Nişanlım daha önceki ilişkimi kafasına takıyor

Bak mesela benim sevgilim bana hep ben kendımı evlenıcem ınsana sakladım şöyle sıkı sıkı elını tutup da kımseyle gezıp tozmadım dedi..
Ben temız kaldım , hayal ettiğim insan da benım gibi olandı dedi.. Yani ona göre ben hatalıydım benım bi geçmişim vardı onun yoktu bu anlamda..Bu yüzden ayrılmak bile istedi yalvardım şans ıstedim ondan benı doğru tanıması için..Sonra benı kaybetmek de ıstemedi pişmanlığımı hissetti..Herkes hata yapabılır benım düşüncelerime ters bı harekette bulunmadığın sürece ömrümün sonuna kadar varım senınle dedi..

şuan tıpa tıp aynı durumdayım işte nişanlımda böyle ve nie bunu yaşamışsın dio neden senden pişmanlığım yok ama neden böyle bişi yaşadın ben bunu yapmazken erkek olarak sen nası yaparsın die düşünüyor. ne kadar güzel sen başarmıssın umarım bende başarırım

madem bu kadar kafasina takacakmis ne diye boyle konulara giriyor ki?
siz de ne diye eski konularinizi ayrintisina kadar anlatiyosunuz onu da anlamis degilim?
guven kazanmak icinmi?

Son düzenleme:
Benımkı kımı zaman azarladı , bağırdı çağırdı , yapmasaydın dedi ben nasıl kımseye tavız vermedıysem sen de vermeseydın dedı önce haklı cıkmaya calıstım baktım yanlıs yapıyorum çünkü ona göre haksızdım bunu kabullenmelıydım ve kabullendım..
Ona tüm içtenliğimle geçmişe dönemeyeceğimi , yasananları değiştiremeyeceğimi eğer bı hatayı yargılayacaksa onu tanıdığım günden sonrası ıcın bunu yapması gerektiğini anlattım.. O da bılıyordu kı gecmısı değiştiremezdim.. Ama gelecek benım elımdeydı.. Tabiri caizse emrine amade oldum ben.. Yanlıs anlasılmasın ama benım bir dediğimi iki etmez hic bi sözümden cıkmazdı o.. Benden beklediğide buydu ve bunu yapmaya karar verdım.. Arkadasımdan mı rahatsız oldu görüsmeyi kestım..Gitmemden rahatsız olduğu bır yer mı var gitmedim.. Alt komsuya dahı gitsem haber verdım askım suraya gidiyorum dıye.. Yanı o bana ne verdiyse ben de ona vermeye calıstım..
Benım ıcın dünyanın bi yana onun bır yana olduğunu gösterdim böylece..

sevgilinize geçmişinizi baştan anlattıysanız ki anlatmışsınız oda sizi kabul etmiş artık bu sorun sizin değil onun sorunu belki katı bi görüş benimki ama böyle bu ya baştan olmıcaktı yada bir şeye başladıysanız sonu gelecek ayrıca böyle tartışmalar ilişkinin temeline konan bombadır bence yarın evlendiğinizde önünüze gelecek ilk şey

madem bu kadar kafasina takacakmis ne diye boyle konulara giriyor ki?
siz de ne diye eski konularinizi ayrintisina kadar anlatiyosunuz onu da anlamis degilim?
guven kazanmak icinmi?

anlattım çünkü bilsin istedim bu kadar uzun bi ilişki zaten söylemesemde erkek sonuçta tahmin eder bişeyleri bu sefer sorduğunda yalan söylicektim ki o hayatımı biraber geçiriceğim adam yani nişanlım ona yalan söyleyemezdim.

sen dürüstlük yapmışsın anlatmışsın.belki onunda geçmişte yaptığı bişeyi vardı.o sana anlattı mı?

