- Konu Sahibi sindrellaa
-
kızlar ben şuan nişanlıyım 1yıl oldu bu ilişkimden önce 4 yıllık bi ilişkim olmuştu ve nişanlıma bu ilişkimi ilk çıkmaya başladığımızda anlatmıştım onunla bişiler yaşamıştım ama tam olarak değil yani şimdi askerde bunu kafasına takıyo beni seviyor ama bu düşünceler onu benden uzaklaştırıyor ona ne diyebilirim kızlar bi akıl verin geçmişi silemem ama onun artık bunu düşünmemesini sağlamak istiyorum yoksa kötü olucak
cnm bnmde yaklaşık 3 ay süren bi ilşkim olmustu
şükür ben o salakla birşeyler yaşamadım ama şimdiki
erkek arkadaşım bi türlü kafasından atamıyo
neler demedim yha 9 aylık şuanki ilişkim ne zaman ay
rılsam bi şekilde geçmişe dayalı şeyler söylediği için
düşün yani 3aylık ilişki nere 9 aylık ilişki nereye üstelik
defalarca anlattım ağlayarak yeminlerle birşey olmadı
aramızda diye ama yoookkk
erkek bünyesi kaldıramıyoooo küçücük bi kavgada hemen
bi laf sokuyo
ben bi çare bulamadım umarım sen bulursun:44::44:
nişanlının olmamışmı geçmişte kız arkadaşı
sende onu kafaya tak o zaman.
ne kadar yanlış
deki aklım gönlüm onda olsaydı, senle ne işim vardı de
ben seni sevmesem, niye senle bi yola çıkıym de
kızlar ağlamayın erkek arkadaşlarınızı ikna edicem diye
alnınız açık başınız dik düzgünce mantıklıca anlatın geçmişin sizin için bittiğini
eğer halada şüphe duymaya devam ederse bu sizin sorununuz değil
onun sorunu
bulmak istiyorum da umarım birileri bi akıl verir yoksa pisikologa falan gitmeyi düşünüyorum
bnmkisinin en büyük sorunu sen önce onu bana tercih ettin demesi
o ismi duyması bile sinirlerini o kadar bozuyor ki yemin ederim tanıyamıyorum
bende artık bi kere ağzını açarsa geçmişle ilgili ayrılıyorum
o kadar çok bıkmışım ki midem bulanıyo artııkk
psikolog napcak tatlım senin sorunun yok ki
erkek arkadaşının da kabul edeceğini sanmıyorum gitmek için
üzerinizde bu kadar baskı kurmasına izin vermeyin
ipleri tamamen ona bırakmayın ilişkide
sonra ceremesini çeken siz olursunuz
hiçte alttan almayın
sevgime inanmıyosan, ayrılalım deyin korkutun gerekiyosa...
üzerinizde bu kadar baskı kurmasına izin vermeyin
ipleri tamamen ona bırakmayın ilişkide
sonra ceremesini çeken siz olursunuz
hiçte alttan almayın
sevgime inanmıyosan, ayrılalım deyin korkutun gerekiyosa...
edicek o zaten kendisi söyledi bi yardım mı alsak die piskolog yada birine danışmak gibi bende ilk size bi sorıyım dedim çünkü çevremdeki tanıdıklarıma böle bişi soramıyorum malum sizde bilirsiniz laf söz olur die farklılar biraz
ben aklımda takılan soru siz nişanlınızla 1 yıldır nişanlısınız ve bu durumu siz çıkmaya başladığınız zaman anlattınız..
neden şimdi bu problem oluyor ?
neden gündeme geldi?
şimdiye kadar aklı neredeydi?
yani şunu diyebilirsiniz "ben bu konuyu başından sana anlattım sen biliyordun ne oldu da şimdi gündeme geliyor"
bence bu konuyla ilgili zıtlaşmak doğru olmaz biraz daha yapıcı davranmaya çalışın..
yani şimdi bunlar sorun oluyorsa evlendiğiniz dönemde her ne yaşadınızsa ve şuan ki nişanlınız bunu ne kadar biliyorsa evlendiğinizde de sizin yüzünüze bunu sürekli vuracak
ben aklımda takılan soru siz nişanlınızla 1 yıldır nişanlısınız ve bu durumu siz çıkmaya başladığınız zaman anlattınız..
neden şimdi bu problem oluyor ?
neden gündeme geldi?
