Ve benim nişanlım da o kadar rahat ki, ayarlarız hayatım. Hallederiz bebeğim vs. deli oluyorum bazen. Ben de nişan öncesi çok düşündüm bitirmeyi sırf bu yüzden. Ramazan boyunca zaten yata yata bir hal oldu. Üstelik mesaisi de erken bitiyorken miskin miskin iftardan önce saatlerce uyudu. İftardan sonra da ağırlık çöktü vs. :KK70:

Neyse biz şöyle çözdük. Baktık benimkinden hayır yok. Önceleri herşeyi birlikte yapalım birlikte karar verelim vs. diyordum. Şimdi canım nasıl isterse öyle yapıyorum. Mesela bugün ve yarın mobilya işini halletmeye çalışcam. Kendim gezip, beğenip alcam. Sonrasında ister beğensin ister beğenmesin, yorum yapmaya hakkı yok. Zira ben ona o hakkı verdim, o da kullanamadı. Şimdi keyfime bakıyorum o bana uyum sağlamaya çalışıyor.

Bi güzelliği varsa ekonomik olarak durumu benden iyi, çok çalışkan. İş konusunda sorumluluk sahibi. Çalışır kazanır getirir. :KK48: Bunu niye böyle yaptın vs. sormaz, eleştirmez. Önemli olan senin beğenmen, severek alman der. Yani o bana bıraktı, ben de keyifle yönetiyorum.
Tabi çok yoğun çalıştığı için de biraz dinlenmek istiyor, ufak tefek işlere kendince kafa yormak istemiyor. Ben de bunu avantaja çevirdim.

Neyse varsa görebileceğin güzel yönlerine odaklan canım.
Şu da tecrübeyle sabit ki; ne yazıkki eş adayları da giderek daha iyi alternatifler halinde gelmiyor. Bundan vazgeçtin diyelim, bir başkası da şiddet eğilimi, yalan gibi konulardan muzdarip edebilir seni.

O yüzden artı eksi tablosu yap, ona göre karar ver.
Allah yardımcın olsun ..

sen tek başına mı evleneceksin niye herşey senin üstünde sen dert yapıyorsun tek böyle şey görmedim bu sorumsuzluktan öte bir durum bu tatlı telaşı ikinizin paylaşması gerekir bu evlenmeden böyleyse evlendikten sonra ne yapar bilemiyorum açıkçası :confused:

Adet planlamasini yapmak icin nisanlini beklemiyorsundur herhalde ;) tamam geri kalanlari anladim da
Bir de ic camasiri vs almak icin de onu beklemen gerekmiyor
Ha sorumsuzsa verdigi sozleri tutmuyorsa seytanin demesini bekleme ayril tabii

Ne yalan soyliyeyim dugun adetleri ,alisverisleri bana bile agir geliyor bicok isimi annem kosturdu aldi tutup gezinmedim bile bi gelinlik provalarina filan gittim esimide hic alisveris pesinde kosturmadim .. Bu umursamadigimdan degil kendi dugunumdu ama okadar bogucu ki tutup oyle telaşla is beni aşardi yani ama haloldu bisekilde cok takma ben kadin halimle daralip ugrasmadiysam incik cincik erkek seninle camasir alisverisi adet planindan illaki sıkılır

sorumsuzun teki,sen bunun evlenince nasıl bir hal alacağını düşünebiliyor musun?şahsen ben hayal edemiyorum.

Bazi erkekler alisverisi sevmez strese falan gelemez o yuzden olabilir diyecem ama bu bildigin ilgisiz.
Okey oynamak ne ya?

Back
X