Nişanlım Denen Şahsiyet!

Kanser meslesi çok kötüymüş devamlı acıtasyonla kendini herşeyde haklı çıkarır bence bu ilişki yürümez bence de

Kanser meslesi çok kötüymüş devamlı acıtasyonla kendini herşeyde haklı çıkarır bence bu ilişki yürümez bence de
Evet bir şey oluyor beni sen kanser yaptin diyo, bir şey oluyor yine kanser olursam senden bilirler diyo, anam babam beni ilaç alirken gördüler ağladılar tabi beni savunacaklar oluyor.

Cok karaktersizmis. Yine de verilmis sadakaniz varmis. Odediginiz bir salon parasi olsun. Boyle birinden ne es ne baba olurmus.. umarim cok mutlu olursunuz. Buna da tecrube diye bakin.

Evet bir şey oluyor beni sen kanser yaptin diyo, bir şey oluyor yine kanser olursam senden bilirler diyo, anam babam beni ilaç alirken gördüler ağladılar tabi beni savunacaklar oluyor.

Ayrilmak en dogru karar olur sanirim. Fazla yuz goz olunmus. Anne babanin telefonlarinin acilmamasi felan hadsizlik bence. Karsi taraf olgun duzgun insan olsalardi babanizla konusurlardi en azindan. Sizin aon karariniz ne? Ayrilik kesin mi yoksa donmeyi dusunuyo musunuz? Yazdiysaniz da kacirmisim orayi.

Ayrıldım.Böyle bir aileye girmem.Dediğim gibi sevdiğiniz insani bir şekilde tolere edebiliyorsunuz bazen ama cocugunun lafiyla hareket edip karşı tarafı anında çamurlayabilen bir aileyi edemiyorsunuz.Bu iş benden bizden de cıktı artik ailesel bir şey oldu.

Cok karaktersizmis. Yine de verilmis sadakaniz varmis. Odediginiz bir salon parasi olsun. Boyle birinden ne es ne baba olurmus.. umarim cok mutlu olursunuz. Buna da tecrube diye bakin.
Teşekkür ederim. İnşallah tüm kalbi ve hayalleri kırılmışlar mutlu olur.
Konu sahibi arkadaşım konuna kendi durumumu da karıştırdım kusura bakma. Sadece yalnız değilsin diye bunları paylaşmak istedim. Laf lafı açtı konu uzadı.

Bacak bacak üstüne atmanı bile takan bir aile, küfür mevzusunu asla unutmaz.

Önüne gelir yani ileride... gelmese de aile hep bir gıcık olacak sana içten içe ben diyim.

Ayrıca nişanlın da bebek gibi ablasına her haltı anlatması yönüyle beni fena halde itti. Bence bitirmeniz hayırlı olmuş yol yakınken. Çok aşırı sevmiyorsan geri adım atma derim.

Geri döner misin dönmez misin bilmem ama dönersen büyük hata etmiş olursun onu biliyorum. Nişanlının olayın başından beri bir sürü yanlışı var. Hangi birini sayayım

Aileler duysun duymasin, birbirinizle yüz göz olmuşsunuz, ötesi var mi? Kimse duymasa unutulacak mi yani o cirkinlesmeler?

Kesinlikle barışma. Bu insanla değil bir ömür bir dk bile geçiremezsin. Evlilik %60 eşinin ailesi % 40 da eşinle evlenmektir. Aileyle böyle şeyler yaşamışsın emin ol eşinle daha çok kavga edersinix. Evlenipten boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Yol yakınken koşarak uzaklaşmanı tavsiye ediyorum..

Barışmak istiyo ya aileside istiyomu sizi. Mesajını göstermiş ya

Aileyi falan bosver de, bir test için nisanlisina hakaret eden erkekten koca olmaz, olsa olsa modifiye otomobil lastigidir o.

hala evlenmeyi düşünmüyorsunuz degil mi?

Resmî evlilik evraklarını hazırlama aşamasında bile boyleyseniz sonrasını düşünemiyorum. Ayrıca aranizda geçen her olayı ailesine yetiştirmesi zaten hiç hoş bir davranış değil. Ayrılarak en doğru kararı vermişsin. Hasta olurum mihvallerine kanma sakın.

Konu sahibi
Ayrıl desek de ayrılmayacaksın gibime geliyor
Benzer olay Benin de başımdan geçti
Nişanlılık aşamasında şok yaşadım
Aynı günün sabahı kapıma dayandı
Rezil etti
Keşke seni kurtarabilseydik ama anlamıcaksın

Barışmak istiyo ya aileside istiyomu sizi. Mesajını göstermiş ya

Hem ailemden bir gr destek yok beni üzdüğünü anliyorlar artik diyo, hem de son kez ucundan sürükleyelim ben varim diyo, beni seviyor musun diyo ha bunun için de şartlarını sürüyo arada beyefendi yok istemediğim şeyleri giymiycekmişim vs vs sanki benim bi gebeliğim var ona da nerden neyi sıkıstırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…