bence olayın çok üzerinde durmamaya çalış canım.. bak benim çok çok yakın bi arkadaşım var 4 yıllık ilişkisi var ve birbirlerini o kadar seviyolar ki ben böylesini ne duydum ne gördüm maşallah, işte erkek arkadaşı şubat ayında askere gidecek ve o melek çocuğun girdiği psikolojiyi anlatamam sana.. daha şimdiden bile diyo beni bırakma ne olur asker çok başka bişey kızlar kesin terkediyomuş artık ben kafamda sürekli seninle alakalı her şeyi kurar inanır bunalıma girerim falan diye :S öyle bi dereceye geldi ki anlatması çok zor yani.. demek ki bu psikoloji erkeklerde asker dönemi aynı oluy, erkek arkadaşında da az çok o endişeler vardır o yüzden ona sakinliğini yansıt derim bırak endişeyi paniği vs

BENCE ERKEK ARKADAŞINA BU KADAR SAMİMİ OLARAK BUNU ANLATTIYSA

karşına al ve eğer aklımda kötü bir düşünce olsa zaten sana anlatmazdım ben samimiyim ve seni seviyorumki bunu sana anlattım

ve onu kafamda bitirdimki senle şuan birlikteyim dimi dede bari olayı kurtar

az kaldı gelmesinede 1buçuk ay falan eğer gerçekten bu askerlikle ilgiliyse gelince geçer umarım tabi o zamana kadar ben burda ağlamaktan helak olmuş olurum artık

benimde daha önce 2 kişyle ilşkim oldu biri 4 yıl sürdü çocukluktu lise yılları işte üniye gelnce 6 aylık bi ilşkim oldu bişeyler yaşamadık onunla çok fazla 2 yıldır bi sevgilim var çok ciddiyiz okul bitsin askerlik bitsin sonra inşallah evlenmeyi düşünyrz ilk zamanlar onunda korkuları tereddtleri vardı onu unutamadnmı beni bırakcakmsn diye hep diken üzerindeydi eğer oturup düzgünce herşeyi anlatrsan hiçbirşey gizlemeden onunda sevgilisi olmştur kmseyle bişey yaşamamşmı anlayacaktr en azından dersin ben biyerde durmasını bildim ya sen dersin diyecektrki senle ben eşitmiyiz ben erkeğim mutlaka der az çok herkesin çevresi erkeklerin düşüncesi aynı ozamanda tabiki değiliz ama geçmiş bitmiş benim için hiçbi kıymeti olmayan bi olay yüzünden seninle sorun yaşamayı bırak bunu konuşup kafamıza takmamz bile beni çok üzüyo ben seni seviyorum senin yanındaym bana güvenmeliisin ve geçmişi geçmişte bırakmalısın ben üzülmüyomuyum sanıyosun seni üzdüğüm için daha çok üzülüyorum ama napıyımda zamanı geri alıyım de sor...üzerine gitmeden pişmanlığını samimiyetnle anlarsan çok dar kafalı değilse ve geçmişde ilşkileri olmşsa onunda çok rahat anlayacaktr.sürekli bana bunları sorun olarak karşıma çıkartma ikimizide yıpratmaa önümzde çok güzel yıllar var bu konuyu burda kapatalım ve bidaha asla açmayalım beni seviyorsan de..ben seni çok seviyorum ve kaybetmek istemiyrum de emin ol anlayacak ve yoluna girecektir herşey..nişanlım askerde demişsin orası garip biyer bizim anlamamz çok zor ama herkesi değiştrdiği biraz adam ettği biraz psikolojisini bozduğu biyer kardeşim askerde 15 günü kaldı gelicek ama benim kardeşimi bilee ailesine çok düşkün olmayan biriydi melek gibi düşünceli bi insan yaptı ama psikolojisinide bozmadı değil askerliği bitsin bi gelsin sana sarılsın sen bi şefkatle okşa başını sevgini göster ben hep yanındayım de bak bişeyi kalıyomu sonra..bence yumuşak huylu ve ılımlı yaklaşmalısın trip atarak yada tehlikeli blöfler yaparak ilşkini riske atma..biraz uzun oldu ama umarm okursn

bişeyler yaşadım derken galiba bu cinsel anlamda ve sen bunu sevgline anlattın öyle mi???? çok yanlış yapmışsın.. bu durumu öğrenme ihtimali yoksa hiç söylemesen o kişinin varlığından bile bahsetmesen çok iyi olurmuş. erkekler böyle şeylere çok öenm verirler.. seninle evlense bile asla aklından çıkacağını düşünmüyorum....ki asker psikolojisi zaten ayrı bişeydir...

