- Konu Sahibi sindrellaa
-
inşallah yapabilirim canım evet her kavga edişimizde bende ağlıyorum ya sanki istemsiz akıyo Allahım ben sana ne yaptımda bana bunu yaşatıyosun diyorum bazen bu bi bahane olabilirmi az önce bi arkadaş yazmış ama ben seni seviyorum tek sorunumuz bu diyor yani bunu açık açık söylüyor nişanlım bunu atlatmak istiyor. sen mesela ne yaptın benimde yapabiliceğim inanması için
Bak mesela benim sevgilim bana hep ben kendımı evlenıcem ınsana sakladım şöyle sıkı sıkı elını tutup da kımseyle gezıp tozmadım dedi..
Ben temız kaldım , hayal ettiğim insan da benım gibi olandı dedi.. Yani ona göre ben hatalıydım benım bi geçmişim vardı onun yoktu bu anlamda..Bu yüzden ayrılmak bile istedi yalvardım şans ıstedim ondan benı doğru tanıması için..Sonra benı kaybetmek de ıstemedi pişmanlığımı hissetti..Herkes hata yapabılır benım düşüncelerime ters bı harekette bulunmadığın sürece ömrümün sonuna kadar varım senınle dedi..
madem bu kadar kafasina takacakmis ne diye boyle konulara giriyor ki?
siz de ne diye eski konularinizi ayrintisina kadar anlatiyosunuz onu da anlamis degilim?
guven kazanmak icinmi?
bence olayın çok üzerinde durmamaya çalış canım.. bak benim çok çok yakın bi arkadaşım var 4 yıllık ilişkisi var ve birbirlerini o kadar seviyolar ki ben böylesini ne duydum ne gördüm maşallah, işte erkek arkadaşı şubat ayında askere gidecek ve o melek çocuğun girdiği psikolojiyi anlatamam sana.. daha şimdiden bile diyo beni bırakma ne olur asker çok başka bişey kızlar kesin terkediyomuş artık ben kafamda sürekli seninle alakalı her şeyi kurar inanır bunalıma girerim falan diye :S öyle bi dereceye geldi ki anlatması çok zor yani.. demek ki bu psikoloji erkeklerde asker dönemi aynı oluy, erkek arkadaşında da az çok o endişeler vardır o yüzden ona sakinliğini yansıt derim bırak endişeyi paniği vs
bence olayın çok üzerinde durmamaya çalış canım.. bak benim çok çok yakın bi arkadaşım var 4 yıllık ilişkisi var ve birbirlerini o kadar seviyolar ki ben böylesini ne duydum ne gördüm maşallah, işte erkek arkadaşı şubat ayında askere gidecek ve o melek çocuğun girdiği psikolojiyi anlatamam sana.. daha şimdiden bile diyo beni bırakma ne olur asker çok başka bişey kızlar kesin terkediyomuş artık ben kafamda sürekli seninle alakalı her şeyi kurar inanır bunalıma girerim falan diye :S öyle bi dereceye geldi ki anlatması çok zor yani.. demek ki bu psikoloji erkeklerde asker dönemi aynı oluy, erkek arkadaşında da az çok o endişeler vardır o yüzden ona sakinliğini yansıt derim bırak endişeyi paniği vs
kızlar ben şuan nişanlıyım 1yıl oldu bu ilişkimden önce 4 yıllık bi ilişkim olmuştu ve nişanlıma bu ilişkimi ilk çıkmaya başladığımızda anlatmıştım onunla bişiler yaşamıştım ama tam olarak değil yani şimdi askerde bunu kafasına takıyo beni seviyor ama bu düşünceler onu benden uzaklaştırıyor ona ne diyebilirim kızlar bi akıl verin geçmişi silemem ama onun artık bunu düşünmemesini sağlamak istiyorum yoksa kötü olucak
benimde daha önce 2 kişyle ilşkim oldu biri 4 yıl sürdü çocukluktu lise yılları işte üniye gelnce 6 aylık bi ilşkim oldu bişeyler yaşamadık onunla çok fazla 2 yıldır bi sevgilim var çok ciddiyiz okul bitsin askerlik bitsin sonra inşallah evlenmeyi düşünyrz ilk zamanlar onunda korkuları tereddtleri vardı onu unutamadnmı beni bırakcakmsn diye hep diken üzerindeydi eğer oturup düzgünce herşeyi anlatrsan hiçbirşey gizlemeden onunda sevgilisi olmştur kmseyle bişey yaşamamşmı anlayacaktr en azından dersin ben biyerde durmasını bildim ya sen dersin diyecektrki senle ben eşitmiyiz ben erkeğim mutlaka der az çok herkesin çevresi erkeklerin düşüncesi aynı ozamanda tabiki değiliz ama geçmiş bitmiş benim için hiçbi kıymeti olmayan bi olay yüzünden seninle sorun yaşamayı bırak bunu konuşup kafamıza takmamz bile beni çok üzüyo ben seni seviyorum senin yanındaym bana güvenmeliisin ve geçmişi geçmişte bırakmalısın ben üzülmüyomuyum sanıyosun seni üzdüğüm için daha çok üzülüyorum ama napıyımda zamanı geri alıyım de sor...üzerine gitmeden pişmanlığını samimiyetnle anlarsan çok dar kafalı değilse ve geçmişde ilşkileri olmşsa onunda çok rahat anlayacaktr.sürekli bana bunları sorun olarak karşıma çıkartma ikimizide yıpratmaa önümzde çok güzel yıllar var bu konuyu burda kapatalım ve bidaha asla açmayalım beni seviyorsan de..ben seni çok seviyorum ve kaybetmek istemiyrum de emin ol anlayacak ve yoluna girecektir herşey..nişanlım askerde demişsin orası garip biyer bizim anlamamz çok zor ama herkesi değiştrdiği biraz adam ettği biraz psikolojisini bozduğu biyer kardeşim askerde 15 günü kaldı gelicek ama benim kardeşimi bilee ailesine çok düşkün olmayan biriydi melek gibi düşünceli bi insan yaptı ama psikolojisinide bozmadı değil askerliği bitsin bi gelsin sana sarılsın sen bi şefkatle okşa başını sevgini göster ben hep yanındayım de bak bişeyi kalıyomu sonra..bence yumuşak huylu ve ılımlı yaklaşmalısın trip atarak yada tehlikeli blöfler yaparak ilşkini riske atma..biraz uzun oldu ama umarm okursn
bişeyler yaşadım derken galiba bu cinsel anlamda ve sen bunu sevgline anlattın öyle mi???? çok yanlış yapmışsın.. bu durumu öğrenme ihtimali yoksa hiç söylemesen o kişinin varlığından bile bahsetmesen çok iyi olurmuş. erkekler böyle şeylere çok öenm verirler.. seninle evlense bile asla aklından çıkacağını düşünmüyorum....ki asker psikolojisi zaten ayrı bişeydir...
kızlar bunlar sorun edecek şeyler değil...sonuçta saklamamışsınız madem rahat değiller baştan kabul etmeselermiş hayret bişey... hem onlar kendilerine baksın...sanki hayatlarına giren ilk kız sizmisiniz?
hayatına giren ilk kız değilim ama o daha önce bu tür şeyler yapmamış görüşleri farklı ben yapmadım neden sen yapmışın senden pişman değilim seni seviyorum ama neden sen böyle şeyler yaşamıssın diyordaha dün böyle konuştuk bugün bi farklı konuştu mutluydu ben anlamıyorum kendi kendini telkin mi etmeye çalışıyor bana bugün bişi de demedi konuşuyorum ben ama kafam bi taraftan nie böyle davranıyo die düşünüyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?