- 19 Haziran 2015
- 25
- 4
- 36
- Konu Sahibi pembebalon2015
20 gün sonra düğünümüz olacak en telaşlı günlerdeyiz. düğünden sonra başka şehre yerleşeceğiz. o kadar çok işimiz var ki... düğün günü ilk gece kalmak için otel ayarlanacak. düğünden sonra gideceğimiz şehre hangi gün gidilecek biletler ayarlanacak. balayı planı yapılacak... ben balayı sırası adet olacağım büyük ihtimal ve bunların planlaması yapılacak ve nişanlım o kadar sorumsuz ki.. Eskiden uzaktayken telefonda çok konuşurduk şimdi memlekete geldi geleleli beni fazla aramıyor. öyle uyuyup sigara iciyor. tv izliyor. ben telaşları düşünüyorum o çok rahat. bugün öğlen bize gelecekti ve biraz muhabbet etip alışverişe gidecektik. gelinlik için iç çamaşırı gecelik vs alışveriş işlerimiz var aradan çıkmayı bekleyen... sonra yarın tekne gezisine gidecektik arkadaşlarla bugün gidip biletleri alacaktık... öğlen gelecekti... cuma namazını bahane etti geç kaldı. o kadar sinir oldum ki.. sonra saat 3 te ki dolmuş ile geleceğim dedi bende tamam dedim. o arada pazara gitmiştik annemle.. aramış duymamışım. ben aradım bana diyor ki "ben çarşı da indim artık arkadaşlarla okey oynayacağım kardeşine söyle o da gelsin"" o kadar sinir oldum ki.... güya alışverişe gidecktik şu an o kadar öfkeliyim ki.... bu sorumsuzluklarından bıktım artık Ben onu özlüyorum yanımda olsun istiyorum düğün hazırlıkları ile ilgili istişare edelim diyorum ama okey oynamaya gitmiş. üstelik sabahtan beri beklediğimi biliyor. evlenmeyi benden çok kendisi istedi. benle evlenmek için bedelli askerlik yaptı şimdi de böyle sorumsuz davranışları ile beni herşeyden soğutuyor acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum