Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim sen çok üzüldün , çok yıprandın canım benim yaaa.
Erkekler çok bencil bizi tüketip bitirene kadar durmuyorlar. Bizler de ne onlarla yapabiliyoruz, ne de onlar olmadan yapabiliyoruz.
Her şekilde üzülen biz oluyoruz. Umarım aklı başına gelmiştir. İyi cesaret gösterdin, tebrik ederim seni. Bu da ona ders olmuştur.
Bana öyle geliyor ki artık ilk maaşla gidip onun üzerine bişiler alabileceksiniz![]()
evet songünlerde harab ettim kendimi.. çok üzüldük ikimizde.. inşallah ikimizede ders olur.. birdaha üzmeyiz birbirimizi. birbirimize karşı ılımlı olmayı öğreniriz.
akşam konuşalım ne varsa, şartlarımızı koyalım masaya, bakalım ne olacak.. kim kimden ne bekliyor.
herşey dökülsün ortaya... 36 yaşındayım, bundan sonra ancak huzur, mutluluk arıyorum.. bazı şeyler için yaşım geçmiş zaten.. ancak aradığım huzur ve mutluluk olur.. hayat yalnız çekilmiyor. bu işin birde yaşlılığı var. insan bir sese, bir nefese hasret kalır. camda birileri hatırlasında ziyaretime gelsin diye beklemekle biter ömür. ama böyle diyede bile bile ızdıraba girmemeli insan.. evlilik eziyet olacaksa zaten evlenmenin bir anlamı yok.. of ya

bu arada tek konu kıyafet değil. bakacas konuşacaz artık ne varsa...