şimdiye kadar aklı neredeydi?
yani şunu diyebilirsiniz "ben bu konuyu başından sana anlattım sen biliyordun ne oldu da şimdi gündeme geliyor"
bence bu konuyla ilgili zıtlaşmak doğru olmaz biraz daha yapıcı davranmaya çalışın..
yani şimdi bunlar sorun oluyorsa evlendiğiniz dönemde her ne yaşadınızsa ve şuan ki nişanlınız bunu ne kadar biliyorsa evlendiğinizde de sizin yüzünüze bunu sürekli vuracak
canım işte gösteriyorki erkekler güvenmiyor kızlara...
bi ilişkinin temeli güvendir, güven olmadan nasıl olcak...
ya ikna edicek kızlar bi şekilde, yada oluru yok yani bu işin...
güvenmeyen ve geçmişi sürekli sorgulayan bi erkeki ne kadar sağlam sağlıklı ilişki kurabilir??
söyledim onu söylemez olurmuyum canım nie şimdi bu yüzüğü takarken aklın nerdeydi dedim hep aklındaymış ama unutmaya çalışırya hani insan şimdi askerde bide ordaki adamların konuşmaları hani erkekler şunla bunu yaptım falan die konuşurlar ya ya oda aynını yapıosa son darbe olmuş anlıcan ve elimden şuan bişi gelmiyor üzgünüm
Bende bu problemi derinlemesine yasamıs bi insanım...Bu sebepten coooook kavgalar ettik haddi hesabı yok..
Ama bıkmadan usanmadan onu ne kadar cok sevdiğimi anlattım hep sevgilime her kavgada gözyaslarım sel olurcasına aktı..Tam 8 kilo verdim yasadığım sıkıntıların etkisiyle..Sürekli ağlama krizleri geciriyodum artık neden ınandıramıyorum herseyın gecmıste kaldığına diye..
Bu yüzden ona defalarca sevgimi ispatlama zorunluluğu hissettim kendımde.. Hiç kimsenin ne gecmıste ne gelecekte onun gibi hayatımda yer edınemeyeceğini tüm samımıyetimle her seferinde gerekçelerimle birlikte dile getirdim..Artık sonsuza dek ona ait olduğumu hissettirdim..
Ki benım sevgilim ondan habersiz nefes bıle almamı istemeyen biridir düsün artık..
Ve sonuca gelince 15 aydır birlikteyiz ,daha yeni yeni zaferimi kutluyorum diyebilirim..Hersey yerli yerine az cok oturdu. Artık ona olan sevgimden son derece emin ve geçmişi yadetmenin ikimizide mutsuz edeceğini o da bılıyor..
Her insan hata yapabılır az ya da cok bunun bi önemı yok.. Önemli olan ona göre hata olan şeyden sen ne derece pişmanlık duyuyorsun? Bunu göstermen lazım..
( Sen hata olarak görmezsın belkı yasandı bıttı dersın ama o olmamalıydı yapmasaydın dıye dusunur)))
Biz kadınlar kolay atlatabılıyoruz bu kadar takıntı yapmıyoruz böyle seyleri ama erkekler aynı yapıda deil malesef... Onlara göre ilk değillerse kıskanclık tavan yapıyo bu da ılıskıyı zehir zindan ediyo ıkı tarafa da..
Çok sabır gerektiren bir iş yapman gereken , umarım sen de istediğin sonuca ulasabılırsın..
ozaman canım bu durumda nişanlının sana olan güveni ve sevgisi devreye girmelii. elbette ki bulunduğu ortam ve konuşulanların etkisinde kalıyordur ama siz ona kesin ve net bi şekilde cevap vermelisiniz bu durumda yani böyle aklında soru işaretleri bırakılmayacak ve tekrar bu konuyu gündeme getirmeyecek şekilde bi tepki ortaya koymalısın..
mesela "beni tanımıyormuş gibi konuşma orada neler anlatılıyor nelerden bahsediliyor nelerin etkisinde kalarak bana bunları söylüyorsun bilmiyorum ama ben geçmişimde aklımda soru işaretii bırakacak ve pişmanlık duyacağım bişey yaşamadım.. bu konuyu artık gündeme getirip ilişikimizi yıpratmazsan iyi olur" gibi bişey demelisin mesela yani benm aklıma şimdilik bu kadarı geldi sen bi şekilde bişeyler ekleyip çıkartırsın.. yani askerde olduğu için yüzyüze konuşamıyorsunz da o durum kötü olmuş bence halledersin sen bu işi :))
haklısın canım işte askerde olması çok kötü bişi zaten hep oraya gitti 2ay sonra bi değişti benim nişanlım gitti bakası geldi sanki bunları hep kendisine söylüyorum tabi . kızlar sizinle derdimi paylaşmak çok iyi geldi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?