Ben sizi haklı gördüm.
Sadece ona ondan ne beklediğinizi söylemeniz gerekiyor. Erkekler biraz düz düşünür çünkü. Gerçi bunun cinsiyetle alakası yok ama konudaki kişi erkek olduğu için.
Ben de çok düz düşünen bir insanım maalesef. Karşımdaki insanın bir şey derken aslında ne demek istediğini anlayamam. Annemle de bu yüzden çok tartışırız. Mesela normalde dışarıda yemek yememe kızmaz, X bir gün dışarıda yemek yediğimde kızar. Kızdığını gösterince de konuşurum çünkü bana dışarıda yemememi söylememiş, neden kızdığını anlayamam. Bir özel gün de değil, öyle olsa kızmasını anlarım ama ortada hiçbir şey yok.
Sonra ortaya çıkar ki mesela evde sevdiğim yemekten yapmış, bunu bana söylememiş.
Genelde söylediğim şey "Ama sen söylemezsen bilemem ki"
O yüzden nişanlınızı anladım. Nişanlınızın da aynı açıklamayla geleceğine çok eminim. Siz ona "bayramda görüşürüz" dediğinizde o bunu "ya gelsen iyi olur" diye algılamamış, "gelmene gerek yok" diye algılamış. Yaptığı doğru mu, tabii ki değil. Yine de onun tarafından da bakabilen birisi olarak yorum yapmak istedim.
Ha keşke böyle olmasaydı evet, ama anlatmaktan başka çareniz yok maalesef
Bu arada nasıl bir iş için gitti? Mesajlarda yazdınız mı bilmiyorum, yazdıysanız ben göremedim de.