okudum canım sen bana cvp yazmışın ya okumazmıyım. tavsiyelerin için teşekkür ederim güven çok önemli ilişkilerde ben hiç düşünmezdim böyle bi duruma düşeceğimi askerde ortaya çıkıverdi içindekiler işde burdaki arkadaşlarında söylediklerinden eğer beni seviyosa geçiceğine inanıyorum tabi bende çabalıcağım bişiler için alttan alıcam kötü bakmıyorum iyiki varsınız kızlar

evet canım anlatmış bulundum böyle bişiyi saklamak ki söylemesemde tahmin ederdi ya ben onu sevdim aramızda gizli saklı bişi olmasını istemedim beni bilsin böyle kabul etsin dedim ki öle yaptı şimdi askerde evet şuan zor durumdayım sadece telde laf anlatmaya çabalıyorum oda günde bi kere arıyo kısıtlı zaman

sen onunla ilk ilişkiye başladığınızda söylemişsin zaten demekki kabul etmişki seninle nişanlanmış hem geçmiş geçmişte kalmış geleceğe bakın birbirinizi geçmişle yargılamayın.onunda geçmişte ilişkisi olmuştur elbet ...

kızlar bunlar sorun edecek şeyler değil...sonuçta saklamamışsınız madem rahat değiller baştan kabul etmeselermiş hayret bişey... hem onlar kendilerine baksın...sanki hayatlarına giren ilk kız sizmisiniz?

kızlar bunlar sorun edecek şeyler değil...sonuçta saklamamışsınız madem rahat değiller baştan kabul etmeselermiş hayret bişey... hem onlar kendilerine baksın...sanki hayatlarına giren ilk kız sizmisiniz?

hayatına giren ilk kız değilim ama o daha önce bu tür şeyler yapmamış görüşleri farklı ben yapmadım neden sen yapmışın senden pişman değilim seni seviyorum ama neden sen böyle şeyler yaşamıssın diyor daha dün böyle konuştuk bugün bi farklı konuştu mutluydu ben anlamıyorum kendi kendini telkin mi etmeye çalışıyor bana bugün bişi de demedi konuşuyorum ben ama kafam bi taraftan nie böyle davranıyo die düşünüyor :44:

canm benim erkek arkadaşım benden önce bi kızla mı ne çıkmış çok az ama benim bi kaç taneydi kendim anlattım baştan bazen zorun edecek gibi oluyor baştan biliyordun diyorum ayrıca herşey insanlar için..o da bu sefer tamam ben bunları zaten takıntı yapmıyorum sana güveniyorum beni sevdiğini biliyorum diyor..sen sevgiline anlat eski secgilimde duygusal ilşkim pek olmadı arkadaş gibi bi kaç kez görüştük o kdar falan de madem o kadar sorun ediyor

kızlar bu hafta gittim yanına konuşmaya bi taraftan baya bi uzak davranırken diğer taraftanda bana zaman ver askerden önce böyle değildim mutluyduk falan dedi ama çoğunlukla ayrılırsak kendine dikkat kendini koru falan dedi anneme babama çok iyiler falan dedi ama yinede gerçekten ayrılmak istesem bu yüzüğü parmagıma takmazdım gelirken dedi ben dayanamadım tabi ne kadar güçlü durmaya çalışsamda ağladım biraz onunda gözleri doldu zaten 2 buçuk saat falan oturduk ben geri döndüm.. bi tarafım ayrıl diyodu öbürü dayanamıyordu zaman verdim bilmiyorum düzelirmi düzelmez mii eskisi gibi ararmı bilmiyorum ama ben artık üstüne düşmicem ararsa arar aramassa hiç aramıcam bende öle durumdan haberdar ediyim dedim sizide iyi yapmışmıyım kızlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…